jamles 30.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 chcialam cos napisac ,ale ..........zatkalo mnie, serce mi peklo na osiemnascie czesci i.....ide szukac sznurka kiedyś u Toli w ogrodzie zostawiłem całą rolkę, podskoczę po dwa kawałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.03.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 kiedyś u Toli w ogrodzie? Tolka jest właściwie moja sąsiadką. Jak będziesz jeszze raz zapraszam też do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.03.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Pociesz sie, ze mnie tam wcale nie ma nie martw się o mnie tez nikt nie pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.03.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wróciłaś do roboty? jeszcze niee, ale to już tuż tuż, w środę. w środe to jest ale Prima Aprylis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 za chwilę będę bezrobotna, więc jeszcze będziesz miała mnie tu dosyć Verunia, tera mi to mówisz Wracam do roboty w srodę A ja od środy jestem wolna. Tylko co ja pocznę z t a wolnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wiem - okna umyję łeeee złożę komodę z IKEI łeeee pokopię w ogrodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 za chwilę będę bezrobotna, więc jeszcze będziesz miała mnie tu dosyć Verunia, tera mi to mówisz Wracam do roboty w srodę A ja od środy jestem wolna. Tylko co ja pocznę z t a wolnością uważaj, w tym roku to jest wysyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 za chwilę będę bezrobotna, więc jeszcze będziesz miała mnie tu dosyć Verunia, tera mi to mówisz Wracam do roboty w srodę A ja od środy jestem wolna. Tylko co ja pocznę z t a wolnością uważaj, w tym roku to jest wysyp jamles to ty uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kasiu a czego ty nauczasz?? jest świetlicowąnormalnie on jest słodziak, nie?? marko, malgielskiego usiłuję nauczyc Verunia, ja tam się na Chrzestną Matkę pisze jakby co Jamles na Chrzestnego Ojca więc bier się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Powiem tak: lubię wszystkich, którzy zaglądają do mnie.Cytuję, żeby dać koniec tym insynuacjom kto kogo lubi a kogo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Powiem tak: lubię wszystkich, którzy zaglądają do mnie.Cytuję, żeby dać koniec tym insynuacjom kto kogo lubi a kogo nie A skąd ty wiesz kto tu zagląda Mogłabys się zdziwić i odwołać co napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Powiem tak: lubię wszystkich, którzy zaglądają do mnie.Cytuję, żeby dać koniec tym insynuacjom kto kogo lubi a kogo nie A skąd ty wiesz kto tu zagląda Mogłabys się zdziwić i odwołać co napisałaś TEZ PRAWDA W sumie więcej wyświetleń niż wpisów No dobra, lubię tych, co zaglądają i sie wpisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wzruszylam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kasiu, zobacz na to zdjecie - co jest w tle tej tujkihttp://i39.tinypic.com/640adk.jpgIstne bloto. tez mamy gline, teraz przez dwa dni nagle zaczelo wsiakac ale cala zime bylo bagno, jak wkopywali nam kolektory do pompy ciepla to wszsytko bylo przekopane i odwrocili ziemie i glina na wierzchu. Chcemy z tego zrobic trawnik, odwodnienie trzeba zrobic, koncepcja sie ciagle zmienia i brakuje rak do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kasia kiedy będą firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ania liczę że Ty mię też love Dorbie, no u mnie identiko Choć dziś zauważyłam, ze wody już nie ma, znaczy pewnie ziemia mokra, ale kałuże jakby wsiąkły. Cieszy mnie to bo wczoraj cały dzień padało i bałam sie, ze te kałuże to już tak na ament zostaną Ale dziś widze, ze jest nadzieja na pozbycie się ich. Wunia, no mają być na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 za chwilę będę bezrobotna, więc jeszcze będziesz miała mnie tu dosyć Verunia, tera mi to mówisz Wracam do roboty w srodę A ja od środy jestem wolna. Tylko co ja pocznę z t a wolnością Zuzę masz, pamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry Kasia to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 za chwilę będę bezrobotna, więc jeszcze będziesz miała mnie tu dosyć Verunia, tera mi to mówisz Wracam do roboty w srodę A ja od środy jestem wolna. Tylko co ja pocznę z t a wolnością Zuzę masz, pamiętaj yyyy? Jaką Zuzę? Mam jedną córkę i nie jest to Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 marko, malgielskiego usiłuję nauczyc znów łże. Kaska - tyle razy Ci się tłumaczyło. To nie wstyd. zarabiasz na zycie. Kaśka nie uczy żadnego angielskiego. jest świetlicową i ma dwie godziny w bibliotece w piątki ale od przyszłego roku dyro obiecał dac jej kółko ZPT ale tylko dziewczynki - sekcję hafciarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts