frosch 03.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ekrany to sie nazywa ja czasem zapominam ojczystego jezyka to tylko przyklad aranzacyjny http://www.bajlux.pl/obrazki/xDSC02575.jpg http://www.dobrzewiedziec.pl/wp-content/uploads/2007/07/zaluzja6.jpg firany panelowe ..... story japonskie ..... ciekawe jaka nazwe jeszcze wymysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a moze szyny? wiesz takie sufitowe .....wtedy jeden element moglby byc w te wygibasy a reszta gladkaNooo własnie Gdzieś bym chętnie upchnęła te esy Jutro ma przyjechac ta babka ze sklepu, może co podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/Img_1897.jpgZ tym, że te fałdy na dole to mają być fałdy, a nie popierdółki Te na zdjęciu są za liche Ale taki krój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 kasiunia, nie wiem czy melanz na firance pasuje z faldami cuzamen do kupy... najlepiej byloby gladko, zebys sie mogla wzorkeim zachwycac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 kasiunia, nie wiem czy melanz na firance pasuje z faldami cuzamen do kupy... najlepiej byloby gladko, zebys sie mogla wzorkeim zachwycac dokałdnie, na dodatek w 6 oknach Więc trza by go gdzieś ino delikatnie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 takie panele maja jeszcze te zalete , ze w zaleznosci od okoliznosci mozesz zmieniac ich ulozenie a nawet uklad ...... na wiosne np. jeden panel moze byc slonecznikowy , pomaranczowy lub zielony (jesli pasuja ci do scian i dodatkow ) na Boze narodzenie ....zloty , bordowy.... na walentynki ..serduszkowy itd pod warunkiem ze inne sa w neutralnym kolorze bialym czy kremowym w ikei (przynajmniej w de) jest tego multum za doslownie grosze (pod warunkiem ze ma sie standardowo wysokie mieszkanie , a nie 3 lub 3, 60 m jak ja ) pomysl nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 kasiula rychło wczas.. własnie się skapnęłam, że twój dziennik powrócił!! suuuuper!! żeby tylko jesczze ten passskudny fotosik zaczął funkcjonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dobry wieczór Kasica wymyśl coś i przyjedź druga taka okazja się może nie trafić no i gdzie to hasło dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 kasiula rychło wczas.. własnie się skapnęłam, że twój dziennik powrócił!! suuuuper!! żeby tylko jesczze ten passskudny fotosik zaczął funkcjonować Masz refleks Hasło kcesz??? u mnie dostęp do zdjęć ino na hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 esy floresy bardzo ladne ale tak jak Frosia zrobiłabym je albo leciutko pomarszczone albo ala panel- wtedy wzory będą widoczne i nie przekombinowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 kasiula rychło wczas.. własnie się skapnęłam, że twój dziennik powrócił!! suuuuper!! żeby tylko jesczze ten passskudny fotosik zaczął funkcjonować Masz refleks Hasło kcesz??? u mnie dostęp do zdjęć ino na hasło kceeeemmmm!!! aaa bo ja ostatnio lecę po najmniejszej linii oporu.. o czym mnię powiadomią to przeczytam.. zmęczenie materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 rany boskie, nie było mnie parę godzin i nie jestem w stanie nadrobić. Ale firanki obejrzałam. Podobają mi się wszystkie. Ale czy te motki kwiatki włóczkowe idą do sypialni? a one nie są beżowo zółte a sypialnia bordowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 obejrzałam zasłonki tudzież firanki - te w paseczki są śliczne dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Na zasłonkach i firankach kompletnie się nie znam, więc przynajmniej tylko infantylnie dzień dobry powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 to ja też się infantylnie przyłączam. bo o motkach już się wypowiadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ogólnie te motki nawet fajnie wygladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 dzien dobry.... przyszłam tu po prośbie... gibam się w sprawie schodów - kamień vel drewno... i efilcia mi kazała tu przyjść pomacać... niestety w dzienniku tez fotosik szaleje i sa tylko dwa zdjęcia schodów, przy czym w powiekszeniu jedno jest nieostre... czy można prosic o jakąś fotke... i receptę? znaczy co to, jakie to... i po ile to ? dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Zaslony w paski bardzo mi sie podobaja, najbardziej blekitno-niebiesko-granatowe i rozowe dla dziewczynki.Do gabinetu podoba mi sie wzor zaslon w te drobniejsze paski.Co do sypialni to te z tym kwiatem beda ladnie wtgladac w polaczeniu z narzuta na lozku (tak mi sie wydaje).Co do salon to mi podobaja sie Twoje firanki, ktore wisza, a w szczegolnosci ta za wypoczynkiem, we wzory jakos mi nie pasuja. Ale jesli bym zmieniala to gladkie beda bardziej eleganckie, ja bym dala gladkie, grubszy material na metalowych kolach nakladanych na karnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 moze bym powiedziała że firanki ładne ale nie mam hasła wiec nie powiem- strzelam focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 http://sklep-dodatki.brw.com.pl/images/thk/THK-006386.jpg taki dywan kupiłam synowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts