jamles 09.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Gratulacje! A Ty Braza nawet imprezy z okazji 20000 nie zrobilas. bo szporuje na Ponderosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kasia czy ja moge prosić o hasło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kasia czy ja moge prosić o hasło?Możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kaśka, mam prośbę. Potrzebuję zdjęcie rusztu pod tą półkę z k/g co to ją masz w salonie. Tą z halogenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kaśka, mam prośbę. Potrzebuję zdjęcie rusztu pod tą półkę z k/g co to ją masz w salonie. Tą z halogenami Hmmm sprawdzę w archiwum, ale nei wim czy mam To ide zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie mam Ale jest jeszcze szansa u malmuc Bo wiesz, beszczelnie zgapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dzieki - ja nie wiem nic na temat zasłon więc nawet nie próbuję sie wypowiadać. Ide na Kulinaria - tam odżywam... bo aktualnie moja budowa mnie wkurwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie mam Ale jest jeszcze szansa u malmuc Bo wiesz, beszczelnie zgapiłam OK. Pójdę do malmuc, skoro Ty nie chcesz mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie mam Ale jest jeszcze szansa u malmuc Bo wiesz, beszczelnie zgapiłam OK. Pójdę do malmuc, skoro Ty nie chcesz mi pomóc U malmuc same krzyżyki Ale marjucha, to prosty stelaż był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No tak, ale łatwiej mi coś zgapić, niż wymyślać i kombinować. Niestety, a raczej stety , ale tyle się teraz dzieje, że nie wyrabiam czasowo i głowa też już się gotuje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dzieki - ja nie wiem nic na temat zasłon więc nawet nie próbuję sie wypowiadać. Ide na Kulinaria - tam odżywam... bo aktualnie moja budowa mnie wkurwiaWhy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 bez powodu. Może to dlatego, że przestałem wierzyć, że ciecz pozostała po roztopach kiedykolwiek zostanie pochłonieta przez glebę, albo dlatego, że tynkarze dziś tynkują pierwszy dzień a ja mam podejmowac głupie decyzje, albo dlatego, że chciałbym juz miec chociaż poukładane kafle i pomalowane ściany a nie zastanawaić sie nad tynkami, albo dlatego, że piekną mamy zime tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.03.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dandi na pocieszenie powiem Ci, że mi sie droga dojazdowa do działki w te roztopy rozpłyneła i będę musiała wydać kilka tys. na jej naprawę a raczej budowę nowej drogi No i wogóle to już zaczynało obsychać a tu jak w nocy nie dowali śniegu 10cm... Niedługo wytynkują, kilka dni ciepła i bedziesz miał domek w którym juz mozna układać te wytęsknione płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 bez powodu. Może to dlatego, że przestałem wierzyć, że ciecz pozostała po roztopach kiedykolwiek zostanie pochłonieta przez glebę, albo dlatego, że tynkarze dziś tynkują pierwszy dzień a ja mam podejmowac głupie decyzje, albo dlatego, że chciałbym juz miec chociaż poukładane kafle i pomalowane ściany a nie zastanawaić sie nad tynkami, albo dlatego, że piekną mamy zime tej wiosnyDobra, widzę że czas na opierdalanko przyszedł Otóż, takiej wody jak u mnie mój miły to mało kto ma tu na forum Mimo, że wywalilismy z 200 wywrotek ziemi dalej to kurewstwo wyłazi (przyjedziesz to zobaczysz), a bądź łaskaw zauważyć, że ja JUŻ mieszkam Tynkarze tynkują?? Super!!! A nad czym chcesz się zastanawiać jesli chodzi o tynki??? Jak masz jakieś wąptliwości to od czego jestem JA, najpożyteczniejsza?? Albo Mayland?? Równie pożyteczna Zapytaj i już. A jeśli chodzi o zimę tej wiosny to obawiam się, że ma pełne prawo do 21 marca jeszcze tu być Mnie się to wcale nie podoba, ale takie życie A kafle i ściany pomalowane to będziesz miał już soon, ja wiem, że końcówka się dłuży, ale pomyśl, że to ostatnia prosta już Ja zaczęłam tynki ze 2 tygodnie wcześniej niż Ty, ale u mnie robił 1 człowiek. Słownie : jeden. Wpowadziłam się 20 września, mogło być z 2 miechy wczęsniej, gdyby wykończeniowcy nie mieli 2 miechów opóżnienia. Tak więc marudo, w wakacje wprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 oooo gratuluje 200 stronki a gdzie impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 oooo gratuluje 200 stronki a gdzie impreza? u mnie w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.03.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Gratulejszyn Kasiu i miłego tygodnia Ci życzę aha..........a co z kozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Gratulejszyn Kasiu i miłego tygodnia Ci życzę aha..........a co z kozą dzięki, a koza będzie najprawdopodobnie dopiero wtedy jak dostanę zwrot Vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.03.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Gratulejszyn Kasiu i miłego tygodnia Ci życzę aha..........a co z kozą dzięki, a koza będzie najprawdopodobnie dopiero wtedy jak dostanę zwrot Vatu no to jest nadzieja Ja na zwrot Vatu czekam już ponad dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Maja pol roku na zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts