kaśka maciej 28.02.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A ja idę obcykać mój merbau specjalnie forju No jakoś nie widzę Spędziłam bardzo pracowite popołudnie Posprzątałam caaaaaaaałyn dom i ręce mi zaraz odpadną. Nie wiedziałam, że to tyle zajmuje A i tak część zrobiłam wczoraj, znaczy małż sprzatał Nawet schody wypastowałam i teraz mam całe pomarańczowe od tej pasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Duszku a jak ten moj merbau tez w gore cisnie?? Kasiu podziwiam Ty to chyba jestes superwoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Duszku a jak ten moj merbau tez w gore cisnie??A podobno miało być taniej, bo kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 No wlasnie co to za kryzys jak wszystko w gore idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Tam zaraz duzo czasu , jeszcze pewnie okien nie mylas ? Ten Twoj to dobry czlowiek jest , naprawde , a ja nauczysz gotowac to bedziesz miala calkiem super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Tam zaraz duzo czasu , jeszcze pewnie okien nie mylas ? Ten Twoj to dobry czlowiek jest , naprawde , a ja nauczysz gotowac to bedziesz miala calkiem super Okna?????????? Dopiero na Wielkanoc Gotować to go uczyć nie będę To by mnie przerosło Jego zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ludzie kochani poradźcie coś w kwestii przepędzenia na dobre kotów sąsiadów z MOJEJ DZIAŁKI !!!!!! To już jest kurwa przegięcie Własnie jest ich z 5, siedza mi pod oknem i drą się NIENAWIDZĘ KOTÓW Czy coś poza otruciem ich wchodzi w grę?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.02.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czy coś poza otruciem ich wchodzi w grę?????? pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kasiu psa wypożycz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 No mówię wam, to jest przesada Jest takich dwóch starszych sąsiadów, podejrzewam, ze nie karmią tych kotów i one tak lażą Nie wyobrażam sobie, że siedzę na tarasie, z dziećmi, gośćmi i tu nagle wpada wataha kotów i przechadza się jak gdy nigdy nic po tarasie. Tak właśnie było dziś: ja siedzę w oknie a te łażą, ja je odganiam, a te jeszcze bliżej do mnie podchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Duszku a jak ten moj merbau tez w gore cisnie??A podobno miało być taniej, bo kryzys ale toz to za eu sprowadzaja...ale markoto przecie ty 20m/kw chcesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Proca?? mowilas cos o wiatrowce?? dla postraszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Duszku no i co ze 20?? Na tym etapie liczy sie kazda zlotowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Proca?? mowilas cos o wiatrowce?? dla postraszenia No jak zobaczę znowu taką sforę to nie ręczę za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 28.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ludzie kochani poradźcie coś w kwestii przepędzenia na dobre kotów sąsiadów z MOJEJ DZIAŁKI !!!!!! To już jest kurwa przegięcie Własnie jest ich z 5, siedza mi pod oknem i drą się NIENAWIDZĘ KOTÓW Czy coś poza otruciem ich wchodzi w grę?????? zaproś mnie do siebie... ja mam tzw. PODEJŚCIE DO KOTÓW. Natenprzykład kot mojej teściowej zawsze jak przekraczałam próg jej domu najpierw srał z nerwów a potem jak wyrwał w długą to go z tydzień w domu nie było... inne po prostu dchodzą mi z drogi ps. na niektóre psy tez tak działam pisałam serio, wszyscy sie dziwią jakie ja mam działanie na koty (osobiście nie lubię) ps.2 obecnie teściowa kotów w domu nie posiada-albo koty albo synowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Proca?? mowilas cos o wiatrowce?? dla postraszenia No jak zobaczę znowu taką sforę to nie ręczę za siebie u nas koty sąsiadów też se kibel zrobiły a najbardziej wkurw.... mnie trochę dalsi sąsiedzi co wypuszczają psa a ten prosto koło naszego ogrodzenia sra bo już inaczej nie da się powiedzieć Też wiatrówkę wyciągam albo się poświęcę zbiorę w torebkę i wyrzucę im przed wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Sierżant, no to teraz wymówki juz nie masz MUSISZ przyjechać, as soon as possible Normalnie one już marcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Koty to marcować mogą i cały rok, ale ja Cię ni straszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Koty to marcować mogą i cały rok, ale ja Cię ni straszę Wiem Normalnie sił nie mam Miko, o kiblu to ja już w zesżłym roku pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kup psa. Mały wystarczy. Polecam sznaucera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts