Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dandi jasne, ale nie kazdego stac na donice za 600 czy 1500zl

wiem , mnie np nie, ale pokazuję że można pogrzebac i wygrzebać. ja planuję postawic moją Złociutką przed faktem dokonanym i na tarasie umieścić to

a do środka wwalic jakiś bujny krzak. Ale ja lubię wieś - nawet w tak chamskim wydaniu jak to co pokazuje powyżej. Kaśka prędzej by się pofarbowała na głęboki szafir niż trzepnęła sobie to w róże malowane 8)

A ja chyba sama bedę robić donice :oops: Betonowe, duże. CHyba kwadratowe albo okrągłe. Musze tylko formę ubić z desek i zalać betonem. Potem przeszlifować i mozę pomalować :roll: Będzie ciężkie, stabilne i będzie mogło stać na dworze. :roll: To proste do wykonania jest :o :lol:

Proszę się nie nabijać :evil:

To naprawdę jest wykonalne i wcanie nie takie trudne :p Ja sie pracy nie boję. Czasu mi tylko brakuje :roll: Ale donice sobie strzelę a jakże. Wtedy pogadamy 8)

Płyta to dobry pomysł. O zbrojeniu pamietam, ale dziei za przypomnienie.

Raczej o malowaniu nie myslę, choć niewykluczone ale w bardziej minimalistycznym wydaniu. Donice takiej wielkości, aby drzebo neiwielkich rozmiarów w nich rosło

Proszę się nie nabijać :evil:

To naprawdę jest wykonalne i wcanie nie takie trudne :p Ja sie pracy nie boję. Czasu mi tylko brakuje :roll: Ale donice sobie strzelę a jakże. Wtedy pogadamy 8)

wiem, że tak dlatego napisałam o zbrojeniu :) może można by wykorzystać gotowe maty zbrojne pod ogrzewanie podłogowe?