kaśka maciej 23.11.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Nikt się nie zachwyca naszym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No pięknie jest!!!!!! Nareszcie!!!!!! Na imieniny masz dach w prezencie - nie waż się wołać o co innego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No pięknie jest!!!!!! Nareszcie!!!!!! Na imieniny masz dach w prezencie - nie waż się wołać o co innego!!!!! No może jeszcze o okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 PIĘKNY DACH MIŁO POPATRZEĆ - ILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No pięknie jest!!!!!! Nareszcie!!!!!! Na imieniny masz dach w prezencie - nie waż się wołać o co innego!!!!! No może jeszcze o okna Na okna się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 PIĘKNY DACH MIŁO POPATRZEĆ - ILA Dzięki |Już Was rozpoznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kasia - dach jest piękny! Gratuluję i kciuki trzymam, coby dalej szybciutko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.11.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kasia, dach rewelacja a jakie tempo.Ja mialam wczoraj akcje - dzwonienie do budowlancow, 4 razy i nic, w koncu jak ostatni raz dzwonilam to przerwal polaczenie, wkurzylam sie i dalam sobie spokoj, dzis rano odebral od razu i powiedzial ze beda jutro i bedzie juz cos widac. Mam nadzieje, bo od wtorku ma byc snieg. Udalo sie Wam z ta pogoda. U nas oby polozyli wiezbe do tego sniegu. A maja jeszcze do murowania szzyty i lukarny, sporo jest tego. Moglabym juz okna zamawiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kasia, dach rewelacja a jakie tempo. Ja mialam wczoraj akcje - dzwonienie do budowlancow, 4 razy i nic, w koncu jak ostatni raz dzwonilam to przerwal polaczenie, wkurzylam sie i dalam sobie spokoj, dzis rano odebral od razu i powiedzial ze beda jutro i bedzie juz cos widac. Mam nadzieje, bo od wtorku ma byc snieg. Udalo sie Wam z ta pogoda. U nas oby polozyli wiezbe do tego sniegu. A maja jeszcze do murowania szzyty i lukarny, sporo jest tego. Moglabym juz okna zamawiac... No podoga to im się udała Podobnie jak ekipie od więźby Tylko teść nie miał szczęścia, murował, a śnieg sypał U Ciebie tez zrobią, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.11.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kasia, dach rewelacja a jakie tempo. Ja mialam wczoraj akcje - dzwonienie do budowlancow, 4 razy i nic, w koncu jak ostatni raz dzwonilam to przerwal polaczenie, wkurzylam sie i dalam sobie spokoj, dzis rano odebral od razu i powiedzial ze beda jutro i bedzie juz cos widac. Mam nadzieje, bo od wtorku ma byc snieg. Udalo sie Wam z ta pogoda. U nas oby polozyli wiezbe do tego sniegu. A maja jeszcze do murowania szzyty i lukarny, sporo jest tego. Moglabym juz okna zamawiac... No podoga to im się udała Podobnie jak ekipie od więźby Tylko teść nie miał szczęścia, murował, a śnieg sypał U Ciebie tez zrobią, zobaczysz Tez wierze ze zrobia, tylko ja w goracej wodzie kapana jestem, ojej, kto nie jak zima sie zbliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.11.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kasiu, fajny ten dach i szybko się robi jak braza klika...piękny prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kasiu Dach jest osmym cudem swiata. A nie mowilam , ze bedzie git ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kasiu Dach jest osmym cudem swiata. A nie mowilam , ze bedzie git ? Mowiłaś teraz w spokoju moge iść spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 To na mnie czekalas ? Patrz , a ja sie tak wypuscilam dzisiaj Idz spac i motywuj Panow od rana do pracy , choc widac , ze nie ma potrzeby,dobrze pracuja. Taki dach a ile to radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 no pięknie ale domek większy teraz się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.11.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 no no.... dach aż miło popatrzeć... trzymam kciuki żeby jak najszybciej skonczyli, żeby zima nie przeszkodziłabuziakim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 No i jak?? dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 No i jak?? dla mnie bomba dla mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Kasiu , bardzo ładny ten dach, na prawdę i domek też coraz ładniejszy .Prezent na imieniny masz i to jaki... Zobaczysz jeszcze będzie tak,że teściowa pogratuluje Ci wyboru(teściu juz to zrobił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 nie będę gorsza też się zachwycę ... jest pięknie !!!!!!! Kasia jak duże masz okna z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts