anjamen 05.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ten bordowy z kwiatkami cudny ale na tym bordowym to kazdy paproch bedzie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ten bordowy z kwiatkami cudny ale na tym bordowym to kazdy paproch bedzie znacno ale białego jej nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ciut mały chyba 90x150 Były wieksze, ale wyszły Stanowczo za mały....chyba że dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A ten drugi cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ten bordowy z kwiatkami cudny ale na tym bordowym to kazdy paproch bedzie znacno ale białego jej nie kupię o nie nie nie ja mialam w salonie i dziekuje postoje, never egejn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tez mam dylemat z firankami do salonu , dzisiaj caly dzien wertowalam internet i nic nie wymyslilam sensownego. Wiem tylko tyle, ze firanki maja byc kremowe albo toffi i raczej cos grubszego. Ale jak upiete i czy na zabkach, czy na szelkach czy na kolach to nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tez mam dylemat z firankami do salonu , dzisiaj caly dzien wertowalam internet i nic nie wymyslilam sensownego. Wiem tylko tyle, ze firanki maja byc kremowe albo toffi i raczej cos grubszego. Ale jak upiete i czy na zabkach, czy na szelkach czy na kolach to nie mam pojecia. zajebiste kolka ostatnio widzialam do firanek na dol, takie podpiecie z marszeniem przechodzace przez kolko wtopione w dol firanki, szkoda ze foty nie zrobilam bo niezle to bylo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tez mam dylemat z firankami do salonu , dzisiaj caly dzien wertowalam internet i nic nie wymyslilam sensownego. Wiem tylko tyle, ze firanki maja byc kremowe albo toffi i raczej cos grubszego. Ale jak upiete i czy na zabkach, czy na szelkach czy na kolach to nie mam pojecia.Hmmm, wiem coś na ten temat Dziś widziałam wiele fajnych upięc i materiałów w Liroyu. Nawet zamienniki tych bardzo drogich zasłon widziałam, myślę, że mogłby je spokojnie zastąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kasia mi się te kwadraty podobają. Za kilka lat jeszcze nie powinny się znudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kasia mi się te kwadraty podobają. Za kilka lat jeszcze nie powinny się znudzićZnaczy ten drugi tak?? Ładny, ale on jest wykońcozny jak kredki, zauważylaś?? Nie wiem czy mi się wlasnie nei zbuntuje za parę lat,ze ona już nie chce kredek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kasia mam na mysli ten który wklejałam Ci w linkach kilka dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kasia mam na mysli ten który wklejałam Ci w linkach kilka dni temu.aha, już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mój młodszy sobie wymyślił biały, gruuuby, kosmty dywan. Czyżby chciał na nim obracać koleżanki ? Muszę mu wyjaśnić, że pod kominkiem sprawę się przeprowadza szybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mój młodszy sobie wymyślił biały, gruuuby, kosmty dywan. Czyżby chciał na nim obracać koleżanki ? Muszę mu wyjaśnić, że pod kominkiem sprawę się przeprowadza szybciej... myślisz, ze już na obracanie sie szykuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Oj Nefer coś mi się zdaje, ze to matą sizalową sie zakończy dla Twojego chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 śliczne te dywanikikupiabym małej ten w kwiatki, ale kupiłam jej już zasłonki w leroyu o też w kwiatki. Kupię jej 3 kółeczka z ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 śliczne te dywaniki kupiabym małej ten w kwiatki, ale kupiłam jej już zasłonki w leroyu o też w kwiatki. Kupię jej 3 kółeczka z ikei.Nie kupuj kółeczek z Ikea Ja kupiłam takie jasnobeżowe, prawie białe i WSZYSTKO było w tym pyle, czy co to tam jest. KOSZMAR. Chyba, że kolor nie będzie sie tak lenił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mój młodszy sobie wymyślił biały, gruuuby, kosmty dywan. Czyżby chciał na nim obracać koleżanki ? Muszę mu wyjaśnić, że pod kominkiem sprawę się przeprowadza szybciej... myślisz, ze już na obracanie sie szykuje???? Szykuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kaśka ja mam czerwone te kółka. To naturalna wełna, strzyżone. U mnie też był pył. ALe kilka razy odkurzyłam, wytrzepałam i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 śliczne te dywaniki kupiabym małej ten w kwiatki, ale kupiłam jej już zasłonki w leroyu o też w kwiatki. Kupię jej 3 kółeczka z ikei.Nie kupuj kółeczek z Ikea Ja kupiłam takie jasnobeżowe, prawie białe i WSZYSTKO było w tym pyle, czy co to tam jest. KOSZMAR. Chyba, że kolor nie będzie sie tak lenił Mania już miała różowe kółeczko. Fakt, że na początku było trochę różowego, ale w końcu przestało pylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts