Nefer 05.03.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 to trochę za dużo powiedziane jakieś resztki zszyte Jednym słowem do wymiany. Nie żartuj - ładne toto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na tym trójkącie będzie dobra ? Oj, dowcipnisia z Ciebie Ale jak ją zaciągać tylko na dół (bo są różne opcje) to pewnie da się zrobić A można też dwie ruchome listwy mieć i ustawiać gdzie chcesz na oknie - czyli na każdej wysokości.. Faaajne - jesooo ile jeszcze przede mną Dobrze, że nie jest to mój konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 to trochę za dużo powiedziane jakieś resztki zszyte Jednym słowem do wymiany. Nie żartuj - ładne toto moja uwage tez przykłuło (jakie trudne słowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dobrze, że nie jest to mój konik Fakt, dobrze, że każdy ma swojego...konika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dobrze, że nie jest to mój konik Fakt, dobrze, że każdy ma swojego...konika A Ty jeszcze nie wiesz, ale się we wtorek dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 sorry ze sapythujem..co jezd we wtornicu nefcia hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A Ty jeszcze nie wiesz, ale się we wtorek dowiesz A co ty dzisiaj taka cięta? Ja już portkami trzęsę od popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 to trochę za dużo powiedziane jakieś resztki zszyte Jednym słowem do wymiany. Nie żartuj - ładne totoBardzooooooooo jak te gniazdka z Biedronki Może i ładne, ale jakość maaaaaaarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 to trochę za dużo powiedziane jakieś resztki zszyte Jednym słowem do wymiany. Nie żartuj - ładne toto moja uwage tez przykłuło (jakie trudne słowo)ale co przykuło twoją uwagę????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A Ty jeszcze nie wiesz, ale się we wtorek dowiesz A co ty dzisiaj taka cięta? Ja już portkami trzęsę od popołudnia Ja Ci tu kurde dopinguję z oknami a Ty co ? No co ? Niewdzięczna Ty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 to trochę za dużo powiedziane jakieś resztki zszyte Jednym słowem do wymiany. Nie żartuj - ładne totoBardzooooooooo jak te gniazdka z Biedronki Może i ładne, ale jakość maaaaaaarna Gniazdka zajebiste - nie rób scen Muszę spróbowac wyrzeźbić z desek szalunkowych - może mi wydą jakie ładne i niedrogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gniazdka zajebiste - nie rób scen Muszę spróbowac wyrzeźbić z desek szalunkowych - może mi wydą jakie ładne i niedrogie... Ja rozumiem, że ludzi nie stać na gniazdko za 30zł za sztukę, serio, rozumiem to. Mnie tez nie stac. Ale kurrrr żałowac na porządne gniazdka to na własne zyczenie zrobić sobie w domu niezapowiedziany pożar Albo wymianę sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gniazdka zajebiste - nie rób scen Muszę spróbowac wyrzeźbić z desek szalunkowych - może mi wydą jakie ładne i niedrogie... Ja rozumiem, że ludzi nie stać na gniazdko za 30zł za sztukę, serio, rozumiem to. Mnie tez nie stac. Ale kurrrr żałowac na porządne gniazdka to na własne zyczenie zrobić sobie w domu niezapowiedziany pożar Albo wymianę sprzętu Ja tam nie wiem jakie mam teraz (budowlane) ale mam dziwne wrażenie, że estetyką biją na łeb te z Biedronki. Też drogie nie były , bez przesady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ja Ci tu kurde dopinguję z oknami a Ty co ? No co ? Niewdzięczna Ty !!! Toż wiem, że mnie dopingujesz Ale ja sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ja Ci tu kurde dopinguję z oknami a Ty co ? No co ? Niewdzięczna Ty !!! Toż wiem, że mnie dopingujesz Ale ja sie boje Czego Ty sie Dziewczyno boisz ? Jak domek ma okan to jest suuuuper - już po domowemu :) Będzie dooobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ale kurrrr żałowac na porządne gniazdka to na własne zyczenie zrobić sobie w domu niezapowiedziany pożar Albo wymianę sprzętu Kasia, ale jaka frajda nowe kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Będzie dooobrze Mus być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ale kurrrr żałowac na porządne gniazdka to na własne zyczenie zrobić sobie w domu niezapowiedziany pożar Albo wymianę sprzętu Kasia, ale jaka frajda nowe kupować Ja z góry wiedziałam, że będą inne. Tych to ja się bałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 http://www.e-dywany.pl/data/offer/1/00001085/13633/hSGQXJReWbjFhQUfBhKC.jpg taki bym mojej baletnicy kupiła, ale ciut mały chyba 90x150 Były wieksze, ale wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 http://www.e-dywany.pl/data/offer/1/00001091/13258/WKUJXHecJVSJQkKYJCeB.jpg tu są paski ale chyba za bardzo kolorowe ale rozmiar w sam raz 140x200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts