mayland 16.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kaśka meble z technoratanu są też w...... Realu Stół (szklany blat) i krzesła ok 2200 a kawaowy jest fajny bo taki okrągły i z kremowego jasnego technoratanu. Kosztuje ok. 1800zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kaśka meble z technoratanu są też w...... Realu Stół (szklany blat) i krzesła ok 2200 a kawaowy jest fajny bo taki okrągły i z kremowego jasnego technoratanu. Kosztuje ok. 1800zł.Serio?? Znowu musze wycieczkę zrobić Wróciłam z akcji sprzątanie stychu/przyszłej siłowni Tyle czasu, tyle śmieci, a mało co widać Nie wspomnę o garazu, z tego syfu to ja sie przez 5 lat nie odgrzebę Nie nawidzę zbieractwa Po jaki ............... zostawia się resztki płytek??????????? Na dodatek było to wniesone na strych Kawałki rynien, pęknięte dachówki, przecież tego i tak nei wykorzystam, a teraz mam problem co z tym zrobić Aleeeeeeeee posadziłam dziś róże do donic Ikeowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Po jaki ............... zostawia się resztki płytek??????????? Jak coś pęknie, zepsuje się coś po płytkami i kuc trzeba będzie, to jak znalazł się przyda. Płytki zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Po jaki ............... zostawia się resztki płytek??????????? Jak coś pęknie, zepsuje się coś po płytkami i kuc trzeba będzie, to jak znalazł się przyda. Płytki zostaw Całe tak, wiadomo, że nie wyrzucę, ale takie obcięte???????????? jeszcze krzywo?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Gosiek ale to skopiowałaś A płytki faktycznei zostawia sie na ewentualne wymiany uszkodzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Gosiek ale to skopiowałaś A płytki faktycznei zostawia sie na ewentualne wymiany uszkodzonych Dziewczyny, czy ja mam wam poakzac JAKIE płytki mam w garazu!!! Ja nie mówię o CAŁYCH, tylko połówkach, cienkich paskach, obciętych nieregularnie, potrzaskanych, uszczerbionych, uszkodzonych......Wymieniać dalej????????????? bez sesnu kompletnie Mam kilka paczek całych dobrych, nie wyrzucam bo wiadomo, ale tamte smieci to nie wiem kto je tam schował Znaczy wiem, ale przemilczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 mój glazurnik uwielbia też takie zostawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 mój glazurnik uwielbia też takie zostawiać Moi też zostawiali, ale NA PEWNO NIE ZANIEŚLI ICH NA STRYCH Przydas się komuś włączył i potem mi mówi, że muszę tam posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 To wywal i się nie stresuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kaska Cos widze , ze sie Henrykowi oberwie Fajnie masz z sadzeniem roz , ja za chwile tez zaczne . Nie doczytlam moze dokladnie , ale jesli nie pomyslalas o powojnikach to pomysl , bardzo pieke sa niektore , choc i dla mnie roze to zdecydowanie numer 1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ja też będe miec duzo róż. Dostałam na jesieni z kilkadziesiat sztuk od znajomej mojej mamy, likwidowała akurat szkółkę. Nie wiem nawet ile ich mam i jakie bo całe pęczki zakopcowałm na zimę. Posadzę wokół domu i zrobi sie angielski klimacik Słyszałam że w kwietniu je mozna posadzic - to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ja moje dopiero co wysadziłam w doniczki bo zaczynały puszczać nowe pędy. Potem dam je do gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Zakopcowane są? To nic im nie będzie, jeszcze chwilę możesz poczekać. Czy puszczają już pąki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kaska Cos widze , ze sie Henrykowi oberwie Fajnie masz z sadzeniem roz , ja za chwile tez zaczne . Nie doczytlam moze dokladnie , ale jesli nie pomyslalas o powojnikach to pomysl , bardzo pieke sa niektore , choc i dla mnie roze to zdecydowanie numer 1 .Patrz jak Ty wiesz kto mi ten burdel narobił i potem mi mówi że mam syf Powojnik i milin są przewidziane Ino Heniutek musi w końcu przykręcić te plecionki od strony kur Coś nei moge się doczekać, a też nie chce popędzać. Verunia, można od razu jak tylko nie ma mrózów, tak Monia mówila a ona sie zna Maylandziu byłam w realu, ale nie widzialam tego tarasowego kompletu może nie we wszystkich jest, albo u nas juz wykupione Jutro uderzam na Casto Przekonałam małża, że potrzebujemy dóch kompletów Ja to umiem wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 U mnie stoi w Realu ale w takim meijscu ze szkoda gadać. Gdybym męża nie szukała to w życiu bym tych mebli tam nie znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 U mnie stoi w Realu ale w takim meijscu ze szkoda gadać. Gdybym męża nie szukała to w życiu bym tych mebli tam nie znalazła. Kupiłam jakąs gazetę i był tam katalog castoramy, fajne mają komplety drewniane. Jutro jadę oblukać Doniczki zakupić, jakies kolejne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No i mamy Kasię-Ogrodniczkę Fajnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dzień dobry a co tu takie pustki są aaaaa wiem Kasia szaleje na szmacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dzień dobry a co tu takie pustki są aaaaa wiem Kasia szaleje na szmacie Nieeeeeeeeee Wszyscy mnie olewają Nikt do mnie nie zagląda, goście też nie przyjdą Pojechałam na zakupy ogrodowe I zgubiłam swoją ulubioną czapke Mam kiepski nastrój Kupiłam nową, ale to nei to samo Ale jestem wściekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts