rrmi 21.11.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 a kwiaty były ? No właśnie, były? Kwiaty to pikus , ale czy momenty byly ? Kasia Widzisz , zdaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 a kwiaty były ? No właśnie, były? Kwiaty to pikus , ale czy momenty byly ? Kasia Widzisz , zdaza No wiesz! W szkole przy dzieciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Gratuluje postepów!!!!!!!!!!! Pewnie się wprowadzisz nim ja załatwię pozwolenie na budowę W Rowach nic ciekawego, ryby słabo biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Postępy widać więc wszystko zmierza ku lepszemu W weekend podgonisz z robotą a za tydzień będziemy opijać skończony dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ojjjj... od razu, ze jaja Może zakochał się ?? ale później nie było już tak miło, małż odbierał telefony bo dzownił jeszcze 3 razy Mam nadzieję, że małż skutecznie go wystraszył!!! Jak dla mnie takie gierki są nie do przyjęcia! A numer tel. z któego dzwonił wyświetlał się?? Można sprawdzić, co za kreatura...Odstraszył skutecznie, a numer się nie wyświetla, prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Przynajmniej gbur wie, że masz swojego księcia, który nie będzie przebierał w środkach I jak rozumiem, po tych ostrych słowach róż dziś nie było no nie było się wystraszył chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 a kwiaty były ? No właśnie, były? no nie było!!! mój małż go skutecznie wystraszył bo on strasznie groźny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 a kwiaty były ? No właśnie, były? Kwiaty to pikus , ale czy momenty byly ? Kasia Widzisz , zdaza No wiesz! W szkole przy dzieciach? Jakie tam dzieci!!! Verunia!! to sa już dorosłe dzieci jeśli już Wiesz ile matek i ojców uczę?? I to nie jest szkoła dla dorosłych ino normalna zwykła szkoła średnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 KasiaWidzisz , zdaza nadzieję taką mam panowie się dziś ładnie uśmiechli, więc myślę, że będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Gratuluje postepów!!!!!!!!!!! Pewnie się wprowadzisz nim ja załatwię pozwolenie na budowę W Rowach nic ciekawego, ryby słabo biorą Załatwisz szybciutko, zobaczysz dam ma mszę jakby co wiesz, ja bliżej Jasnej Góry Ach Rowy tęsknię Właściciele tego pensjonatu mieszkają w Słupsku, w Kobylnicy własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.11.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 a kwiaty były ? No właśnie, były? no nie było!!! mój małż go skutecznie wystraszył bo on strasznie groźny jest Każdy facet jak zazdrosny to starsznie grożny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Pewnie jutro zaczna klasc . Dachowka sama szybko idzie , gorzej z obrobkami. Widze jednak , ze dobra ekipa to wierze , ze bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Kasia, dobrze, że dach się robi. Dziwacznego "amanta" miejmy nadzieję, że Mąż wystraszył i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Kasia, dobrze, że dach się robi. Dziwacznego "amanta" miejmy nadzieję, że Mąż wystraszył i będzie dobrze. Podejrzuję, że to jakowyś mój uczeń se żarty chciał zrobić Tyle jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No dom wyglada pieknie z tym dachem no z tymi latami i folia - a zobaczysz jak bedzie pieknie jak bedzie cala reszta - miiodzio po prostu miodzio!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.11.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Dziś obrabiali blachą brzegi dachu ( czy to ma jakąś fachową nazwę ) Kasia, chyba masz na mysli opierzenia blacharskie I już niedługo sama poczujesz jaka to radość oglądać swoją dachówkę, na swoim dachu Czekam z niecierpliwością na kolejny forumowy dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Dziś obrabiali blachą brzegi dachu ( czy to ma jakąś fachową nazwę ) Kasia, chyba masz na mysli opierzenia blacharskie I już niedługo sama poczujesz jaka to radość oglądać swoją dachówkę, na swoim dachu Czekam z niecierpliwością na kolejny forumowy dach Reyzel, ja nie wiem co ja mam na myśli W każdym razie podoba mi się to bardzo!! Bo to co pokazywał nam pan sprzedający dachówkę niezbyt mi pasiło i byłam raczej pewła obaw, ale to wygląda baaaaaaaardzo dobrze Kolakao, ja się bardzo cieszę, i nie mogę doczekac się całości O murowaniu domów słucham już jakieś 12 lat, bo tyle znam mojego teścia. Dachy to dla mnie nowość Stąd nie znam tej terminologii Ale to co widzę na swoim domu poprawia mi nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.11.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Reyzel, ja nie wiem co ja mam na myśli W każdym razie podoba mi się to bardzo!! Bo to co pokazywał nam pan sprzedający dachówkę niezbyt mi pasiło i byłam raczej pewła obaw, ale to wygląda baaaaaaaardzo dobrze Ja też wychodzę z załozenia że generalnie nie trzeba znać się na wszystkim ( stąd było to chyba ) od tego są fachowcy - najważniejsze, że Tobie się podoba O to przecież chodzi ( między innymi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 U mnie to sie nazywało obróbka blacharska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.11.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 U mnie to sie nazywało obróbka blacharska co kraj to obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts