marjucha 20.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Maluszku ja od zawsze kochałam owczarki ale te z długą sierścią są absolutnie odlotowe a Marjuchy psiak no to słów brak żeby urodę opisać no i patrz nie powie skąd ma takie cudo Już mówię. Hodowla "Kalupus" z okolic Warszawy Ich adres to http://www.kalupus.pl Parys jest z miotu "P" a w rodowodzie ma Porsche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A moja ON-ka jest krótkowłosa i nie zamieniłabym ja na zadną inną . Tylko ona patrzy na mnie z takim uwielbieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A moja ON-ka jest krótkowłosa i nie zamieniłabym ja na zadną inną . Tylko ona patrzy na mnie z takim uwielbieniem Dla mnie nie ma znaczenia długość sierści. Chyba trochę Kaśce wątek zaśmiecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A moja ON-ka jest krótkowłosa i nie zamieniłabym ja na zadną inną . Tylko ona patrzy na mnie z takim uwielbieniem Dla mnie nie ma znaczenia długość sierści. Chyba trochę Kaśce wątek zaśmiecamy Kaska się nie pogniewa, lubi jak tu tłok się robi Zajrzałam na stronke hodowcy. Przepiękny ten ojciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A moja ON-ka jest krótkowłosa i nie zamieniłabym ja na zadną inną . Tylko ona patrzy na mnie z takim uwielbieniem Dla mnie nie ma znaczenia długość sierści. Chyba trochę Kaśce wątek zaśmiecamy Kaska się nie pogniewa, lubi jak tu tłok się robi Zajrzałam na stronke hodowcy. Przepiękny ten ojciec Armi też całkiem, całkiem na żywo, ale ojciec zrobił na mnie olbrzymie wrażenie . Ja generalnie zawsze kochałem się w ON-kach, więc mało obiektywny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 no ja naprawdę nie powinnam była tam zaglądać jak ja wytrzymam teraz te 2 lata Marjucha ONki piękne są bez względy na sierść ale te długowłose sierściuchy to po prostu bajka nie ma śliczniejszego pyska jak owczark patrzy na Ciebie przekrzywiając głowę i czubek języka wygląda mu z pyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A to tylko cecha owczarków z tym przekrzywianiem głowy czy inne psy tez tak maja?. Zawsze mnie rozmiesza jak do niej coś gadam a ona przekrzywia łepek prawie o 90 stopni i patrzy z takim wielkim zaciekawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja jak mojego dzisiaj zganilam za dziury jakie przed domem porobila - to zakryla sobie lapa pysk!!!!!! no i jak tu na nia krzyczec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja jak mojego dzisiaj zganilam za dziury jakie przed domem porobila - to zakryla sobie lapa pysk!!!!!! no i jak tu na nia krzyczec!!!No i pewnie nawet nie wiedziała za co na nia krzyczysz. MOja w takich sytuacjach kuli ogon i opuszcza smutno pysk. Też zaraz mięknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.03.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No w zgrywaniu wariata maja obydwa mistrza!!!!!!! Ja wymiekam w każdym razie jak zaczynaja te swoje "nie wiem dlaczego na nie krzyczysz" !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Kasiula była u mnie króciutko ale strasznie miło dzięki Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Kaska się nie pogniewa, lubi jak tu tłok się robi Ooooo to to własnie, jak Ty mnie znasz Wuńka, dzięki za pyszą kawę Obdagałyśmy wszystkich razem i każdego z osobna i od razu się lżej na duszy zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.03.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A mi tak gorąco było godzine temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A mi tak gorąco było godzine temu eeeeeeeee to Wuśka musiała cie z kimś innym obgadywać bo ja to szybką kawkę wypiłam i o 11.30 byłam juz w drodze powrotnej Tera jade do fryzjera, co by w stolycy nie straszyć ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A mi tak gorąco było godzine temu eeeeeeeee to Wuśka musiała cie z kimś innym obgadywać bo ja to szybką kawkę wypiłam i o 11.30 byłam juz w drodze powrotnej Tera jade do fryzjera, co by w stolycy nie straszyć ludzi Dobrze - idź też za mnie. Bo ja straszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 następnym razem to czysty wrzatek zapodam żebyś za szybko nie wypiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jezdem z powrotem, piękna jak marzenie Wunia, dobry ten link. Czytałam go chyba wcześniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jezdem z powrotem, piękna jak marzenie Wunia, dobry ten link. Czytałam go chyba wcześniej.. O jakim linku ciągle mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przyszłam się przywitać weekendowo! Zrobiła się na bóstwo i przepadła..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.03.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Kasia widziałam dziś znów meble z technoratanu. Komplet: wyoski stół ze szklanym blatem+6 wysokich stołków hokerów=1900zł Komplet: kanapa 3 osobowa, fotel, pufa (bez poduszki) i stolik niski ze szklaną nakładką=2500zł. W Lecklerku widziałam Ta kanapa wygląda ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts