Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chętnie bym pooglądała te firaneczki, kto wie, może nawet bym posłodziła, jeno nie mam okazji ... w dzienniku tylko słowo pisane, a sznurek do zdjęć pokazuje, że mi brakuje password'a :-?

Ale dzień dobry mogę powiedzieć .... z ciekawości zapytam ... na jaką głębokość wbity został gwóźdź i czy wystarczająco solidnie przybił delikwenta :roll:

Kasiu byłam ciekawa pierwszego dnia w pracy :) ... niecodzienny ;) nie ma co ;) :lol:
:lol: No ja nie mogłam inaczej zacząć 8)

Radam, że wam się firanki podobają :)

jamles, aj cię proszę ty mnie już lepiej nie stresuj :lol:

maylandziu, nawet nie wiesz jak ja się nakręciłam :lol: :oops: jak dzieci jak dzieci :wink:

Melduję posłusznie, ze dokonałam zakupu firan i zasłon do gabinetu :D Firanki to może za dużo powiedziane, bo to w sumie takie białe przezroczyste jakby półtno z turkusowymi jakimiś zawijasami :roll: do tego zasłona turkusowa na przelotkach. Będzie pięknie 8)

Ale nei wiem kiedy, bo oddałam to do przeróbki, trzeba na pół przeciąć, żebym miała po dwie sztuki kazdego :roll: Sąsiadka mi to robi, mam nadzieję, że będzie szybko :roll:

"Przy okazji" nakupiłam znowu róznych kwiatów :oops: Bardzo lubię takie niespodziewane zakupy 8) Zaraz lecę je posadzić

Pogoda piękna :D Aż chce sie życ :D

Cześć.

Nie spałam w nocy, myslałam. Dziś dzwonie. Dam znać. :wink: ALe sie nakręciłam :o :lol: :oops:

Matko jedyna na co mozna sie tak nakrecic :p zeby nocke zarwac :o .

Kasiu firanki bardzo ladne, szczegolnie ta u corci slodka, ladne podpiecie.

A do salonu to masz juz cos zamowione (moze pisalas ale niedoczytalam).

Zamówiłam!! :D

Pisałam już gdzieś chyba, ale się powtórzę: otóż będą dwa rodzaje paneli/ekranów. Jeden z gładkiej semiorganzy( cokolwiek to znaczy)z zakładkami, jakby falbankami :roll: coś tak podpięte jak u Córy. Drugi będzie obszyty taką szeroką lamówką a w środku będzie firanka ze wzorem takiego kwiatka?? jakby fastrygowanego :roll: Nie wiem czy się jasno wyrażam :roll:

W każdym razie, 1 wzór będzie w pionie, 2 w poziomie :) Już nei mogę się doczekać :oops:

Zamówiłam!! :D

Pisałam już gdzieś chyba, ale się powtórzę: otóż będą dwa rodzaje paneli/ekranów. Jeden z gładkiej semiorganzy( cokolwiek to znaczy)z zakładkami, jakby falbankami :roll: coś tak podpięte jak u Córy. Drugi będzie obszyty taką szeroką lamówką a w środku będzie firanka ze wzorem takiego kwiatka?? jakby fastrygowanego :roll: Nie wiem czy się jasno wyrażam :roll:

W każdym razie, 1 wzór będzie w pionie, 2 w poziomie :) Już nei mogę się doczekać :oops:

a kiedy beda te firany?

Jakis czas temu wklejalas takie ekrany w popielu, bardzo mi sie podobaly, myslalam ze to inspiracja i do zamowienia jeszce dluga droga, a tu juz niedlugo beda.

Ciekawa jestem tego turkusu w gbinecie, bo ten kolor fajnie wyglada jako dodatek we wnetrzach.

a kiedy beda te firany?
ania, no pani mi obiecała na Święta, czyli już niedługo, nie?? :roll:

W ogóle to dziś widziałam całe mnóstwo pięknych i tanich!! zasłon w Leroyu :o

Ładne też były w BRW, ale już 2 razy droższe :roll: W BRW były zarąbiste dodatki :roll: ale nie wzięłam ani za dużo kasy ani karty :evil:

Dzieki Kasiu za password. Obejrzalam. Przyznam, ze ja nie jestem w toku i dla mnie prawie wszystkie fotki nowe.

Po pierwsze dom sam w sobie jest ladny. Bardzo ladna zrobilas elewacje i te nowoczesne wykonczenia, balustrady, ogrodzenie, kosta dookola domu, wszystko zgralas na 10-tke.

Wejscie do domu dostojne i eleganckie, zapraszajace. Tez chce takie dwie roslinki, co to jest, thuja kulista?

Abym nie zapomniala, piekna jest ta fotka gdzie Ty w czarnym sweterku jestes, chyba w salonie. Salon tez piekny, moje kolory wszedzie. :D

Firaneczki ladne, czekam co bedzie z tych pieknych co to jeszcze nie uszyte, czuje,ze te beda mi sie najbardziej podobaly.

Jedynie co ja bym zmienila u Ciebie to w lazienkach bym jakos pochowala kosmetyki, bo masz ich duzo i sa na widoku. Ale sama wiem, ze wygodniej tak, bo wszystko pod reka.., ale moze jakies koszyczki, nie wiem, bedziesz i tak lepiej wiedziala.

Ale jestem pod wielkim wrazeniem calosci, na prawde.

No i widze, ze u Was juz wszystko macie, wiec teraz to pewnie do ogrodu sie przeniesiesz.