anjamen 03.04.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a ja laze i nikogo znalezc nie moge a kogo szukasz? bratniej duszy ktora by sie ze mna napila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.04.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a ja laze i nikogo znalezc nie moge a kogo szukasz? bratniej duszy ktora by sie ze mna napila to tak jak ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 U mnie posucha w domu, wczoraj wyzlopalam ostatnie krople ginu juz nawet toniku zabraklo musialam sobie cytrynka rozrzedzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kasiu Ty mnie zle zrozumialas. Porzadek masz w lazience, no co Ty! Tylko w takiej nowoczesnej lazience spodziewalam sie pustki, dlatego mowie aby pochowac co nieco. Aby jak wejdzesz nie patrzec co na polkach, jeno na te ladne kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dobry wieczór gdzie są te Niewiasty co pić nie miały z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wusia j ajestem, a co? i jeszcze pytanie co jedna oszczolka robi drugiej w Twoim suwaczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witajta Kasia , poczytałam , a teraz bym pooglądała - jest szansa Na chwilę spadam do Anji, chlapnąć co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kasia, a jak bardzo trzeba się uśmiechać, by tego passworda do zdjęć dostać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kasia, a jak bardzo trzeba się uśmiechać, by tego passworda do zdjęć dostać, co?Bardzo się trzeba uśmiechac i jeszcze potem trza wychwalac pod niebiosa jak jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kasiu skad bralas podbitke??Marko, od miejscowego sklepikarza, mieli najtaniej. Ale on brał skądś ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kasia, a jak bardzo trzeba się uśmiechać, by tego passworda do zdjęć dostać, co?Bardzo się trzeba uśmiechac i jeszcze potem trza wychwalac pod niebiosa jak jest pięknie no to się uśmiecham bardzo bardzo i wychwalać będę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ponieważ nie widzę, zadnych zachwytów, oddalam się do sypialni Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jest hasło, jest odzew Wszystko obejrzałam, wszystko piękniste, cudniste a najbardziej podoba mi się oprócz absolutnie wszystkiego firanka do sypialni. Masz już upatrzone donice do tych tujek przy wejściu do domu? Może takie wysokie, cynkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jest hasło, jest odzew Wszystko obejrzałam, wszystko piękniste, cudniste a najbardziej podoba mi się oprócz absolutnie wszystkiego firanka do sypialni. Masz już upatrzone donice do tych tujek przy wejściu do domu? Może takie wysokie, cynkowe?Mam Ale kosztują majątek i czekam na wyprzedaż Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ponieważ nie widzę, zadnych zachwytów, oddalam się do sypialni Do zobaczenia o bardzo przepraszam, takie zdjęcia wymagają uwagi, skupienia i poświecenia należnego im czasu, a nie tak hop siup zmiana d.p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kasiu a jaki to miejscowy sklepikarz?? ten co ma na rynku siedzibe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ania no bo ja też piję to sie chciałam przyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Obejrzane, mogę ochy i achy wylewać, ale szczena mi opadła jak zobaczyłam stół no musze sie napić co by ochłonąć bo zazdraszczam bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 milusia zasłonka u córeczki, u synka też fajna ale dlaczego zdjęcia takie małe? tych próbek tkanin to wogóle nie mogę zobaczyć a chyba ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 pewnie juz sie racza kawa z Maylandzia w w-wie dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts