mayland 02.04.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Cześć. Nie spałam w nocy, myslałam. Dziś dzwonie. Dam znać. ALe sie nakręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ladne te firaneczki ci wyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Było wporzo do momentu aż jeden drugiemu łapy gwoździem do stołu nie przybił. eee, to była próba przed jasełkami wielkanocnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Chętnie bym pooglądała te firaneczki, kto wie, może nawet bym posłodziła, jeno nie mam okazji ... w dzienniku tylko słowo pisane, a sznurek do zdjęć pokazuje, że mi brakuje password'a Ale dzień dobry mogę powiedzieć .... z ciekawości zapytam ... na jaką głębokość wbity został gwóźdź i czy wystarczająco solidnie przybił delikwenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Chętnie bym pooglądała te firaneczki, kto wie, może nawet bym posłodziła, jeno nie mam okazji ... w dzienniku tylko słowo pisane, a sznurek do zdjęć pokazuje, że mi brakuje password'a taaaaa ja tez tak mam Braza a może Kasica nas nie kocha za mało bywamy dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Gdzie te firanki, przylazlam zazdroscic a tu nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Kasiu byłam ciekawa pierwszego dnia w pracy ... niecodzienny nie ma co No ja nie mogłam inaczej zacząć Radam, że wam się firanki podobają jamles, aj cię proszę ty mnie już lepiej nie stresuj maylandziu, nawet nie wiesz jak ja się nakręciłam jak dzieci jak dzieci Melduję posłusznie, ze dokonałam zakupu firan i zasłon do gabinetu Firanki to może za dużo powiedziane, bo to w sumie takie białe przezroczyste jakby półtno z turkusowymi jakimiś zawijasami do tego zasłona turkusowa na przelotkach. Będzie pięknie Ale nei wiem kiedy, bo oddałam to do przeróbki, trzeba na pół przeciąć, żebym miała po dwie sztuki kazdego Sąsiadka mi to robi, mam nadzieję, że będzie szybko "Przy okazji" nakupiłam znowu róznych kwiatów Bardzo lubię takie niespodziewane zakupy Zaraz lecę je posadzić Pogoda piękna Aż chce sie życ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.04.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Cześć. Nie spałam w nocy, myslałam. Dziś dzwonie. Dam znać. ALe sie nakręciłam Matko jedyna na co mozna sie tak nakrecic zeby nocke zarwac . Kasiu firanki bardzo ladne, szczegolnie ta u corci slodka, ladne podpiecie. A do salonu to masz juz cos zamowione (moze pisalas ale niedoczytalam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Znaczy sie w turkusy idziesz. Teraz modne. I bardziej meskie mi sie wydają. Fajnie będzie. Do szarego pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A do salonu to masz juz cos zamowione (moze pisalas ale niedoczytalam).Zamówiłam!! Pisałam już gdzieś chyba, ale się powtórzę: otóż będą dwa rodzaje paneli/ekranów. Jeden z gładkiej semiorganzy( cokolwiek to znaczy)z zakładkami, jakby falbankami coś tak podpięte jak u Córy. Drugi będzie obszyty taką szeroką lamówką a w środku będzie firanka ze wzorem takiego kwiatka?? jakby fastrygowanego Nie wiem czy się jasno wyrażam W każdym razie, 1 wzór będzie w pionie, 2 w poziomie Już nei mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Kasiu czy pozwolisz mi obejrzec fotki, bo tam jest password potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.04.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A do salonu to masz juz cos zamowione (moze pisalas ale niedoczytalam).Zamówiłam!! Pisałam już gdzieś chyba, ale się powtórzę: otóż będą dwa rodzaje paneli/ekranów. Jeden z gładkiej semiorganzy( cokolwiek to znaczy)z zakładkami, jakby falbankami coś tak podpięte jak u Córy. Drugi będzie obszyty taką szeroką lamówką a w środku będzie firanka ze wzorem takiego kwiatka?? jakby fastrygowanego Nie wiem czy się jasno wyrażam W każdym razie, 1 wzór będzie w pionie, 2 w poziomie Już nei mogę się doczekać a kiedy beda te firany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.04.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jakis czas temu wklejalas takie ekrany w popielu, bardzo mi sie podobaly, myslalam ze to inspiracja i do zamowienia jeszce dluga droga, a tu juz niedlugo beda. Ciekawa jestem tego turkusu w gbinecie, bo ten kolor fajnie wyglada jako dodatek we wnetrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Matko jedyna na co mozna sie tak nakrecic zeby nocke zarwac .No jak na co Na spotkanie ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.04.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Matko jedyna na co mozna sie tak nakrecic zeby nocke zarwac .No jak na co Na spotkanie ze mną No to jest logiczne wytlumaczenie , z takiego powodu mozna nocke zarwac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 a kiedy beda te firany?ania, no pani mi obiecała na Święta, czyli już niedługo, nie?? W ogóle to dziś widziałam całe mnóstwo pięknych i tanich!! zasłon w Leroyu Ładne też były w BRW, ale już 2 razy droższe W BRW były zarąbiste dodatki ale nie wzięłam ani za dużo kasy ani karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Te w krateczkę i rolety w paseczki - świetne!!!!!!!! Kolory takie, jakie Brazunia bardzo lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzieki Kasiu za password. Obejrzalam. Przyznam, ze ja nie jestem w toku i dla mnie prawie wszystkie fotki nowe. Po pierwsze dom sam w sobie jest ladny. Bardzo ladna zrobilas elewacje i te nowoczesne wykonczenia, balustrady, ogrodzenie, kosta dookola domu, wszystko zgralas na 10-tke. Wejscie do domu dostojne i eleganckie, zapraszajace. Tez chce takie dwie roslinki, co to jest, thuja kulista? Abym nie zapomniala, piekna jest ta fotka gdzie Ty w czarnym sweterku jestes, chyba w salonie. Salon tez piekny, moje kolory wszedzie. Firaneczki ladne, czekam co bedzie z tych pieknych co to jeszcze nie uszyte, czuje,ze te beda mi sie najbardziej podobaly. Jedynie co ja bym zmienila u Ciebie to w lazienkach bym jakos pochowala kosmetyki, bo masz ich duzo i sa na widoku. Ale sama wiem, ze wygodniej tak, bo wszystko pod reka.., ale moze jakies koszyczki, nie wiem, bedziesz i tak lepiej wiedziala. Ale jestem pod wielkim wrazeniem calosci, na prawde. No i widze, ze u Was juz wszystko macie, wiec teraz to pewnie do ogrodu sie przeniesiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 blookałam firanki i przyszłam pochwalić gospodynią za jej wybór! świetne są! czekam na ciąg dalszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts