kaśka maciej 20.11.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No i uważam, że to dobre wyjście. Wszystko będzie miało swoje miejsce i będzie pod ręką. Jak znam życie, w czasie użytkowania nie raz dojdziesz do wniosku, że jakaś rzecz powinna być jednak w zupełnie innym miejscu ale to normalne!!!! Wszystko nabierze kształtu dopiero po jakimś czasie Pewnie tak, ale to dopiero w 2 czy 3 domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 zdecydowanie w trzecim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 eeeee tam!!!! Pesymistki jedne!!!! GPS-y zamontujcie na każdym ciuchu, to szybko się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Wszystko nabierze kształtu dopiero po jakimś czasie To sie nazywa nielad artystyczny Tez mam taki Wszak artystka ze mnie , z tym , ze jak mawial moj Dziadek , ze spalonego teatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Wszystko nabierze kształtu dopiero po jakimś czasie To sie nazywa nielad artystyczny Tez mam taki Wszak artystka ze mnie , z tym , ze jak mawial moj Dziadek , ze spalonego teatru mój mawiał dokladnie tak samo i jeszcze jedno mówił, moje ulubione powiedzonko: zbyteczne parasole gdy pogoda sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nieład artystyczny też mam, nie myślcie sobie Mój Szanowny, jak ma oczywiście okazję go widzieć, nazywa toto "bajzlem wielce artystycznym" Tylko nie rozumiem, dlaczego On wiecznie czegoś szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nieład artystyczny też mam, nie myślcie sobie Mój Szanowny, jak ma oczywiście okazję go widzieć, nazywa toto "bajzlem wielce artystycznym" Tylko nie rozumiem, dlaczego On wiecznie czegoś szuka hahhaaa to chyba się tyczy wszystkich mężów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nieład artystyczny też mam, nie myślcie sobie Mój Szanowny, jak ma oczywiście okazję go widzieć, nazywa toto "bajzlem wielce artystycznym" Tylko nie rozumiem, dlaczego On wiecznie czegoś szuka hahhaaa to chyba się tyczy wszystkich mężów łot prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie wszystkich. Moj sie pyta gdzie co jest. Nie stara sie nawet szukac , bo wie , ze nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 muszę śmigać - na razie Dziewczyny - zajrzę jeszcze później Gdzie to dzisiaj było wg tego grafiku ??? Bo się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie wszystkich. Moj sie pyta gdzie co jest. Nie stara sie nawet szukac , bo wie , ze nie znajdzie ooo, to mój się pyta np; otwiera lodówkę i patrzy w głąb i pyta : gdzie masło?? a to rzeczone małso leży na wysokości jego oczu Reyzel, no grafik chyba u Ciebie był, albo u kolakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Też na chwilę polecę, bo psuka mi w oczy patrzy jakoś dziwnie uporczywie Wpadnę na pewno później!!!! Lepiej mi, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Też na chwilę polecę, bo psuka mi w oczy patrzy jakoś dziwnie uporczywie Wpadnę na pewno później!!!! Lepiej mi, naprawdę ja też zaraz znikam wraca małż z pracy narka, mnie tez jakby lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.11.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie wszystkich. Moj sie pyta gdzie co jest. Nie stara sie nawet szukac , bo wie , ze nie znajdzie ooo, to mój się pyta np; otwiera lodówkę i patrzy w głąb i pyta : gdzie masło?? a to rzeczone małso leży na wysokości jego oczu Reyzel, no grafik chyba u Ciebie był, albo u kolakao Ja zapraszam babeczki do siebie na godzine 22 jak najbardziej wlasnie wtedy wroce z dzialeczki - aktualanie pracuje naniej hydraulik - no ja bylam pod wrazeniem ze jedenk pzryszedl - i ma skonczyc ok 21 a ja tammusze pojechac wypuscici psy (mam nadzieje ze mnie nie zjedza tak jak wczoraj chialy ze soba zrobic ) pozamykac wszystko pozapalac lampy i bog wie jeszcze co - bo ostatnimi czasy robil to malz a dzisija pojechal do pracy na calutki tydzien gdzies pod lodz no i ja to musze wszystko porobic!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie wszystkich. Moj sie pyta gdzie co jest. Nie stara sie nawet szukac , bo wie , ze nie znajdzie ooo, to mój się pyta np; otwiera lodówkę i patrzy w głąb i pyta : gdzie masło?? a to rzeczone małso leży na wysokości jego oczu aaa... nie... no takie pytania to standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 fajnie że 'dachownicy' ruszyli z robotą.. byle zdążyli przed dużymi śniegami a jak użyjesz uśmiechu nr 5 to na pewno zdążą :D pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 fajnie że 'dachownicy' ruszyli z robotą.. byle zdążyli przed dużymi śniegami a jak użyjesz uśmiechu nr 5 to na pewno zdążą :D pozdrawiam m nie przeciążaj tej nogi!!! ale miło mi, że przyszedłes do mnie całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 fajnie że 'dachownicy' ruszyli z robotą.. byle zdążyli przed dużymi śniegami a jak użyjesz uśmiechu nr 5 to na pewno zdążą :D pozdrawiam m nie przeciążaj tej nogi!!! ale miło mi, że przyszedłes do mnie całuski ależ Kasieńko... z przyjemnością TU przykicałem :D buziaczki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.11.2007 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Kasia olśniło mnie to ten Bolek jak nic do ciebie wydzwaniał dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.11.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Widzisz Kasia Bolki już tak mają Nie przejmuj się gburem, ciesz się dekarzami(bo pewnie przystojniejsi) Poza tym, jak będzie dach, to tak jak byś już mogła zamieszkać Prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts