Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam pamiętam kilka zdjęć z twojego ładnego domku szczególnie utkwił mi salon i ścianka z oświetleniem chciałabym ją jeszcze raz zobaczyć bo chcę podobną u siebie, ale teraz niestety nie mogę zobaczyć tych zdjęć. Prosiła bym o zdjęcie albo jak można o kod wejścia do zdjęć na priv.Pozdrawiam

KHE KHE

Dzień dobry, dzień dobry, cześć i czołem. Chciałem się Wam zwierzyć z jednej takiej przygody. Po wyjątkowo stresującym zajściu na budowie pojechaliśmy z małżonką moją Złociutką zrobić zakupy przedświąteczne w celu odstresowania. Gdzieś między szamponami a papierami toaletowymi dzwoni komórka, numer prywatny:

Ja (od niechcenia): taaaa...?

Jakaś baba: Dzień dobry, czy rozmawiam z Panem Dandim?

Ja (zaintrygowany bo a nuż na estradę mnie chcą): dzień dobry, tak.

Baba (płynnie, bez zająknięcia): dzwonię z urzędu skarbowego. Nie zgadza mi się parę rzeczy w Pańskim zeznaniu podatkowym i chciałabym wezwać Pana na kontrolę.

Ja (truchlejąc): Bardzo chętnie przyjadę (wizja białoruskiego więzienia materializuje mi się przed oczami) proszę podać adres.

Baba ( jakimś takim niebezpiecznie rozbawionym tonem no ale wiadomo kto pracuje w skarbówce – sadyści): to ja zapraszam do Zawiercia... hi hi hi...

W tym momencie coś mi w głowie zaskoczyło: pisałem smsa do Efilo, że mam pilną, absolutnie nie cierpiącą zwłoki sprawę do maciejowej Kaśki więc niech szybko wysyła mi jej nr. Efilo się nie odezwała więc albo zajęta albo konsultuje z Kaśką czy może mi dać ten nr ale ile u Boga Ojca można konsultować , z Kaśką nigdy nie gadałem przez telefon, od baby ze skarbówki jedzie świetlicową na kilometr w dodatku chichocze czegoś... Pytam więc udając, że już się nie boję: KASIAAAAAAA???? Na co Kasia szczebiocząc: mhm, co tam ode mnie chciałeś...?

Dreszcze zeszły mi z pleców kole dziewiętnastej, w nocy budziłem się z krzykiem dwa razy i wróciły TE sny... Bardzo Ci dziękuję dowcipnisiu :evil:

Baba (płynnie, bez zająknięcia): dzwonię z urzędu skarbowego. Nie zgadza mi się parę rzeczy w Pańskim zeznaniu podatkowym i chciałabym wezwać Pana na kontrolę.

Najstarszy numer forumowy z urzędem skarbowym, można więc powiedzieć że pasowanie na forumowicza masz za sobą :D :D :D

pozdrawiam

m.

Wunia, weź mnie proszę cię nie wwwwwww :evil: :-?

Może jak klasy maturalne odejdą to coś się luźniej zrobi :roll:

Dandinormalnie aż poczułam przez telefon, ze się zletka wystrachałeś :lol:

Maylandziu z forumem to prawda 8) No i w końcu KTOŚ zauważył, że ja mam FIOLETOWĄ ŚCIANĘ W SALONIE, a nie brązową

Irma, no stara dobra nauczycielska szkoła jestem, staram się jak mogę. Jakby co to zapraszam na szkolenie, darmowe dodam, żeby mnie dyndas to US nie podał teraz :lol:

dzień dobry

poczytałam o US Kasiaaaaaaaa masz wszystko wybaczone :lol: :lol: :lol: no ja czekam sobie cierpliwie nie :wink:

no normlanie się tak wydygał, żee :lol: :lol: :lol: :lol:

Aż się żdziwiłam, ze się nie skapnął, takim rozweselonym głosem to mówiłam :lol:

czyli Złociutka miała rację, coś tam na sumieniu ma.... :wink: