mayland 17.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Kaska, wiosna już, czapki z głów Widać tak musiało być. Kwiatki w czapce chciałaś kupowac?!!! Pewnie pączków do lata nie pokażą Kurde nie marudź, ja siedzę w robocie. Zimno, szaro, buro i nerwowo. Siadł nam portal i nie mam dostępu do swoich dokumentów Ech, mogłabym za Tobą te torby z zakupami nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dla poprawy nastroju uśmiechnij się http://www.youtube.com/watch?v=WT_r9C9Jstw&feature=related i powąchaj http://www.rosaspasowka.pl/odmiany/AugustaLuise.jpg http://www.rosaspasowka.pl/odmiany/amaretto.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Kaska, wiosna już, czapki z głów Widać tak musiało być. Kwiatki w czapce chciałaś kupowac?!!! Pewnie pączków do lata nie pokażą Kurde nie marudź, ja siedzę w robocie. Zimno, szaro, buro i nerwowo. Siadł nam portal i nie mam dostępu do swoich dokumentów Ech, mogłabym za Tobą te torby z zakupami nosić No wiem, że to tylko czapka, ale ja NIGDY WCZEŚNIEJ nie nosiałm ŻĄŃEJ czapki, dopiera ta mi spasowała i masz taka fajna, sztuksowa z daszkiem Kupiłam podobną, aleeeeeeeeeee Dobra! Kupiłam 4 donice w Ikea. 2 na moje oleandry ( o których kompletnie zapomniałam ale jakoś przetrwały zimę) a 2 to jescze nei wiem na co Zorientowałam się co do tych kompletów kawowych na taras Jestem całkiem głupia. Wczoraj w Praktikerze widziałam czarny, z etchnorattanu, kanapa i fotel i ława: 2 tysie Piękny. Dziś w Makro idento z tym że taki kakaowy, za 1800. No i ten w Ikea nie daje mi spokoju bo moge dokupic identyczny stół i byłoby z jednej parafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Kasia jak wiesz gdzie moglas zgubic czape to dzwon albo jedz jak nie maja telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nieeeeeeeeee Wszyscy mnie olewają Nikt do mnie nie zagląda, goście też nie przyjdą Pojechałam na zakupy ogrodowe I zgubiłam swoją ulubioną czapke Mam kiepski nastrój Kupiłam nową, ale to nei to samo Ale jestem wściekła Jestes marudna jak stara panna Za czapka rozpaczac no calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nieeeeeeeeee Wszyscy mnie olewają Nikt do mnie nie zagląda, goście też nie przyjdą Pojechałam na zakupy ogrodowe I zgubiłam swoją ulubioną czapke Mam kiepski nastrój Kupiłam nową, ale to nei to samo Ale jestem wściekła Jestes marudna jak stara panna Za czapka rozpaczac no calkiem Tez cie kocham wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Kasia jak wiesz gdzie moglas zgubic czape to dzwon albo jedz jak nie maja telefonu marko, 5 razy oblazlam wszystkie sklepy tam gdzie byłam i NIC. Babka mi mówiła, że przed chwilą tu lezała jakaś czarna czapka, ale....... To znak był, tak to czuje Żebym już nei nosiła tej czarnej czpaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Kasiu to na oknach to inspiracje czy juz gotowe firany?? Cudo, to tarasowe jest rewelacja i jeszcze w moich kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No tak Kasiu wiosna idzie trzeba sie przerzucic na roze i limonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Kasiu to na oknach to inspiracje czy juz gotowe firany?? Cudo, to tarasowe jest rewelacja i jeszcze w moich kolorach Marko, no isnpiracje ale czuję, że już dalej szukac nie bedę, fajne, nie?? Byłąm w Ikea i weszłam do Rawy. Tam jest nowy salon z firanami. Weszłam na ich stronę i beszczelnie ściągnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Sa superowe Wlasnie sie zastanawialam czy mozesz miec taka kolumne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Sa superowe Wlasnie sie zastanawialam czy mozesz miec taka kolumne nieee zresztą ja nie mam grafitowych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Oni sa z Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No te falbanki są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ale świetne zasłonki i rolety! takie będziesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no i Ty się Kasica dziwisz że goście nie przyjdą jak sie ładnie z rana przywitałam jako pierwsza to co wyczytałam potem nikt do mnie nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ale świetne zasłonki i rolety! takie będziesz mieć?No widzisz, ja wciąż czekam na projekt od pani, ale się doczekac neimogę!! tak to jest jak się zadajesz ze znajomymi Jakoś głupio opr zrobić, postanowiałm wiec sama coś poszukać. I wydaje mi się, że znalazłam. Jutro idę pokazac pani co bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Doktorowa nie marudzi, doktorowa bierze co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no i Ty się Kasica dziwisz że goście nie przyjdą jak sie ładnie z rana przywitałam jako pierwsza to co wyczytałam potem nikt do mnie nie zagląda Nie było mnie rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Doktorowa nie marudzi, doktorowa bierze co jest błagam Why mnie degradujesz??????? Do mnie się mówi pani profesor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts