Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

ekrany to sie nazywa :oops:

ja czasem zapominam ojczystego jezyka :oops: :oops: :oops:

to tylko przyklad aranzacyjny :wink:

http://www.bajlux.pl/obrazki/xDSC02575.jpg

http://www.dobrzewiedziec.pl/wp-content/uploads/2007/07/zaluzja6.jpg

firany panelowe .....

story japonskie .....

ciekawe jaka nazwe jeszcze wymysla :roll: :lol:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

takie panele maja jeszcze te zalete , ze w zaleznosci od okoliznosci mozesz zmieniac ich ulozenie a nawet uklad ......

na wiosne np. jeden panel moze byc slonecznikowy , pomaranczowy lub zielony (jesli pasuja ci do scian i dodatkow )

na Boze narodzenie ....zloty , bordowy....

na walentynki ..serduszkowy itd :lol: :lol: :lol:

pod warunkiem ze inne sa w neutralnym kolorze bialym czy kremowym

w ikei (przynajmniej w de) jest tego multum za doslownie grosze (pod warunkiem ze ma sie standardowo wysokie mieszkanie , a nie 3 lub 3, 60 m jak ja :evil: :wink: )

pomysl nad tym :D

kasiula rychło wczas.. własnie się skapnęłam, że twój dziennik powrócił!! suuuuper!! żeby tylko jesczze ten passskudny fotosik zaczął funkcjonować :evil: :evil: :evil:
Masz refleks :o :lol:

Hasło kcesz???

u mnie dostęp do zdjęć ino na hasło

kceeeemmmm!!! :D :D

aaa bo ja ostatnio lecę po najmniejszej linii oporu.. o czym mnię powiadomią to przeczytam.. zmęczenie materiału :wink: :-?

dzien dobry....

przyszłam tu po prośbie... gibam się w sprawie schodów - kamień vel drewno... i efilcia mi kazała tu przyjść pomacać...

niestety w dzienniku tez fotosik szaleje i sa tylko dwa zdjęcia schodów, przy czym w powiekszeniu jedno jest nieostre... czy można prosic o jakąś fotke... i receptę? znaczy co to, jakie to... i po ile to ? :oops:

dziękuję :)

Zaslony w paski bardzo mi sie podobaja, najbardziej blekitno-niebiesko-granatowe i rozowe dla dziewczynki.

Do gabinetu podoba mi sie wzor zaslon w te drobniejsze paski.

Co do sypialni to te z tym kwiatem beda ladnie wtgladac w polaczeniu z narzuta na lozku (tak mi sie wydaje).

Co do salon to mi podobaja sie Twoje firanki, ktore wisza, a w szczegolnosci ta za wypoczynkiem, we wzory jakos mi nie pasuja. Ale jesli bym zmieniala to gladkie beda bardziej eleganckie, ja bym dala gladkie, grubszy material na metalowych kolach nakladanych na karnisz.