anjamen 15.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Pojechałam dziś do Ikea. Ja już chyba za stara jestem na takie wyjazdy Ludzi tłum, głośno, duszno Kupiłam 2 doniczki na róże Suszarkę z antoniusa i chyba do wszystko Miałam dziś wsadzić te róże, ale padam twarzom na pysk, może jutro. Tak się chciałam trochę podlansować przez wizytą Ani no lans Ci wyszedl moja droga, suszarka pierwsza liga, doniczki tez.ale róż nie zdążyłam posadzić znaczy musisz przyjechać raz jeszcze z mila chcecia, to tylko dwiescie pare kilometrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Kasia, bo do Ikea to w tygodniu sie jezdzi a nie w weekened Obiecalam sobie, ze do Ikea w Katowicach podjade w przyszlym tygodniu ...taki fajny zaparzacz do herbatki musze kupic, czarne reczniki , nowy materac dla Mamy i pewnie jeszcze jakies drobiazgi A z Ciebie to zapalona ogrodniczka wyrasta Podziwiam a efekty bede sledzic I fajny ten komplet do ogrodu Duzy stol i wygodne fotele na przestronnym tarasie to jest to o czym sie latem marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Kasia ma tak slicznie w domu i przed ze normalnie bedzie mi sie snilo i deske w kibelku tez ma super Kaśka, dawaj tę deskę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Braza nie zaczynaj bo Cie zlinczuja Jak sie okazuje to najbardziej kontrowersyjny temat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Braza nie zaczynaj bo Cie zlinczuja Jak sie okazuje to najbardziej kontrowersyjny temat na forum Jasssooo .... czego ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Temat desek jest tematem tabu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Odczepta się łot moi deski Deska jak deska, biała, plastikowa z metalowymi zaczepami. TYLE!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Temat desek jest tematem tabu Na miłośc boską ... dlaczego Markotko, ja Cię bardzo prosze, uświadom mnie,żebym gdzie jakiej gafy nie walnęła Kaśka, no skoro Anja twierdzi, że fajna, to coś w tym jest i nie wymiguj się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Raz sobie kiedys dyskutowalysmy z Efilka o desce i potem w innych watkach na nas psioczyli jak mozna dyskutowac tyle o desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 A komu to przeszkadza Deska jaka jest, każdy widzi, ale też i każdy widzi inaczej Jak będę chciała kogoś wkurzyć, to zacznę temat o desce ... ciekawe, kto pierwszy nie zdzierży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ja juz ani slowa o desce bo jeszcze mnie zbanuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 dobry wieczór Kasia słyszałam że we wtorek masz generalne porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 dobry wieczór Kasia słyszałam że we wtorek masz generalne porządki We wtorek już bedzie po ptokach Na wtorek musze miec tip top Będziesz???? Co nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ja juz ani slowa o desce bo jeszcze mnie zbanuja Do tego abdolutnie nie mogę dopuścić!!!! Cicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Kasia no w sumie nie wiem musiałabym małża z dzieckiem uziemić a nie wiem czy mi wyjdzie taki numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Kasia no w sumie nie wiem musiałabym małża z dzieckiem uziemić a nie wiem czy mi wyjdzie taki numer Uziem go, nic mu się nei stanie Przyjedź, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 A dlczego ja mam daleko ? buuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 A dlczego ja mam daleko ? buuuuuuuu Własnieee Ale w sumie to byś mogła przyjechać, wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Się kłaniam ładnie i miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ja tez slonaczka duzo zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts