Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie na dole 6 okien w jednym dużym pomieszczeniu. Neutralne jednolite szmaty nie rzucają sie w oczy :wink: :lol:
Właśnie takie mam teraz :roll:

Ale poczekaj: esy-floresy, czy angeliki miały być do salonu. Ale to i tak za dużo wzorów, bo za dużo okien, nie?? :roll:

Organza w brązowe kwiatki (vel czarne motki :lol: ) miały być do sypialni :roll:

Musi być fiolet? Mąż wybrał ten kolor? A moze grafity i szarości ewentualnie mocna, głęboka oliwka?

Ja mam urwanie parapetu z tym gabinetem i mężuniem :wink:

"Pozwoliłam mu" go urządzić i to był mój błąd :roll:

Po pierwsze: zółte ściany :evil: Od razu nam się nie podobało, ale jakoś nie mieliśmy głowy wtedy do przemalowania i pomyśleliśmy, ze się przyzwyczaimy, EHE :-? Nic z tego

Po drugie: to biurko :roll: Meble z tej kolekcji są bez sensu, wielkie, a miejsca w nich tyle co kot napłakał. W związku z czym ( po trzecie) teraz jest problem z dokupieniem mebli do niego :-?

generalnie kiszka.

Wiem, że do tej podłogi i ścian bardziej pasuje ten brąz :roll: ale już kombinuję gdzie by tu upchnąć tą fioletową wersję :oops: :lol: