Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

piekne Kasiu masz te inspiracje ogrodowe, ale jak Ty zdażysz do niedzieji? :roll: :roll: :roll:
nie stresuj mnie :lol:

magpie, masz

http://www.hydroponika.pl/

ja się załamałam :-?

No i juz masz nagrzebane :evil:

:p :p :p Takie doniczki mi pokazywac :roll: , piekne sa i zachorowalam na nie ale ceny :o , niestety nie dla mnie :cry: , potrzebuje 3 sztuki, podobaja mi sie takie

http://www.sklep.hydroponika.pl/_img_produkty/big/1151_16.jpg

ale kosztuja 400 zl za sztuke.

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magpie, no sama chciałas :lol:

Przypadkiem znalazłam te doniczki przeglądając gazetę Ogrody. Potem znalazałm w necie ta stonkę :roll:

Mnie się tez podobają takie wysokie kańciaki :roll:

Cena jednak jest dla mnie nie do przyjęcia. Chyba, że dostanę mega podwyżkę, albo wygram w Totka 8)

Chyba, że dostanę mega podwyżkę

a To Ty już nie pracujesz w oświacie???????????????????

Kaśka - tak z ciekawości, Ty dyplomowana juz jesteś? Jak tak to kupuj te doniczki za cztery stówy - i tak nic Cię już nie czeka :)

PS: moge się założyć że podobne w Leroy będą tańsze

Chyba, że dostanę mega podwyżkę

a To Ty już nie pracujesz w oświacie???????????????????

Kaśka - tak z ciekawości, Ty dyplomowana juz jesteś? Jak tak to kupuj te doniczki za cztery stówy - i tak nic Cię już nie czeka :)

PS: moge się założyć że podobne w Leroy będą tańsze

Liczy na cud w tej oswiacie :p !

Bylam w niedziele w castoramie i ceny tez mnie dobily, musze sie wybrac do leroya ale pewnie tez pewnie tanio nie bedzie.

Kupiłam takie w Ikea po mniej niz 150zł/szt

http://lh4.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/SYx7A45E4cI/AAAAAAAAAZ8/VdpHkA9HDV8/s512/13%2C08.08%20035.jpg

Są ceramiczne i baaaaaaardzo cieżkie.

Ale piekne! Nawet nie wiedzialam, ze w ikei sa takie donice :roll: .

Ja widziałam tylko takie.

Trzeba zagladać do nich bo pojawiaja sie fajne donice na wiosnę. Nie ma ich w stałej ofercie sklepu.

Ja na te moje dwa razy trafiłam w sklepie. Za peirwszym razem nie kupiłam. Potem ich nie było a późneij znów były więc już się nie zastanawiałam i ledwo je mogłam zabrać bo byłam z mamą a są tak cieżkie ze nie mogłysmy we 2 podnieść :lol:

A w ogóle to ładny ten kwiatek!!

Co to???

Kwiatek też z Ikea. Jest w sprzedaży teraz bo kupiłam sobie drugiego w sobotę :wink: Te kwiatki i tej wielkości są też w Obi ale 150zł droższe niz w Ikea :o Maja jednak też tańsze ale niższe (ok 80zł). W Ikea tej wielkosci jak mój kosztują ok 100zł.

Ja mam do ikei 60 km i w dodatku musze jeszcze sie przebic z jednego konca Wroclawia na drugi, wiec raczej nie upoluje tych donic. Ale jak ktos z Was bedzie tam i zobaczy, ze sa akurat w sprzedazy to dajcie znac, wtedy pojade specjalnie po nie.[/u]