Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Leżał na plecach z rozwalonymi ja.....mi i ze spuszczoną głową z kanapy to i nie dziwota, ze spadł :lol: Przy okazji wyłączył mi ładowarke od lapka :lol: Stanął jak wryty i poszedł leżeć na dywanie. Jak spadnei to nie potłucze się :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol:

W takich chwilach kamera niezbedna .

Hej Kasiu,

Masz taki nowy look, ze az nie poznalam :o Gratuluje Ci tej anielskiej powloki ;) Ale pod skora wiadomo ... rogaty diabelek :lol:

Kasiu, nie jestem tu przez przypadek. Jak dobrze kojarze Twoj Małż jest lekarzem. Może podpowie mi, gdzie w okolicach Katowic i okolic jest dobry i świetnie zaopatrzony sklep ze sprzetem rehabilitacyjnym? Jestem w potrzebie, 10 kwietnia Mama ma powazny zabieg ortopedyczny i musze zgromadzic u niej w domu troche usprawniaczy. pomozesz?

Hej Kasiu,

Masz taki nowy look, ze az nie poznalam :o Gratuluje Ci tej anielskiej powloki ;) Ale pod skora wiadomo ... rogaty diabelek :lol:

Kasiu, nie jestem tu przez przypadek. Jak dobrze kojarze Twoj Małż jest lekarzem. Może podpowie mi, gdzie w okolicach Katowic i okolic jest dobry i świetnie zaopatrzony sklep ze sprzetem rehabilitacyjnym? Jestem w potrzebie, 10 kwietnia Mama ma powazny zabieg ortopedyczny i musze zgromadzic u niej w domu troche usprawniaczy. pomozesz?

On akurat się nie zajmuje tym działem, ale zapytam go. Może coś wie :roll:

Jutro dam znac.

Amber na ogol takie rzeczy jesli maja byc refundowane zapisywane sa na recepte, dowiedz sie czy potrzebuje tego przed zabiegiem czy po. Na recepcie jest konkretny numerek i jest on do dostania w roznych punktach zaopatrzenia medycznego.

Ja wlasnie szukam sportowych ortez kolanowych :) takich do zalozenia na spodnie :)

markoto,

Wiesz ... przez ostatnie tygodnie gdy ostro walczylam o przyspieszenie zabiegu dla Mamy, ktory byl wyznaczony na 2011 rok :o , o kazda wizyte, o konsultacje u dobrych specjalistow nauczylam sie, ze prywatnie znaczy szybko, sprawnie i dobrze ... Nie licze na recepty, skierowania i NFZ :roll: Sprzet, rehabilitanta a potem sanatorium zalatwiam prywatnie i wiem, ze dostane na cito, a nie na kiedys, za pare miesiecy lub lat ... To dla mnie teraz najwazniejsze ...