skaba 06.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 kasia tu już tu nikogo nie podpuszcaj, bo ciebie do Myszkowa ciężko ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 kasia tu już tu nikogo nie podpuszcaj, bo ciebie do Myszkowa ciężko ściągnąć jal JA tam do WAS przyjadę tooooooooo zobaczycie No przyjadę, przyjadę. Niech się tylko cieplej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Frosch mowi , ze chetnie sie z toba spotka nawet w Wa-wie ......... No i jak Go tu nie love No własnie się dowiedziałam się gdzie sa te Kopaniny ja tez go love daleko od ciebie ta wiocha ? czuje ze nie obejdzie sie czestych odwiedzin w tym rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 daleko od ciebie ta wiocha ? czuje ze nie obejdzie sie czestych odwiedzin w tym rejoniedwa rzuty beretem Bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 daleko od ciebie ta wiocha ? czuje ze nie obejdzie sie czestych odwiedzin w tym rejoniedwa rzuty beretem Bliziutko jadac ode mnie to przed czy za toba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 daleko od ciebie ta wiocha ? czuje ze nie obejdzie sie czestych odwiedzin w tym rejoniedwa rzuty beretem Bliziutko jadac ode mnie to przed czy za toba ?za mną w kierunku Mrzygłodu, jakieś maaaaaaax 15 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 super !!! bede miala okazje zrobic ci niezapowiedziany nalot i sprawdzic czy nie masz kurzu na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dobry wieczór Kaska ja się z Tobą spotkam w M. Żaba jak Ty wtedy do mnie nie zajrzysz to nadmucham Cię przez słomkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wusia jaka Ty grozna, czesc Kasiulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja zapraszam do siebie. wiem, ze to tzreba z 50km nadłożyć ale mo0że się skusiszPrzyjadę pociągiem Nie wiem jak mam się dostać do Ciebie szkoda, musiałabyś autobusem... gdyby to był piątek, to mogłabym się z Tobą umówić, bo w piątki jestem w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja zapraszam do siebie. wiem, ze to tzreba z 50km nadłożyć ale mo0że się skusiszPrzyjadę pociągiem Nie wiem jak mam się dostać do Ciebie szkoda, musiałabyś autobusem... gdyby to był piątek, to mogłabym się z Tobą umówić, bo w piątki jestem w WarszawieZobaczę jak mi się tam poukłada. Pewnie skończe gdzie wedle 16. Albo w następny tydzień przyjadę autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 hej hej! kasiula pan kuchenny się aktywowała.. jae dziś do niego na 19tą.. trzymaj kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Skaba trzymam kciuki, a co bedziecie juz cene negocjowac, czy na razie rysunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Skaba trzymam kciuki, a co bedziecie juz cene negocjowac, czy na razie rysunki główny cel to rysunki i materiały.. ale i o cenę pewnie zagadniemy.. żeby chociaż jako takie pojęcie o kosztach mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasiu, wpadłam zapytac jak tam Twoje Cymbidium? Żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasiu, wpadłam zapytac jak tam Twoje Cymbidium? Żyje?Liścia ma Ale jak prawie 2 miesiące temu przestało kwitnąc to NIC, zupełnie zero kwiatów Ale za to dziś, w ramach kolejnej parapetówy dostałam kolejnego storczyka, fale coś tam Ma mnóstwo kwiatów, chyba z 10 Jak go pielęgnować, żeby miał kwiaty non stop??/ Impreza się skończyła jakies pół godziny temu Była krótka lecz baaaaaaaaardzo intensywna Mąż już spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Nie da się, żeby kwiaty były non stop Podam Ci ciekawą stronkę, to znajdziesz więcej informacji w zależności od odmiany. Cymbidium kwitnie np. tylko 1 raz w roku i potrzebuje do tego specjalnych warunkow temperaturowych - ok.10-14'C, bo inaczej nie zakwitnie. Zresztą poczytaj sama: http://www.orchidarium.pl/rodzaje/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Nie da się, żeby kwiaty były non stop Podam Ci ciekawą stronkę, to znajdziesz więcej informacji w zależności od odmiany. Cymbidium kwitnie np. tylko 1 raz w roku i potrzebuje do tego specjalnych warunkow temperaturowych - ok.10-14'C, bo inaczej nie zakwitnie. Zresztą poczytaj sama: http://www.orchidarium.pl/rodzaje/index.htmlDzięki!! Przepiękne tam są kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Nie ma za co - sama się głębiej zainteresowałam tym tematem, bo chce mi się cymbidium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Nie ma za co - sama się głębiej zainteresowałam tym tematem, bo chce mi się cymbidium Jest przepiękne Nawet teraz gdy ma tylko lisice, jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts