Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No mówię wam, to jest przesada :evil:

Jest takich dwóch starszych sąsiadów, podejrzewam, ze nie karmią tych kotów i one tak lażą :roll: Nie wyobrażam sobie, że siedzę na tarasie, z dziećmi, gośćmi i tu nagle wpada wataha kotów i przechadza się jak gdy nigdy nic po tarasie. Tak właśnie było dziś: ja siedzę w oknie a te łażą, ja je odganiam, a te jeszcze bliżej do mnie podchodzą :evil: :evil:

1/ Koty nie znoszą wody - jesli potraktujesz je szlauchem, będa uciekały gdzie pieprz rośnie.

2/ Jesli to koty sąsiadów, to zajdź do nich i przypadkiem rozlej trochę waleriany pod ich drzwiami lub oknami. Wszystkie koty z okolicy się tam zejdą. Ani nie spojrzą na Ciebie. 8)

3/ Koty są fajne. Kocham koty. 8) :p :lol:

Z wiatrówką bym uważała ... pozwolenie na broń masz :roll:
na wiatrówke nie trza :wink: Poza tym myślę, ze jak je potraktuję święconą walerianą to będe mię omijac szerokim łukiem

może coś faktycznie jest w tej walerianie... :roll: może ja jakiegoś perfuma na bazie waleriany używałam że na kota teściowej tak działało... :roll: ale w takim razie dlaczego jeszcze srał :o :o :o

powyższe prosze potraktować jako moje osobiste i prywatne dywagacje :wink:

no nie wiem kto by pierwszy oszalał :lol: :lol: :lol:

tekst ze 'sraniem na widok' mnie rozwalił :lol: :lol: :lol: :lol:

Mojej teściowej do śmiechu nie było :lol: , ona to naprawdę musiała sprzątać... :-? tylko najpierw musiła znaleźć źródło smrodu jaki rozchodził sie po domu, bo kot najpierw spieprzał jak mnie zobaczył i szukał jakiegoś kąta w domu, żeby zrobić co swoje... 8)

Srał, bo był bardzo zestresowany.

Rozumiem, że to nie było Wasze pierwsze spotkanie?

Musiał wcześniej bardzo się Ciebie wystraszyć. :roll:

Nie wiem, może wyczuł, że nie przepadam za kotami... :roll:

ale żeby była jasność, nic złego mu nie zrobiłam, po prostu omijałam szerokim łukiem,nie lubię kotów :-?

Mogłaś nieodpowiednio mu pachnieć albo po prostu jest tchórzem z natury i stresuje się na widok każdej obcej osoby. Moja kotka jak usłyszy czyjś głos (nie domownika) to śmiga biegiem do wersalki do środka, włazi tam od tyłu i żadna siła jej nie wyciągnie, aż gośc pójdzie. :lol: