braza 21.03.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Widzi mi się, co ta fryzura chyba nie za bardzo się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.03.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Kasia odstawiona pod hotel. Pewnie poszła spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Kasia odstawiona pod hotel. Pewnie poszła spać Jassoooo, coś Ty Jej zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.03.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Kasia odstawiona pod hotel. Pewnie poszła spać Jassoooo, coś Ty Jej zrobiła Myślę, że od śmiechu boli ją przepona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 dzień dobry eeeee to jak od śmiechu to zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.03.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Kasi jeszcze niet???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.03.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Jestem jestem Padam twarzom na pysk, ale jestem baaaaaardzo zadowolona z wizyty w Warszawie!! Poznalam fajne dziewczyny: Kruelkę, Zuz@ankę, Dobroszkę no i widziałam się ze starymi dobrymi znajomymi: Nefcia, Maluszek i Rmiśka z chłopakaki. Znów się u niej obżarłam Dzięki za super wypełnienie czasu!!!!!! Aaaaaaaaaaa, Nefcia ma zajebista chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Kasia Ty wiesz jutro ma być pełna relacja z detalami jako u mnie obiecałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Chciałam tylko potwierdzić, że Kasia ma super fryzurę .. pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień dobry Kasia wstawaj na relację pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kasiu - fajnie, że udało nam się spotkać miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wuśka, specjalnie dla cię, włala: przyjechawszy do Wawy, spędziwszy czas na bardzo ineteresujących zajęciach doczekałam się na Nefcię, która podjechała z impetem pod hotel Zawiozla mnie do swojej chaty, tu ci daruję opisu TO TRZEBA ZOBACZYĆ!!!! Jest pięknie, nie ma co. Dziewczyny w skladzie: Dobroszka, Zuz@nka, Kruelka, Maluszek Nefcia i ja komisyjnie obmacałyśmy trawertyn i stwierdziłyśmy, ze się nadaje, a jakże. No jednym słowem jest CZAD!! POtem u rrmiśki obżarłam się przepyszną babką ziemniaczaną i super tortem od Nefci. (Zjadłam, choć mam postanowienie nie jeść słodyczy) No i tyle Wróciłyśmy i padłam trupem w hotelu. O 7 rano obudził mnie śpiew pielgrzymów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no to nic tylko zazdraszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 czesc Kasiu no pozazdroscic spotkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no to nic tylko zazdraszczać tych śpiewów o 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no to nic tylko zazdraszczać tych śpiewów o 7 ale śpiewów nie byle jakich ... pielgrzymich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Przyszedł pan do montażu pliski w oknie w górnej łazience Poza firankami do dzieci, które sie w dalszym ciągu robią jest to ostatnia rzecz jaką tam kupiłam Ja jestem klient do rany przylóż i widocznie takich się zlewa Nie wiem ile na pliski czekam, a i tak jest zrobione inaczej niż chciałam Podobno sama tak chciałam echhhhhhh zara przyjdzie pan do montażu domofonu ciekawe, czy też mnie zdżaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dawaj ta pliske, moze nie jest tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dawaj ta pliske, moze nie jest tak zle pliska jest ok, kolor jak chciałam. Ale mechanizm jest nie taki!! Znaczy: zamonotowana jest od dołu okna i przesuwa się do góry i na dół. Ale dół jest nieruchomy, czyli na stałe zamonotowany. A miał być równiez ruchmomy Ciężko to wytłumaczyć Ale chciałam takie jak mam w kuchni, takie w dwie strony a tu ZONK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Rozumiem o co chodzi, to faktycznie sknocili. A nie da sie tego jakos zmienic?? Wymienic mechanizm tylko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts