kaśka maciej 06.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cześć i czołem, spadam coś ugotować Co gotujesz? Trochę zgłodniałam Placki ziemniaczane Posżły na pniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wole ..kartoflane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wole ..kartoflane jo ajerkuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Powinnam powiedzieć, że ja wole pyrowe ale jednak wolę ziemniaczane Ostatnio tez robiłam i wyrywali mi wprost z patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rennik 06.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam pamiętam kilka zdjęć z twojego ładnego domku szczególnie utkwił mi salon i ścianka z oświetleniem chciałabym ją jeszcze raz zobaczyć bo chcę podobną u siebie, ale teraz niestety nie mogę zobaczyć tych zdjęć. Prosiła bym o zdjęcie albo jak można o kod wejścia do zdjęć na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 normalnie ktoś tu podobno miał miec więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.04.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 KHE KHE Dzień dobry, dzień dobry, cześć i czołem. Chciałem się Wam zwierzyć z jednej takiej przygody. Po wyjątkowo stresującym zajściu na budowie pojechaliśmy z małżonką moją Złociutką zrobić zakupy przedświąteczne w celu odstresowania. Gdzieś między szamponami a papierami toaletowymi dzwoni komórka, numer prywatny: Ja (od niechcenia): taaaa...? Jakaś baba: Dzień dobry, czy rozmawiam z Panem Dandim? Ja (zaintrygowany bo a nuż na estradę mnie chcą): dzień dobry, tak. Baba (płynnie, bez zająknięcia): dzwonię z urzędu skarbowego. Nie zgadza mi się parę rzeczy w Pańskim zeznaniu podatkowym i chciałabym wezwać Pana na kontrolę. Ja (truchlejąc): Bardzo chętnie przyjadę (wizja białoruskiego więzienia materializuje mi się przed oczami) proszę podać adres. Baba ( jakimś takim niebezpiecznie rozbawionym tonem no ale wiadomo kto pracuje w skarbówce – sadyści): to ja zapraszam do Zawiercia... hi hi hi... W tym momencie coś mi w głowie zaskoczyło: pisałem smsa do Efilo, że mam pilną, absolutnie nie cierpiącą zwłoki sprawę do maciejowej Kaśki więc niech szybko wysyła mi jej nr. Efilo się nie odezwała więc albo zajęta albo konsultuje z Kaśką czy może mi dać ten nr ale ile u Boga Ojca można konsultować , z Kaśką nigdy nie gadałem przez telefon, od baby ze skarbówki jedzie świetlicową na kilometr w dodatku chichocze czegoś... Pytam więc udając, że już się nie boję: KASIAAAAAAA???? Na co Kasia szczebiocząc: mhm, co tam ode mnie chciałeś...? Dreszcze zeszły mi z pleców kole dziewiętnastej, w nocy budziłem się z krzykiem dwa razy i wróciły TE sny... Bardzo Ci dziękuję dowcipnisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Kasia Ty masz fioletową a nie czekoladową ścianę Dandi nie znasz dnia ani godziny Forum czuwa, forum radzi, forum nigdy cie nie zdradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Baba (płynnie, bez zająknięcia): dzwonię z urzędu skarbowego. Nie zgadza mi się parę rzeczy w Pańskim zeznaniu podatkowym i chciałabym wezwać Pana na kontrolę. Najstarszy numer forumowy z urzędem skarbowym, można więc powiedzieć że pasowanie na forumowicza masz za sobą :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.04.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 żona twierdzi, że gdybym nie miał nic na sumieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Kaśka jesteś naprawdę wredna! zazdroszczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.04.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 zazdroszczę.... a Ty co??? niby lepsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ja bym na to nie wpadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wunia, weź mnie proszę cię nie wwwwwww Może jak klasy maturalne odejdą to coś się luźniej zrobi Dandinormalnie aż poczułam przez telefon, ze się zletka wystrachałeś Maylandziu z forumem to prawda No i w końcu KTOŚ zauważył, że ja mam FIOLETOWĄ ŚCIANĘ W SALONIE, a nie brązową Irma, no stara dobra nauczycielska szkoła jestem, staram się jak mogę. Jakby co to zapraszam na szkolenie, darmowe dodam, żeby mnie dyndas to US nie podał teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzień dobry poczytałam o US Kasiaaaaaaaa masz wszystko wybaczone no ja czekam sobie cierpliwie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzień dobry poczytałam o US Kasiaaaaaaaa masz wszystko wybaczone no ja czekam sobie cierpliwie nie no normlanie się tak wydygał, żee Aż się żdziwiłam, ze się nie skapnął, takim rozweselonym głosem to mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzień dobry poczytałam o US Kasiaaaaaaaa masz wszystko wybaczone no ja czekam sobie cierpliwie nie no normlanie się tak wydygał, żee Aż się żdziwiłam, ze się nie skapnął, takim rozweselonym głosem to mówiłam czyli Złociutka miała rację, coś tam na sumieniu ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Kasia, szacun!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.04.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 xxxbuziaki zostawiam na wiecej brak mi sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 xxx buziaki zostawiam na wiecej brak mi silno to jest nadzieja, że jednak dobrze spędzilaś ten czas z Dejwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts