kaśka maciej 06.08.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Noclegi zamówione a kwestiach budowlanych : robota wre, nowi pomocnicy sa robotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.08.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Melduję że u mnie też Ale robotników nie zamawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.08.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Melduję że u mnie też Ale robotników nie zamawiałam Nawet zaliczkę wpłaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Kasiu widzę że wszytsko idzie jak z płatka. Fajnie, ze ceny ida w dół, takie niespodziewane oszczędności cieszą, jakby człowiek wygrał na loterii No i wszytskiego najlepszego z okazji Waszej Rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Żaba, witaj w moich progach co to ich jeszcze nie mam no rzeczywiście jest fajnie z tymi cenami dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.08.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No Kaska widzę, że tanio pustaki wyrywasz Dobrze, że wszystko idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No komplecik bomba Pasowałby do moich włosów Wierzę że kawka była.....najlepsza na świecie A córcię masz taką całuśną że aż nie mogę sie doczekać kiedy ją wyściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Oj Kasieńka, Kasieńka... codziennie oglądam Twój dziennik, ,ale Ty pewnie o tym wiesz, bo ostatnio coraz więcej ślicznych zdjęć zamieszczaszbuźkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, no Zuzanka jest ....no jak .... Milka kremowa taka słodka, czasem z domieszką chilli, dopiec też potrafi Jedno jest pewne, do ściskania się nadaje Maksiu, no miło mi, że tu zaglądasz (pisz częściej w takim razie ) zdjęcia zamieszczam bo chcę się do rankingu wepchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No ja tu tez prawie codziennie zaglądam, sprawdzam czy aby mnie Kaśka nie prześcignęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No ja tu tez prawie codziennie zaglądam, sprawdzam czy aby mnie Kaśka nie prześcignęła jesteś o krok do przodu, u mnie ściany zaczną murować we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Aha i miłego swiętowania dzisiaj http://www.pocztakwiatowa.pl/if2/img/pic/2/5/0/1/50111073490311.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.08.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 KASIEŃKO TRZYMAM KCIUKI.....niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Verunia, no wielkie dzięki dobra kobieto YreQ, trzymaj, zawsze raźniej jak jest więcej "trzymaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Kacha ...ale z Ciebie lacha ..nie żebym teges ...bardzo fajne zdjęcia... Oczywiście dołączam się do trzymaczy kciuków, aby budowa przebiegła szybko i bezproblemowo ...ale takie rzeczy to tylko w erze ...no więc, abyś tych wtopek miała jak najmniej ... No i udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Kacha ...ale z Ciebie lacha ..nie żebym teges ...bardzo fajne zdjęcia... Oczywiście dołączam się do trzymaczy kciuków, aby budowa przebiegła szybko i bezproblemowo ...ale takie rzeczy to tylko w erze ...no więc, abyś tych wtopek miała jak najmniej ... No i udanej imprezki matkooo , no miło mi słyszeć zwłaszcza z ust kobiety na wtopy się już przygotowałam, a imprezka była czaderska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 No kochana ..... idziesz jak burza..... wszystko nowe..... fiu fiu cieszę się razem z Tobą, popatrz jak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 No kochana ..... idziesz jak burza..... wszystko nowe..... fiu fiu cieszę się razem z Tobą, popatrz jak bardzo Dzięki YreQ ja też się bardzo cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 12.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 gratuluje fundamentów i autka , to i to ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 cena - jak napisałaś ujdzie. My za samą dachówkę zapłaciliśmy- bez faktury przed oczami- coś koło 22 tys. - a muszę dokupiś wszystkie nieceramiczne dodatki + rynny+ folia+ 7 okien dachowych + wyłaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts