kaśka maciej 21.11.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Kasia olśniło mnie to ten Bolek jak nic do ciebie wydzwaniał dziś wieczorem pochlastam się w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Widzisz Kasia Bolki już tak mają Nie przejmuj się gburem, ciesz się dekarzami(bo pewnie przystojniejsi) Poza tym, jak będzie dach, to tak jak byś już mogła zamieszkać Prawie Marjucha, Ty to masz rację!! Wyglądają jak ludzie i sa młodsi Niby można zamieszkac, w końcu lada moment będa okna, prąd i ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Kasia, Twoi dekarze są zdecydowanie lepsi od moich IDĄ JAK PRZECINAKI Warto było czekać, no nie To ta dachówka na Twoje imieniny całkiem realna jest ... Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Kasia, Twoi dekarze są zdecydowanie lepsi od moich IDĄ JAK PRZECINAKI Warto było czekać, no nie To ta dachówka na Twoje imieniny całkiem realna jest ... Extra nooo w sumie na to wychodzi, że tak dach na domu na razie robią, garaż czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.11.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Kasiu i jak bedą kłasc te dachówke to sprawdzczy przypinaja szpilkami, naszym sie nie chciało i pół dachu rozbierali bo wmawiali że oczywiście dachówki sa poprzypinane. Wieć maz im kazał rozbierac do pierwszej spotkanej zapinki. I...okazało się że nie ma ani jednej Potem zurzyli wszystkie szpilki bo wiedzieli ze nie ma przepros. To tak ku przestrodze, bo ludzie sa rózni , mam nadzieje że masz lepsza ekipę. A i jeszcze jedno, wiesz juz cóz to za wielbiciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Przypilnuję na pewno, wiem też, że spinki wzieli z hurtowni A wielbiciel jest dalej tajemniczy i pozostaje w ukryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Kasia olśniło mnie to ten Bolek jak nic do ciebie wydzwaniał dziś wieczorem pochlastam się w takim razie No chyba Cię .... Przez takiego Bolka chcesz mieć sznyty na rączkach Daj luz Dach niedługo będzie najprawdziwszym dachem pod słońcem, bo z dachówką!!!! Wejście prezentuje się świetnie, chłopaki grzeją po krokwiach jak wróble!!!! To znaczy: JEST TAK JAK POWINNO BYĆ!!!!! I takiej wersji się trzymajmy!!!!! P.S. A ten ciekawy pomysł kuchni to pokażesz, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 No pewnie, że się pochwalę, jak tylko dostanę coś na płycie to na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 A wielbiciel jest dalej tajemniczy i pozostaje w ukryciu hmmmm.... coś przeoczyłam wczesniej Jaki wielbiciel ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 A wielbiciel jest dalej tajemniczy i pozostaje w ukryciu hmmmm.... coś przeoczyłam wczesniej Jaki wielbiciel ?? kopia z Rekordu Wpisu z wczoraj Wysłany: Wto, 20 Listopad 2007 20:22 Temat postu: gratki jea przed chwilą zadzwonił do mnie ktoś przedstawiając się uwaga: tajemniczy wielbiciel że chodzi do mojej szkoły i że jutro przywiezie mi róże se jaja ktoś robi _________________ co mnie nie zabije, tylko mnie wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ojjjj... od razu, ze jaja Może zakochał się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ojjjj... od razu, ze jaja Może zakochał się ?? ale później nie było już tak miło, małż odbierał telefony bo dzownił jeszcze 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ojjjj... od razu, ze jaja Może zakochał się ?? ale później nie było już tak miło, małż odbierał telefony bo dzownił jeszcze 3 razy upppssss ... no to wierzę, ze miło nie było. Małż zazdrosny przynajmniej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ojjjj... od razu, ze jaja Może zakochał się ?? ale później nie było już tak miło, małż odbierał telefony bo dzownił jeszcze 3 razy Mam nadzieję, że małż skutecznie go wystraszył!!! Jak dla mnie takie gierki są nie do przyjęcia! A numer tel. z któego dzwonił wyświetlał się?? Można sprawdzić, co za kreatura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ojjjj... od razu, ze jaja Może zakochał się ?? ale później nie było już tak miło, małż odbierał telefony bo dzownił jeszcze 3 razy upppssss ... no to wierzę, ze miło nie było. Małż zazdrosny przynajmniej jest na pewno był wkurzony, że dzwonił późno, to raz, dwa był niekurturarny ponieważ nie chciał rozmawiać z małżem ino ze mną, padły mocne słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Przynajmniej gbur wie, że masz swojego księcia, który nie będzie przebierał w środkach I jak rozumiem, po tych ostrych słowach róż dziś nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 znikam wrócę później narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.11.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 a kwiaty były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.11.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 oooo zobaczyłam dach dom zaczyna wyglądać jak dom bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 a kwiaty były ? No właśnie, były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts