Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Kaska, wiosna już, czapki z głów :wink: Widać tak musiało być. Kwiatki w czapce chciałaś kupowac?!!! Pewnie pączków do lata nie pokażą :wink: :lol:

Kurde nie marudź, ja siedzę w robocie. Zimno, szaro, buro i nerwowo. :roll: Siadł nam portal i nie mam dostępu do swoich dokumentów :roll: Ech, mogłabym za Tobą te torby z zakupami nosić :wink:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaska, wiosna już, czapki z głów :wink: Widać tak musiało być. Kwiatki w czapce chciałaś kupowac?!!! Pewnie pączków do lata nie pokażą :wink: :lol:

Kurde nie marudź, ja siedzę w robocie. Zimno, szaro, buro i nerwowo. :roll: Siadł nam portal i nie mam dostępu do swoich dokumentów :roll: Ech, mogłabym za Tobą te torby z zakupami nosić :wink:

No wiem, że to tylko czapka, ale ja NIGDY WCZEŚNIEJ nie nosiałm ŻĄŃEJ czapki, dopiera ta mi spasowała i masz :evil: taka fajna, sztuksowa z daszkiem :cry: :cry: :cry: :cry:

Kupiłam podobną, aleeeeeeeeeee :-?

Dobra!

Kupiłam 4 donice w Ikea. 2 na moje oleandry ( o których kompletnie zapomniałam :oops: ale jakoś przetrwały zimę) a 2 to jescze nei wiem na co :oops:

Zorientowałam się co do tych kompletów kawowych na taras :roll: Jestem całkiem głupia.

Wczoraj w Praktikerze widziałam czarny, z etchnorattanu, kanapa i fotel i ława: 2 tysie :-? Piękny. Dziś w Makro idento z tym że taki kakaowy, za 1800.

No i ten w Ikea nie daje mi spokoju :roll: bo moge dokupic identyczny stół i byłoby z jednej parafii :roll:

Nieeeeeeeeee :-?

Wszyscy mnie olewają :-? Nikt do mnie nie zagląda, goście też nie przyjdą :-?

Pojechałam na zakupy ogrodowe :roll: I zgubiłam swoją ulubioną czapke :cry: :cry: :cry:

Mam kiepski nastrój :x :cry:

Kupiłam nową, ale to nei to samo :evil: Ale jestem wściekła :evil:

Jestes marudna jak stara panna :D

Za czapka rozpaczac no calkiem :roll:

Nieeeeeeeeee :-?

Wszyscy mnie olewają :-? Nikt do mnie nie zagląda, goście też nie przyjdą :-?

Pojechałam na zakupy ogrodowe :roll: I zgubiłam swoją ulubioną czapke :cry: :cry: :cry:

Mam kiepski nastrój :x :cry:

Kupiłam nową, ale to nei to samo :evil: Ale jestem wściekła :evil:

Jestes marudna jak stara panna :D

Za czapka rozpaczac no calkiem :roll:

:p Tez cie kocham wiesz :lol:

Kasia jak wiesz gdzie moglas zgubic czape to dzwon albo jedz jak nie maja telefonu :)
marko, 5 razy oblazlam wszystkie sklepy tam gdzie byłam i NIC. Babka mi mówiła, że przed chwilą tu lezała jakaś czarna czapka, ale....... :-?

To znak był, tak to czuje :roll:

Żebym już nei nosiła tej czarnej czpaki

Kasiu to na oknach to inspiracje czy juz gotowe firany?? Cudo, to tarasowe jest rewelacja i jeszcze w moich kolorach :o
Marko, no isnpiracje ale czuję, że już dalej szukac nie bedę, fajne, nie??

Byłąm w Ikea i weszłam do Rawy. Tam jest nowy salon z firanami. Weszłam na ich stronę i beszczelnie ściągnęłam :oops:

ale świetne zasłonki i rolety! takie będziesz mieć?
No widzisz, ja wciąż czekam na projekt od pani, ale się doczekac neimogę!!

tak to jest jak się zadajesz ze znajomymi :roll: Jakoś głupio opr zrobić, postanowiałm wiec sama coś poszukać. I wydaje mi się, że znalazłam.

Jutro idę pokazac pani co bym chciała.