Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaśka, Ty biadolisz nad jednym , jedniutkim pokojem w kolorze żółtym... :o to ja Ci cos powiem...wyobraź sobie trzy pokoje plus kuchnia w różu, tak, właśnie, w róóóóóóżu :evil: pomalowaliśmy kuchnię - miała być w czerwonym wyszedł róż :evil: farby było duuuuuuużo i szkoda było zmarnować , to rozcieńczyliśmy i "odświeżyliśmy" pokój...ponieważ jeszcze zostało farby :o pomalowaliśmy sypialnię, a skoro jeszcze była :o :o :o pięęęęęęknie wykończyliśmy nią korytarz :-? :-? :-?

Obecnie to ja nawet różowych majtek nie kupuję :evil: :evil: :evil:

co do firanek- paski są jak najbardziej na tak, świeże , kolorowe, super! I tak dla odmiany - te motki czarne czy kwiatki bardzo mi się podobają :D do sypialni jak znalazł.Do salonu chyba dałabym te esy floresy, albo coś całkiem gładkiego i jasnego, zeby nie przytłaczało wnętrza.

Co do fioletu i żółtych ścian-dla mnie niejadalne :-? , brąz jakoś tak naturalnie masię do żółtego 8)

Jak malowali mi garderobe to zapytali się jaki tam ma byc kolor. A ja im odpowiedziałam, ze mi to obojetne. Niech jakoś pomalują. Bylam przekonana, ze użyją do tego resztek którejś z farb które kupiłam na inne pokoje. Ale nie! Oni kupili barwnik i zabarwili białą farbę (podkładówkę) na zajebiście żółty kolor. I teraz mam kurczakową garderobę i co wejdę to się zastanawiam co tu robi ten zółty? :lol: :lol:

A co byście powiedziały na taki pomysł: żeby z esów-floresów-angelików uszyć firanko-rolety do okien w wykuszu ( no jednak podobają mie sie te firanki) a do pozostałych okien coś z gładkiej firanki, tyle, że uszytej identycznie jak te w wykuszu?? Dobrze kombinuję czy jak koń pod górę??? :roll:

angelki esy to te biale ??????

bo ja ze wsi psze pani, to nie wiem :oops:

jak ta roleta ma wygladac?

sciagana?

wtedy zgubi ci sie ten wzor :-?

te białe!

Firanka ma być tylko uszyta jak rzymska roleta, nie będzie podciągana, tylko będzie miała zaszyte ze 3 fałdy :roll:

angelki esy to te biale ??????

bo ja ze wsi psze pani, to nie wiem :oops:

jak ta roleta ma wygladac?

sciagana?

wtedy zgubi ci sie ten wzor :-?

te białe!

Firanka ma być tylko uszyta jak rzymska roleta, nie będzie podciągana, tylko będzie miała zaszyte ze 3 fałdy :roll:

mnie sie tak podoba , chce sobie taka do kuchni w Pl uszyc :roll:

ogolnie wole jednak miec tylko boki , tyle swiatla wpada do pomieszczenia , nawet zima

jak ci sie podoba to rob i nie pytaj :D

moze jakies wstawki daloby sie porobic z tej firanki ? jako ozdobny element ? :roll: :roll: :roll: