mayland 11.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Leżał na plecach z rozwalonymi ja.....mi i ze spuszczoną głową z kanapy to i nie dziwota, ze spadł Przy okazji wyłączył mi ładowarke od lapka Stanął jak wryty i poszedł leżeć na dywanie. Jak spadnei to nie potłucze się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Leżał na plecach z rozwalonymi ja.....mi i ze spuszczoną głową z kanapy to i nie dziwota, ze spadł Przy okazji wyłączył mi ładowarke od lapka Stanął jak wryty i poszedł leżeć na dywanie. Jak spadnei to nie potłucze się W takich chwilach kamera niezbedna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 W poniedziałek była u mnie Sis z Nelka, co ta suka wyprawiała Nie mogła zebrać zakrętu i przywaliła głową w drzwi: stanęla i zaczęła je intensywnie obszczekiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 I sama widzisz ile to radosci Juz to widze jak ona szczeka na drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dobry wieczór Aniołeczku była tam dzisiaj na tej Twojej skopanej wioseczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dobry wieczór Aniołeczku była tam dzisiaj na tej Twojej skopanej wioseczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hej Kasiu, Masz taki nowy look, ze az nie poznalam Gratuluje Ci tej anielskiej powloki Ale pod skora wiadomo ... rogaty diabelek Kasiu, nie jestem tu przez przypadek. Jak dobrze kojarze Twoj Małż jest lekarzem. Może podpowie mi, gdzie w okolicach Katowic i okolic jest dobry i świetnie zaopatrzony sklep ze sprzetem rehabilitacyjnym? Jestem w potrzebie, 10 kwietnia Mama ma powazny zabieg ortopedyczny i musze zgromadzic u niej w domu troche usprawniaczy. pomozesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hej Kasiu, Masz taki nowy look, ze az nie poznalam Gratuluje Ci tej anielskiej powloki Ale pod skora wiadomo ... rogaty diabelek Kasiu, nie jestem tu przez przypadek. Jak dobrze kojarze Twoj Małż jest lekarzem. Może podpowie mi, gdzie w okolicach Katowic i okolic jest dobry i świetnie zaopatrzony sklep ze sprzetem rehabilitacyjnym? Jestem w potrzebie, 10 kwietnia Mama ma powazny zabieg ortopedyczny i musze zgromadzic u niej w domu troche usprawniaczy. pomozesz?On akurat się nie zajmuje tym działem, ale zapytam go. Może coś wie Jutro dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kasiu, Dzieki i sorry za zawracanie glowy. Jak uda sie cos ustalic to ok, jesli nie to i tak jestem za tydzien u Mamy to troche poeksploruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Amber na ogol takie rzeczy jesli maja byc refundowane zapisywane sa na recepte, dowiedz sie czy potrzebuje tego przed zabiegiem czy po. Na recepcie jest konkretny numerek i jest on do dostania w roznych punktach zaopatrzenia medycznego. Ja wlasnie szukam sportowych ortez kolanowych takich do zalozenia na spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 markoto, Wiesz ... przez ostatnie tygodnie gdy ostro walczylam o przyspieszenie zabiegu dla Mamy, ktory byl wyznaczony na 2011 rok , o kazda wizyte, o konsultacje u dobrych specjalistow nauczylam sie, ze prywatnie znaczy szybko, sprawnie i dobrze ... Nie licze na recepty, skierowania i NFZ Sprzet, rehabilitanta a potem sanatorium zalatwiam prywatnie i wiem, ze dostane na cito, a nie na kiedys, za pare miesiecy lub lat ... To dla mnie teraz najwazniejsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 a ceguj janiołeczek się tak zdiablił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 a ceguj janiołeczek się tak zdiablił ja ci zaraz powiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Amber doskonale cie rozumiem, ale po szpitalnym zabiegu na pewno twoja mama dostanie recepte, dlatego warto sie dowiedziec. Moze jest opcja zakupu a potem wyciagniecia na podstawie recepty kasy z nfz-tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.03.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Amber doskonale cie rozumiem, ale po szpitalnym zabiegu na pewno twoja mama dostanie recepte, dlatego warto sie dowiedziec. Moze jest opcja zakupu a potem wyciagniecia na podstawie recepty kasy z nfz-tu. Sprobuje ... ale przyznam, ze nie licze na cud Nie mniej na pewno warto Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 no mów Aniele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dobry wieczór! jeszcze jestem! kasiu napisz mi na PW kiedy mogłybyśmy ci się wprosić do domiszcza na obamcywanie dzieł pana Grzegorza.. w grę whodzi jescze ten lub przyszły tydzień.. knujemy z marysią, ale może i wuśka się skusi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 no mów Aniele już nie aniołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 cze Kaśka za długo byłas na tym fitnesie...pupinka taka mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 i jaka różowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts