Nefer 05.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ale u mnie to ja tego nie widzę. Czuję się upośledzona estetycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ale u mnie to ja tego nie widzę. Czuję się upośledzona estetycznie...Ja z kolei nie widizałam u siebie zazdrosek nie widziałam A musiałam mieć coś od dołu okna, bo ja to prawie na ulicy mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kurde, czy ja powinnam mieć gdzieś pliskę ? Co to jest pliska ? Zawsze coś - nawet parapet mam jeden w domu Zawsze coś, zawsze coś ... jakies 2 miesiace temu zadalam pytanie co to pliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ale u mnie to ja tego nie widzę. Czuję się upośledzona estetycznie...Ja z kolei nie widizałam u siebie zazdrosek nie widziałam A musiałam mieć coś od dołu okna, bo ja to prawie na ulicy mieszkam Wiesz co ? A ja to rozwiążę wysokim płotem... pliska wyjdzie taniej chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nefcia, pliska to jest ponadczasowa i ponadstylowa...ona wszędzie pasi...nie tak jak zazdroski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nefcia, sorka teraz patrzę, ale tam nie ma zdjęć z pliską Zaraz poszukam czy gdzieś na dysku nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 [ zadalam pytanie co to pliska A ja od dekady już użytkuję, zadowolona jestem baaaaaaaaaaaaaardzo. Chociaż niestety jasne brudzą się z czasem Ale co by było czyste po 10 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nefcia, pliska to jest ponadczasowa i ponadstylowa...ona wszędzie pasi...nie tak jak zazdroski... Ok Już się czuję nieco dokształcona Choć wyzwanie jeszcze przedemną : odrócona pliska (no taka do góry nogami) na tym trójkącie będzie dobra ? hihihi http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZtix265P9I/AAAAAAAACo4/HEEkdckBUEQ/s640/IMG_1021.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom037.jpg Specially for Nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nefcia, sorka teraz patrzę, ale tam nie ma zdjęć z pliską Zaraz poszukam czy gdzieś na dysku nie mam To nie jest to gówienko pofałdowane w kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ekstra sa te pliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no wła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Pliska to to co jest na szybie na dole, nie mylić z tym badzieweim wiszącym na karniszu, szumnie zwanym firanką Nie wiem czy da się zrobić trójkątną pliskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aaaaaaaaaaaa to od dołu - widziała Pani....Kuźwa skomplikowane to życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Pliskę mogę rozciągnąć na całą szybę, albo może być jak zwykła roleta, czyli od góry do dołu. Jak dla mnie idealne rozwiązanie w kwestii bliskości ulicy jeśli chodzi o kuchnię i w kwestii sąsiada od kur w kwestii łazienki na górze [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aaaaaaaaaaaa to od dołu - widziała Pani.... Kuźwa skomplikowane to życie...Noooooo, na dole To od góry będzie zamienione na jakiś gładki, prosty panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aaaaaaaaaaaa to od dołu - widziała Pani.... Kuźwa skomplikowane to życie...Noooooo, na dole To od góry będzie zamienione na jakiś gładki, prosty panel. Ale jestem mile zaskoczone, ze to na górze to firanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Pliskę mogę rozciągnąć na całą szybę, albo może być jak zwykła roleta, czyli od góry do dołu. Jak dla mnie idealne rozwiązanie w kwestii bliskości ulicy jeśli chodzi o kuchnię i w kwestii sąsiada od kur w kwestii łazienki na górze [/b] Moje oba okna w łazienkach na górze wychodza na piętro sąsiada A w zasadzie w okna jego córek Moje chłopaki już się ciesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aaaaaaaaaaaa to od dołu - widziała Pani.... Kuźwa skomplikowane to życie...Noooooo, na dole To od góry będzie zamienione na jakiś gładki, prosty panel. Ale jestem mile zaskoczone, ze to na górze to firanka to trochę za dużo powiedziane jakieś resztki zszyte Jednym słowem do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na tym trójkącie będzie dobra ? Oj, dowcipnisia z Ciebie Ale jak ją zaciągać tylko na dół (bo są różne opcje) to pewnie da się zrobić A można też dwie ruchome listwy mieć i ustawiać gdzie chcesz na oknie - czyli na każdej wysokości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts