mayadaski 24.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kasienko, Dzieki za wyklad Przenosze sie tutaj, gdyz w innym miejscu delikatnie paluchem pokazali Wprawdzie nie wlascicielka, ale postronni Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.03.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kasienko, Dzieki za wyklad Przenosze sie tutaj, gdyz w innym miejscu delikatnie paluchem pokazali Wprawdzie nie wlascicielka, ale postronni MajaZapraszam Jakby co to pytaj ile wlezie. Sama z siebie wylewna nie jestem, ale jak mnie kto pyta to odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Myślę że.............. falbanki w panelu będa dobrze wyglądać nawet bardzo A z ta roletą to niedobrze. Mama sama ciagle na nie ochotę ale teraz to ja może poczekam co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 znaczy Kasia zadowolona jesteś z nowej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ciekawa jestem tych Twoich firan i paneli, bede miala od kogo sciagac jak wyjda ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Wpadłam się przywitać Kasiu! Widzę, że kolejne zmiany się szykują na Twojej głowie..?! Sama się zastanawiam nad grzywką... Może w końcu się odważę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzien dobry Kasienko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzień dobry Kasia chcesz trochę śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Chcesz naprawdę malować ten gabinet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Część dziołchy TONĘ W ŚNIEGU No by to jasny szlag trafił Maylandziu, panele będa wyglądać bardzo podobnie jak firanki, która wkleiłam z dzienniku, z tym, że będa 3 "kupki" falbanek 1 od góry, 2 po środku, 3 od dołu. Drugi panel bedzie zupełnie gładki z tym, że ze wzorem Widziałam na zdjęciach i bardzo mi się spodobało Tylko jak zwykle nie umiem się zdecydowac jaki material ze wzorem wziąć?? Kolory czy raczej nie I tak, chcę przemalowac ten ohydny żółty Jaśmin pastelowy chyba będzie, choć tak nie dońca jestem pewna. Kupiłam już farbę ale będe mogła wymienić jakby co. Po niedzieli chłopaki mają przyjśc Wunia, zadowolonam, przyjechała doradziła, nie to co te pańcie ode mnie Mario, strzel se grzywkę, włosy to nie ręce, odrastają Markoto, zgapiaj ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kasia no widzisz mówiłam że trza do mię przyjechać przetestuj ja potem skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 hu hu ha hu hu ha nasza zima zła... apropos halogeników kwadratowych , dziurki i tak się wycina okrągłe więc jak panowie wycieli Ci kółeczka to nie musiałaś kupować okrągłych halogeników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry Kasieńko! U nas też biało, a wiosna już jest, tak...? Przez tą pogodę Panowie nie mogą tarasu kafelkować...! Co do włosów to też tak rozumuję - boję się, że będę wyglądać jak pół dupy zza krzaka, ale jak coś to odrosną za kilka tygodni....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Część dziołchy TONĘ W ŚNIEGU No by to jasny szlag trafił Maylandziu, panele będa wyglądać bardzo podobnie jak firanki, która wkleiłam z dzienniku, z tym, że będa 3 "kupki" falbanek 1 od góry, 2 po środku, 3 od dołu. Drugi panel bedzie zupełnie gładki z tym, że ze wzorem Widziałam na zdjęciach i bardzo mi się spodobało Tylko jak zwykle nie umiem się zdecydowac jaki material ze wzorem wziąć?? Kolory czy raczej nie I tak, chcę przemalowac ten ohydny żółty Jaśmin pastelowy chyba będzie, choć tak nie dońca jestem pewna. Kupiłam już farbę ale będe mogła wymienić jakby co. Po niedzieli chłopaki mają przyjśc Wunia, zadowolonam, przyjechała doradziła, nie to co te pańcie ode mnie Mario, strzel se grzywkę, włosy to nie ręce, odrastają Markoto, zgapiaj ile wlezie nie moge sie doczekac, kiedy beda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wyczytalam, ze masz sciany domu jednowarstwowe, na to tynk cem-wap i farbe. A gdzie tynk ozdobny tzw, baranek, nie dawalas? Twoj dom jest tak ladny na zdjeciach, ze jakos mi sie nie chce wierzyc, ze masz tylko szary zwykly tynk i pomalowane. A moze ja czegos nie doczytalam ? Pytam, bo u nas jest sciana jednowarstwowa i tez mamy juz otynkowane, a tynk ozdobny planujemy za rok. Ale jak by mozna bylo pomalowac go farba to chetnie bym to zrobila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dulux ma nową farbę w odcieniu jasno szarym. Podoba mi sie. coś z mgłą w nazwie (mglisty poranek czy jakos tak).Ten jaśmin mam w sypialni z czerwonym. Jaśmin to chłodny odcień bieli na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wyczytalam, ze masz sciany domu jednowarstwowe, na to tynk cem-wap i farbe. A gdzie tynk ozdobny tzw, baranek, nie dawalas? Twoj dom jest tak ladny na zdjeciach, ze jakos mi sie nie chce wierzyc, ze masz tylko szary zwykly tynk i pomalowane. A moze ja czegos nie doczytalam ? Pytam, bo u nas jest sciana jednowarstwowa i tez mamy juz otynkowane, a tynk ozdobny planujemy za rok. Ale jak by mozna bylo pomalowac go farba to chetnie bym to zrobila.Nie no jasne, baranek jest ale w sensie ociepleniowym to już niewiele on daje. Maylandziu ja widziałam ten mglisty poranek, spodobał mi się bardzo tylko się go trochę obawiam, ze będzie lodowaty Ja co prawda cieplusich kolorków nie znosze, ale ten mi się wydaje baaardzo odważny. A wiesz, mąż 3 malowania może nie wytrzymać Ten jaśmin chyba nie będzie zły, skoro to chłodny odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 a ten jaśmin nie jest taki odrobinę cytrynowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ja bym wymieniła na mglisty... zaszalej, nie bój się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Cytrynowy nie jest. Owszem, to taka biel zabrudzona zółtym ale cały czas to bardziej biel przypomina niż żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts