kaśka maciej 10.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 piekne Kasiu masz te inspiracje ogrodowe, ale jak Ty zdażysz do niedzieji? nie stresuj mnie magpie, masz http://www.hydroponika.pl/ ja się załamałam zabije Cie a tego linka jaaaaakie cuda jakie drogie ale pomarzyć można, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 piekne Kasiu masz te inspiracje ogrodowe, ale jak Ty zdażysz do niedzieji? nie stresuj mnie magpie, masz http://www.hydroponika.pl/ ja się załamałam zabije Cie a tego linka jaaaaakie cuda jakie drogie ale pomarzyć można, nie?? a ta ze stroczykami musi byc moja, cocbym miala do konca zycia odkladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mnie zainspirowały te ogroby. Normalnie znów mam mętlik w głowie ale znalazłam kilka rzeczy ktore chcę wykorzystać A te meble niskie na taras to ja chyba sobie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dobry wieczór ja tam na razie ogródkiem się nie stresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.03.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 piekne Kasiu masz te inspiracje ogrodowe, ale jak Ty zdażysz do niedzieji? nie stresuj mnie magpie, masz http://www.hydroponika.pl/ ja się załamałam Kasieńko ja też na nie choruję..! Nawet dwie już sobie kupiłam - te najmniejsze żeby wybróbować jak się sprawdzają i powiem Wam, że to naprawdę super sprawa! Moi znajomi mają dwa ogromne bonsaie w tych donicach i rosną im rewelacyjnie. W jednej mam posadzonego storczyka i uzupełniam wodę może raz na dwa miesiące..?! W drugiej, malusiej mam strzałkę, która rośnie jak na drożdżach: http://img21.imageshack.us/img21/4484/img5363.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Mario, ale one kosztują majątek Póki co musze dać se na wstrzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja takie gadzety zostawiam sobie na sam koniec, ciezko mi bedzie tak przygotowac dom przed przeprowadzka, zeby i kuchnia byla i meble a co dopiero firanki, lampki czy doniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja takie gadzety zostawiam sobie na sam koniec, ciezko mi bedzie tak przygotowac dom przed przeprowadzka, zeby i kuchnia byla i meble a co dopiero firanki, lampki czy doniczki Markoto, u mnie koniec juz jest I pieniędzy i wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 U mnie na razie pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 U mnie na razie pieniedzy to znak, że rychło oniec budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hmm nie wyglada na bardzo rychlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hmm nie wyglada na bardzo rychlo eeeeeee, przecież Ty już na finiszu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hmm moge nieco podyskutowac ile jeszcze brakuje do finiszu lista nie skonczy sie na 50 punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hmm moge nieco podyskutowac ile jeszcze brakuje do finiszu lista nie skonczy sie na 50 punktach Dawaj listę!!! ja mówię, że na wakacje to pędziesz się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 11.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kasiu, cieszę się, że Twój dziennik będzie istniał, zwłaszcza, że wrzuciłaś ostatnio ciekawe inspiracje. Nie omieszkałam sobie paru "zwędzić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.03.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Markotko tylko 50-ąt..!? U nas codziennie tworzymy listę rzeczy do załatwienia i kupienia na kartce A4 i końca nie widać... Kasiu co do doniczek to fakt - drogie strasznie, ale powoli może uzbieram... Może znajomi się zrzucą na parapetówę..? Zobaczymy, w końcu potrzebuję max 2-3 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kasiu, cieszę się, że Twój dziennik będzie istniał, zwłaszcza, że wrzuciłaś ostatnio ciekawe inspiracje. Nie omieszkałam sobie paru "zwędzić".Zwędzaj ile wlezie!!!!!!!! Jeszcze będe szukać inspiracji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Marys napisalam, ze sie nie skonczy na 50 punktach Podrzuc swoja liste bo pewnie polowy nawet nie zapisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 W ramach rozluźnienia "ZUS z pewnością jest instytucją przestępczą, ale nie możnanazwać jej zorganizowana." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 CD cytaty z wypowiedzi NAUCZYCIELI : Nad twoja pracą domową myślała chyba cała rodzina, bo jeden człowiek takich głupot by nie wymyślił . Wy, jak psy Pawłowa reagujecie tylko na dzwonki. Wymieniłem z wami myśli i teraz mam pustkę w głowie . Oszczędzę ci chyba wrażeń związanych z przejściem do następnej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts