Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bez powodu. Może to dlatego, że przestałem wierzyć, że ciecz pozostała po roztopach kiedykolwiek zostanie pochłonieta przez glebę, albo dlatego, że tynkarze dziś tynkują pierwszy dzień a ja mam podejmowac głupie decyzje, albo dlatego, że chciałbym juz miec chociaż poukładane kafle i pomalowane ściany a nie zastanawaić sie nad tynkami, albo dlatego, że piekną mamy zime tej wiosny

Dandi na pocieszenie powiem Ci, że mi sie droga dojazdowa do działki w te roztopy rozpłyneła i będę musiała wydać kilka tys. na jej naprawę a raczej budowę nowej drogi :evil: No i wogóle to już zaczynało obsychać a tu jak w nocy nie dowali śniegu 10cm... :evil:

Niedługo wytynkują, kilka dni ciepła i bedziesz miał domek w którym juz mozna układać te wytęsknione płytki :wink:

bez powodu. Może to dlatego, że przestałem wierzyć, że ciecz pozostała po roztopach kiedykolwiek zostanie pochłonieta przez glebę, albo dlatego, że tynkarze dziś tynkują pierwszy dzień a ja mam podejmowac głupie decyzje, albo dlatego, że chciałbym juz miec chociaż poukładane kafle i pomalowane ściany a nie zastanawaić sie nad tynkami, albo dlatego, że piekną mamy zime tej wiosny
Dobra, widzę że czas na opierdalanko przyszedł :D

Otóż, takiej wody jak u mnie mój miły to mało kto ma tu na forum :D Mimo, że wywalilismy z 200 wywrotek ziemi :D dalej to kurewstwo wyłazi (przyjedziesz to zobaczysz), a bądź łaskaw zauważyć, że ja JUŻ mieszkam :D

Tynkarze tynkują?? Super!!! A nad czym chcesz się zastanawiać jesli chodzi o tynki??? Jak masz jakieś wąptliwości to od czego jestem JA, najpożyteczniejsza?? Albo Mayland?? Równie pożyteczna 8) Zapytaj i już.

A jeśli chodzi o zimę tej wiosny to obawiam się, że ma pełne prawo do 21 marca jeszcze tu być :x Mnie się to wcale nie podoba, ale takie życie :roll:

A kafle i ściany pomalowane to będziesz miał już soon, ja wiem, że końcówka się dłuży, ale pomyśl, że to ostatnia prosta już :D

Ja zaczęłam tynki ze 2 tygodnie wcześniej niż Ty, ale u mnie robił 1 człowiek. Słownie : jeden. Wpowadziłam się 20 września, mogło być z 2 miechy wczęsniej, gdyby wykończeniowcy nie mieli 2 miechów opóżnienia. Tak więc marudo, w wakacje wprowadzka :D