kaśka maciej 01.04.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasia, ja też się tu wpisuję, wiesz, żeby nie było potem że mnie nie kochasz albo cóś Kocham kocham Z pamiętnika młodej nauczycielki. Słuchejta, wróciłam z arbajt. Najsamprzód dyr mnie zamknął na świetlicy cobym się zaklimatyzowała. Nie powiedział mi jednak że będę pilnować nieokiełznane i wściekłe kojoty. Na szczęście woźna usłyszała mój rzewny płacz i w nagrodę dostałam 3 godziny zpt, ale nie sekcję dziewczynek-hafciarek ino chłopców majsterkowiczów. Było wporzo do momentu aż jeden drugiemu łapy gwoździem do stołu nie przybił. Napisałam petycję z prośbą o przeniesienie do biblioteki, tam jak powszechnie wiadomo swołocz nie chadza. Jak nie da rady, poproszę o etat woźnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Zawsze powtarzam, że najważniejszą osobą w firmie jest sprzataczka (tu woźna). Wszystko wie, wszystko załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 znaczy pierwszy dzień Kasia udatny miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasia super ze przezylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasia super ze przezylas udany a jakże przezyłam, nie takie rzeczy w szkole się dzieją NIe wytrzymałam i zrobiłam zdjecia tych firanek u dzieci. Oczywiście nocą nie wygladaja tak fajnie Zresztą i tak sa do poprawy. No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ta firanka małej bardzo fajna, słodka Ta u syna ma fajną tkaninę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ta firanka małej bardzo fajna, słodka Ta u syna ma fajną tkaninę.Słodka słodka inna być nie mogła To są identyczne tkaniny, jest mnóstwo kolorów Ta u Syna bedzie jednak zaszyta On sam jej nie podniesie, bo tak pokręci te sznurki, że mnie trafi coś. Więc zaszyję ją jak tą u małej Takie fałdy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dziś gadałam z kumpelą która remontuje dom. Jej córka wybrała sobie do pokoju różowe kwiatki znikomej urody a syn pająki, wstrętne Fajne są teraz te pokoje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Powiem tak: lubię wszystkich, którzy zaglądają do mnie.Cytuję, żeby dać koniec tym insynuacjom kto kogo lubi a kogo nie A skąd ty wiesz kto tu zagląda Mogłabys się zdziwić i odwołać co napisałaś TEZ PRAWDA W sumie więcej wyświetleń niż wpisów No dobra, lubię tych, co zaglądają i sie wpisują ha! nie dość, że zajrzałam, to jeszcze się wpisałam! kasia ja - urodzony pracocholik - z całego serca gratuluję ci powrotu do pracy.. z drugiej strony również ja - nauczyciel dezerter - składam wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Z pamiętnika młodej nauczycielki http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ha! nie dość, że zajrzałam, to jeszcze się wpisałam! kasia ja - urodzony pracocholik - z całego serca gratuluję ci powrotu do pracy.. z drugiej strony również ja - nauczyciel dezerter - składam wyrazy współczucia no jak można być pracoholikiem???????? Chryste Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Z pamiętnika młodej nauczycielki http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif http://www.obrazki.info/obrazy/SugarwareZ-251.gif Ty się kiedyś doigrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ty się kiedyś doigrasz - alowju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ha! nie dość, że zajrzałam, to jeszcze się wpisałam! kasia ja - urodzony pracocholik - z całego serca gratuluję ci powrotu do pracy.. z drugiej strony również ja - nauczyciel dezerter - składam wyrazy współczucia no jak można być pracoholikiem???????? Chryste Panie kasiu można.. można.. ale nie w szkole jak się lubi to co się robi.. jak widać, że to sie komuś na coś przydaje.. jak to co robisz ma sens i to nie tylko dla ciebie..itd.itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ty się kiedyś doigrasz - alowjuajlowjutu Skaba, wierze ci i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasiula to kiedy macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasiula to kiedy macanko nie wiem przecież ja jeszcze nie wiem jaki mam plan No taki urok mojej roboty. A kiedy sie dowiem, czy ci się podobają firanki Są w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasia, ja też się tu wpisuję, wiesz, żeby nie było potem że mnie nie kochasz albo cóś Kocham kocham Z pamiętnika młodej nauczycielki. Słuchejta, wróciłam z arbajt. Najsamprzód dyr mnie zamknął na świetlicy cobym się zaklimatyzowała. Nie powiedział mi jednak że będę pilnować nieokiełznane i wściekłe kojoty. Na szczęście woźna usłyszała mój rzewny płacz i w nagrodę dostałam 3 godziny zpt, ale nie sekcję dziewczynek-hafciarek ino chłopców majsterkowiczów. Było wporzo do momentu aż jeden drugiemu łapy gwoździem do stołu nie przybił. Napisałam petycję z prośbą o przeniesienie do biblioteki, tam jak powszechnie wiadomo swołocz nie chadza. Jak nie da rady, poproszę o etat woźnej. Kasiu byłam ciekawa pierwszego dnia w pracy ... niecodzienny nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a łod razu się dowiesz bardzo ładne zwłaszcza ta dla Córci a tą do Syna to faktycznie lepiej podszyć tak jak u Córci tylko może bez kokardek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.04.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witaj Kasieńko! Gratulki z powodu powrotu do pracy i powodzenia! Firaneczki miodzio - ta do córuni mnie po prostu rozwaliła...! Słodzizna... Czekam z niecierpliwością na fotki gabinetu! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts