mayland 03.03.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Paski są zabójcze!!! Dalabym je wszędzie Co Cię powstrzymuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dobrze, ze zrezygnowałaś z tych 5 firan w te kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 to gdzie te.... kwiatki mają być w sypialni chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dobrze, ze zrezygnowałaś z tych 5 firan w te kwiatki.Właśnei to mnie powstrzymuje przed paskami Żeby nie przegiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 U mnie na dole 6 okien w jednym dużym pomieszczeniu. Neutralne jednolite szmaty nie rzucają sie w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 U mnie na dole 6 okien w jednym dużym pomieszczeniu. Neutralne jednolite szmaty nie rzucają sie w oczy Właśnie takie mam teraz Ale poczekaj: esy-floresy, czy angeliki miały być do salonu. Ale to i tak za dużo wzorów, bo za dużo okien, nie?? Organza w brązowe kwiatki (vel czarne motki ) miały być do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.03.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mówię Ci Kasia zrób sobie te angelki w sypialni - będzie ślicznie! A do gabinetu tylko zasłonki planujesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mówię Ci Kasia zrób sobie te angelki w sypialni - będzie ślicznie! A do gabinetu tylko zasłonki planujesz?!No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Zobacz sobie tu okna: http://forum.muratordom.pl/aps-119-agola-czyli-jak-wykonczyc-dom-i-nie-zwariowac,t131995-120.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.03.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mówię Ci Kasia zrób sobie te angelki w sypialni - będzie ślicznie! A do gabinetu tylko zasłonki planujesz?!No tak To dobrze! Skąd to wahanie..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Zobacz sobie tu okna: http://forum.muratordom.pl/aps-119-agola-czyli-jak-wykonczyc-dom-i-nie-zwariowac,t131995-120.htmjuż je chyba widziałam Pokazywałś tmi ta łzienkę z kamyczkami, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tak ale ma podobną firanke w oknie, czy tam roletę. Też takie esy floresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tak ale ma podobną firanke w oknie, czy tam roletę. Też takie esy floresy.Faktycznie, ale wydaje mi się, ża ta "moja" ma mniejsze wzory, jakby takie delikatniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 To teraz mi powiedz która zasłonę wybrac do gabinetu?? Podoba mi się ta z odcieniem fioletu (ale jak to ma się do tych cholerynych zółtych ścian>???????? ) Ale ten z brązem też jest ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Musi być fiolet? Mąż wybrał ten kolor? A moze grafity i szarości ewentualnie mocna, głęboka oliwka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Musi być fiolet? Mąż wybrał ten kolor? A moze grafity i szarości ewentualnie mocna, głęboka oliwka? Ja mam urwanie parapetu z tym gabinetem i mężuniem "Pozwoliłam mu" go urządzić i to był mój błąd Po pierwsze: zółte ściany Od razu nam się nie podobało, ale jakoś nie mieliśmy głowy wtedy do przemalowania i pomyśleliśmy, ze się przyzwyczaimy, EHE Nic z tego Po drugie: to biurko Meble z tej kolekcji są bez sensu, wielkie, a miejsca w nich tyle co kot napłakał. W związku z czym ( po trzecie) teraz jest problem z dokupieniem mebli do niego generalnie kiszka. Wiem, że do tej podłogi i ścian bardziej pasuje ten brąz ale już kombinuję gdzie by tu upchnąć tą fioletową wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 03.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kto chce jeszcze hasło?? Bo już się pogubiłam komu wysłałam, a komu nie no to może co łaska dla sierzanta... (hasło plisssssss) jak zobaczę wtenczas się wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.03.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kto chce jeszcze hasło?? Bo już się pogubiłam komu wysłałam, a komu nie Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.03.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kto chce jeszcze hasło?? Bo już się pogubiłam komu wysłałam, a komu nie no very fenx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts