Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tez mam dylemat z firankami do salonu :roll: , dzisiaj caly dzien wertowalam internet i nic nie wymyslilam sensownego. Wiem tylko tyle, ze firanki maja byc kremowe albo toffi i raczej cos grubszego. Ale jak upiete i czy na zabkach, czy na szelkach czy na kolach to nie mam pojecia.

Tez mam dylemat z firankami do salonu :roll: , dzisiaj caly dzien wertowalam internet i nic nie wymyslilam sensownego. Wiem tylko tyle, ze firanki maja byc kremowe albo toffi i raczej cos grubszego. Ale jak upiete i czy na zabkach, czy na szelkach czy na kolach to nie mam pojecia.

zajebiste kolka ostatnio widzialam do firanek na dol, takie podpiecie z marszeniem przechodzace przez kolko wtopione w dol firanki, szkoda ze foty nie zrobilam bo niezle to bylo....

Hmmm, wiem coś na ten temat :roll:

Dziś widziałam wiele fajnych upięc i materiałów w Liroyu. Nawet zamienniki tych bardzo drogich zasłon widziałam, myślę, że mogłby je spokojnie zastąpić :wink:

Kasia mi się te kwadraty podobają. Za kilka lat jeszcze nie powinny się znudzić
Znaczy ten drugi tak?? Ładny, ale on jest wykońcozny jak kredki, zauważylaś?? Nie wiem czy mi się wlasnie nei zbuntuje za parę lat,ze ona już nie chce kredek :-?

śliczne te dywaniki

kupiabym małej ten w kwiatki, ale kupiłam jej już zasłonki w leroyu o też w kwiatki. Kupię jej 3 kółeczka z ikei.

Nie kupuj kółeczek z Ikea :-? Ja kupiłam takie jasnobeżowe, prawie białe i WSZYSTKO było w tym pyle, czy co to tam jest. KOSZMAR. Chyba, że kolor nie będzie sie tak lenił

Mój młodszy sobie wymyślił biały, gruuuby, kosmty dywan. Czyżby chciał na nim obracać koleżanki ? Muszę mu wyjaśnić, że pod kominkiem sprawę się przeprowadza szybciej... 8)
myślisz, ze już na obracanie sie szykuje???? :roll:

Szykuje ?? :roll: :roll: :roll:

śliczne te dywaniki

kupiabym małej ten w kwiatki, ale kupiłam jej już zasłonki w leroyu o też w kwiatki. Kupię jej 3 kółeczka z ikei.

Nie kupuj kółeczek z Ikea :-? Ja kupiłam takie jasnobeżowe, prawie białe i WSZYSTKO było w tym pyle, czy co to tam jest. KOSZMAR. Chyba, że kolor nie będzie sie tak lenił

Mania już miała różowe kółeczko. Fakt, że na początku było trochę różowego, ale w końcu przestało pylić.