Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasienko,

Dzieki za wyklad :lol: :lol:

Przenosze sie tutaj, gdyz w innym miejscu delikatnie paluchem pokazali :lol: :lol: :lol: :lol:

Wprawdzie nie wlascicielka, ale postronni :lol: :lol: :lol:

Maja

Zapraszam :lol: Jakby co to pytaj ile wlezie. Sama z siebie wylewna nie jestem, ale jak mnie kto pyta to odpowiadam :wink:

Część dziołchy :)

TONĘ W ŚNIEGU :evil: :evil: :evil: :evil:

No by to jasny szlag trafił :evil:

Maylandziu, panele będa wyglądać bardzo podobnie jak firanki, która wkleiłam z dzienniku, z tym, że będa 3 "kupki" falbanek :roll: 1 od góry, 2 po środku, 3 od dołu. Drugi panel bedzie zupełnie gładki z tym, że ze wzorem :roll:

Widziałam na zdjęciach i bardzo mi się spodobało :) Tylko jak zwykle nie umiem się zdecydowac jaki material ze wzorem wziąć?? Kolory czy raczej nie :roll:

I tak, chcę przemalowac ten ohydny żółty :x Jaśmin pastelowy chyba będzie, choć tak nie dońca jestem pewna. Kupiłam już farbę ale będe mogła wymienić jakby co. Po niedzieli chłopaki mają przyjśc :roll:

Wunia, zadowolonam, przyjechała doradziła, nie to co te pańcie ode mnie :p

Mario, strzel se grzywkę, włosy to nie ręce, odrastają :wink:

Markoto, zgapiaj ile wlezie

Część dziołchy :)

TONĘ W ŚNIEGU :evil: :evil: :evil: :evil:

No by to jasny szlag trafił :evil:

Maylandziu, panele będa wyglądać bardzo podobnie jak firanki, która wkleiłam z dzienniku, z tym, że będa 3 "kupki" falbanek :roll: 1 od góry, 2 po środku, 3 od dołu. Drugi panel bedzie zupełnie gładki z tym, że ze wzorem :roll: Widziałam na zdjęciach i bardzo mi się spodobało :) Tylko jak zwykle nie umiem się zdecydowac jaki material ze wzorem wziąć?? Kolory czy raczej nie :roll:

I tak, chcę przemalowac ten ohydny żółty :x Jaśmin pastelowy chyba będzie, choć tak nie dońca jestem pewna. Kupiłam już farbę ale będe mogła wymienić jakby co. Po niedzieli chłopaki mają przyjśc :roll:

Wunia, zadowolonam, przyjechała doradziła, nie to co te pańcie ode mnie :p

Mario, strzel se grzywkę, włosy to nie ręce, odrastają :wink:

Markoto, zgapiaj ile wlezie

nie moge sie doczekac,

kiedy beda????

Wyczytalam, ze masz sciany domu jednowarstwowe, na to tynk cem-wap i farbe. A gdzie tynk ozdobny tzw, baranek, nie dawalas? Twoj dom jest tak ladny na zdjeciach, ze jakos mi sie nie chce wierzyc, ze masz tylko szary zwykly tynk i pomalowane. A moze ja czegos nie doczytalam :roll: ?

Pytam, bo u nas jest sciana jednowarstwowa i tez mamy juz otynkowane, a tynk ozdobny planujemy za rok. Ale jak by mozna bylo pomalowac go farba to chetnie bym to zrobila.

Wyczytalam, ze masz sciany domu jednowarstwowe, na to tynk cem-wap i farbe. A gdzie tynk ozdobny tzw, baranek, nie dawalas? Twoj dom jest tak ladny na zdjeciach, ze jakos mi sie nie chce wierzyc, ze masz tylko szary zwykly tynk i pomalowane. A moze ja czegos nie doczytalam :roll: ?

Pytam, bo u nas jest sciana jednowarstwowa i tez mamy juz otynkowane, a tynk ozdobny planujemy za rok. Ale jak by mozna bylo pomalowac go farba to chetnie bym to zrobila.

Nie no jasne, baranek jest :wink: ale w sensie ociepleniowym to już niewiele on daje.

Maylandziu ja widziałam ten mglisty poranek, spodobał mi się bardzo tylko się go trochę obawiam, ze będzie lodowaty :roll: Ja co prawda cieplusich kolorków nie znosze, ale ten mi się wydaje baaardzo odważny. A wiesz, mąż 3 malowania może nie wytrzymać :wink:

Ten jaśmin chyba nie będzie zły, skoro to chłodny odcień :roll: