frosch 03.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kto chce jeszcze hasło?? Bo już się pogubiłam komu wysłałam, a komu nie Ja ja tez chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Własnie oglądam: Jak nie nalezy mieszkac i nie wierzę własnym oczom To jakiś obłęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Własnie oglądam: Jak nie nalezy mieszkac i nie wierzę własnym oczom To jakiś obłęd gdzie to widzialas ???? w tv? polskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 tvn style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 tvn style Tak, na Style. OBŁED!!!!!!! CIekawe co wymyślą te chłopy Własnie burzą dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 nie no, kominek zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 nie no, kominek zajefajny Ale ta kuchnia, w której sa, świetna, nie???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 03.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kaśka, Ty biadolisz nad jednym , jedniutkim pokojem w kolorze żółtym... to ja Ci cos powiem...wyobraź sobie trzy pokoje plus kuchnia w różu, tak, właśnie, w róóóóóóżu pomalowaliśmy kuchnię - miała być w czerwonym wyszedł róż farby było duuuuuuużo i szkoda było zmarnować , to rozcieńczyliśmy i "odświeżyliśmy" pokój...ponieważ jeszcze zostało farby pomalowaliśmy sypialnię, a skoro jeszcze była pięęęęęęknie wykończyliśmy nią korytarz Obecnie to ja nawet różowych majtek nie kupuję co do firanek- paski są jak najbardziej na tak, świeże , kolorowe, super! I tak dla odmiany - te motki czarne czy kwiatki bardzo mi się podobają do sypialni jak znalazł.Do salonu chyba dałabym te esy floresy, albo coś całkiem gładkiego i jasnego, zeby nie przytłaczało wnętrza. Co do fioletu i żółtych ścian-dla mnie niejadalne , brąz jakoś tak naturalnie masię do żółtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A ja wróciłam ...i nic na forum znaleźć nie mogę Jakieś dzienniki i komentarze likwidują...Zdjęcia na hasła ...nic obejrzeć...to ja hasło poprooooooooooszę pozdr Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ja tam thibo widzę zdjęć nie mogę otworzyć muszę kompa zresetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 gdzie te firanki nic nie widzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jak malowali mi garderobe to zapytali się jaki tam ma byc kolor. A ja im odpowiedziałam, ze mi to obojetne. Niech jakoś pomalują. Bylam przekonana, ze użyją do tego resztek którejś z farb które kupiłam na inne pokoje. Ale nie! Oni kupili barwnik i zabarwili białą farbę (podkładówkę) na zajebiście żółty kolor. I teraz mam kurczakową garderobę i co wejdę to się zastanawiam co tu robi ten zółty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A co byście powiedziały na taki pomysł: żeby z esów-floresów-angelików uszyć firanko-rolety do okien w wykuszu ( no jednak podobają mie sie te firanki) a do pozostałych okien coś z gładkiej firanki, tyle, że uszytej identycznie jak te w wykuszu?? Dobrze kombinuję czy jak koń pod górę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 angelki esy to te biale ?????? bo ja ze wsi psze pani, to nie wiem jak ta roleta ma wygladac? sciagana? wtedy zgubi ci sie ten wzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 angelki esy to te biale ?????? bo ja ze wsi psze pani, to nie wiem jak ta roleta ma wygladac? sciagana? wtedy zgubi ci sie ten wzor te białe! Firanka ma być tylko uszyta jak rzymska roleta, nie będzie podciągana, tylko będzie miała zaszyte ze 3 fałdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 angelki esy to te biale ?????? bo ja ze wsi psze pani, to nie wiem jak ta roleta ma wygladac? sciagana? wtedy zgubi ci sie ten wzor te białe! Firanka ma być tylko uszyta jak rzymska roleta, nie będzie podciągana, tylko będzie miała zaszyte ze 3 fałdy mnie sie tak podoba , chce sobie taka do kuchni w Pl uszyc ogolnie wole jednak miec tylko boki , tyle swiatla wpada do pomieszczenia , nawet zima jak ci sie podoba to rob i nie pytaj moze jakies wstawki daloby sie porobic z tej firanki ? jako ozdobny element ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 moze jakies wstawki daloby sie porobic z tej firanki ? jako ozdobny element ? widzisz o tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 spojrz http://www.oknonet.pl/img/newsy/franc/_big/raffrollo_1.jpg podoba ci sie ? mnie ...szczerze....nie bardzo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No ten wzór by się zmarmował na takie coś. Poczekaj, znajdę jakies zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a moze szyny? wiesz takie sufitowe .....wtedy jeden element moglby byc w te wygibasy a reszta gladka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts