kaśka maciej 02.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Żelka, no dzięki bardzo. Fajnie jak się komuś podoba Jeśli chodzi o te kosmetyki w łazience to wiem, że nie wygląda to najszczęśliwiej, może rzeczywiście koszyki to dobre rozwiązanie?? Ale to nasza łazienka, goście tam nie chodzą i pewnie dlatego nie mam motywacji, żeby coś z tym bazjlem zrobić Dodam jeszcze na swoje usprawiedliwienie, że zdjęcia robiłam w pośpiechu nie uprzątnowszy za bardzo Generalnie panuje większy ład Skaba, no ma się ten gust, niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dobry wieczór Kasiula tylko pamiętaj o wglądnięciu do mnie jak po firanki przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Żeby nie było, że nie lookam ... na poprzedniej stronie powiedziałam głośno i wyraźnie, które zasłony i rolety podobają się mi osobiście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry Kasia miałas miec wiecej czasu jak do roboty wrócisz a Ty co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry Kasia miałas miec wiecej czasu jak do roboty wrócisz a Ty co taaaaaaaaa dziś już zdążyli mnie zdenerwować, delikatnie rzecz ujmując Aaaaaaa, piękne słoneczko dizś świeci?? Nie?? No i MAM FIRANKI I ZASŁONKI DO GABINETU!!!!!!!!!!! Sąsiadka widziała moją błagalną minę, żeby to było na już i jest Ale nei wiem czy dam radę to dziś założyc Moja Córa ma imprę i będzie tłum sześciolatek w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dasz radę Prawdziwy expres ta sąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dasz radę Prawdziwy expres ta sąsiadka No widziałabyś wczoraj moją minę jak ją prosiłam Jakby życie od tego zależało, ale fakt, roboty dużo nie było, przeciąć na pół i podszyc. WSIO. Że też nei mam maszyny Takie coś to chyba sama bym umiała zrobić Czy jesteś zwarta i gotowa??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 yoł yoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 yoł yoł Very good. O której będziesz w Wawie?? Ja tak około 9 rano na centralnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 To mozemy sie tam umówić. Ja ok 8:30 na zachodnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 To mozemy sie tam umówić. Ja ok 8:30 na zachodnim.Własnie!!!!!!!!!!! To czekaj na mnie. Mój pociag przyjeżdża dokładnie o 8.50. Jak będę na miejscu to zadzowonię A tu już tam czekaj Matko zaraz zacznę piszczeć z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.04.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a gdzie Wy sie wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a gdzie Wy sie wybieracie?Umówiłyśmy się w Wawie Na kawę serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.04.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a gdzie Wy sie wybieracie?Umówiłyśmy się w Wawie Na kawę serio. szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No, po drodze im było Kaska kawą sie nei wykręcaj, przyznaj sie odrazu, ze butów wiosennych nie masz agdzie większy wybór jak nei w stolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No, po drodze im było Kaska kawą sie nei wykręcaj, przyznaj sie odrazu, ze butów wiosennych nie masz agdzie większy wybór jak nei w stolicy? no że też musiałaś mnie wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kasiu skad bralas podbitke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.04.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 cześć - życzę miłego weekendu. Przez sobotę i niedzielę chyba sobie zdobię detox więc zawczasu uprzedzam. No chyba, że stanie się coś super ważnego na budowie to zapraszam do dziennika. głupi jakis ten post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.04.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a ja laze i nikogo znalezc nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.04.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a ja laze i nikogo znalezc nie moge a kogo szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts