Gosiek33 11.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 To jednak zaraza, wykluła się ze dwa tygodnie temu. Ja już ochłonęłam, może inni też dojdą do siebie i wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 To jednak zaraza, wykluła się ze dwa tygodnie temu. Ja już ochłonęłam, może inni też dojdą do siebie i wrócą Dojda i wrócą, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Chciałam powiedzieć , że byliśmy u lekarza Jagody zjedzone , nie trzeba ich podgrzać? Bo ja ze słoiczka dałam bez podgrzewania a aniołek jak za starych dobrych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Miko zrób sobie kilka słoiczków jagód z cukrem jak beda w sezonie. Zasyp w słoiku cukrem i zagotuj zamknięte słoiczki. Przy Twoich chłopakach to się przyda. Jak nie na biegunki to na deser zjedzą bo dobre [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 najlepsze suszone, zaparzone i wypite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Chciałam powiedzieć , że byliśmy u lekarza Jagody zjedzone , nie trzeba ich podgrzać? Bo ja ze słoiczka dałam bez podgrzewania a aniołek jak za starych dobrych czasów Tak sobie wlasnie postanowilam, że może coś sie wskrzesi z tamtego okresu Niee, jagody takie prosto ze słoika. Przypomniałam sobie, ze są też takie zwykłe jakby w zalewie, takie jakbyś świeze robiła do makaronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 gdzieś w zamrażalniku widziałam a jak będą to zrobię a z aniołkiem pamiętasz jak wklejałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 gdzieś w zamrażalniku widziałam a jak będą to zrobię a z aniołkiem pamiętasz jak wklejałaś pamiętam, że biedny nie mógł ruszać skrzydłami ale kiedy to było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 może miał podciete ważne że je rozwinął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Aniołek w zamrazalniku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 może miał podciete ważne że je rozwinął... nie nie, to było tak, ze widziałam dwie wersje, machającą i niee No i chciałam tą machająca, ale coś miałam źle ustawione i nie machał W końcu chyba jakoś froszką i miko doszłam do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ja tu z metaforą wyskakuje a Ona mi z techniczno-personalnymi rozwiazaniami ruszajacych się skrzydełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 jakoś fajniej było nie to, że teraz nie fajnie ale miło wspominam te czasy froszka mnie zawsze do łez doprowadzała i maxi była....i kulka i kropka i czaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 jakoś fajniej było nie to, że teraz nie fajnie ale miło wspominam te czasy froszka mnie zawsze do łez doprowadzała i maxi była....i kulka i kropka i czaty Wtedy było ZNACZNIE FAJNIEJ!!!!!!!!!!!! Maxi, kulka, kropka, jabko, królik............ CZATY, ech Aż sie zła w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 poszłam na rw nudddy panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 poszłam na rw nudddy panie okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 A ja siedzę i klikam z Wami a maż mecz obok ogląda. Kolację zjedlismy, herbatka wypita...... Koko spadł własnie z kanapy Trzeba sie do łazienki kierować i spać Jagód mi się chce, Miko narobiłaś mi apetytu I takich malutkich bułeczek jagodzianek ze świeżych jagód, posypanych grybym cukrem kryształem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jagód mi się chce, Miko narobiłaś mi apetytu I takich malutkich bułeczek jagodzianek ze świeżych jagód, posypanych grybym cukrem kryształem Nie musialas tego pisac Biedny Koko , tak twardo zasnal ,ze spadl , a obudzil sie ? Zapomnialas o mnie Kasia , a tyle wyczatowalysmy , ze ciezko policzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Zapomnialas o mnie Kasia , a tyle wyczatowalysmy , ze ciezko policzyc A gdzie tam!! W życiu bie zapomniałam, ale wspomniana reszta już się nie pokazuje na forum. Ty raz na ruski rok co prawda, ale jednak jesteś. A czaty to była jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts