kaśka maciej 07.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 100 tysi wyświetleń komentarzy Dziękuję wszystkim odwiedzającym http://img.interia.pl/koneser/nimg/Najdrozszy_szampan_swiata_2408703.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Kasiu gratulacje. a co do pozytecznego spedzenia czasu to tak i owszem latalismy po miescie za teownikami do montazu szkla w podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Kasiu gratulacje. a co do pozytecznego spedzenia czasu to tak i owszem latalismy po miescie za teownikami do montazu szkla w podlodze łeeeeeeeeeeeee a nie mogliście się wziąć do jakieś inkszej cielesnej roboty????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Kasiu gratulacje. a co do pozytecznego spedzenia czasu to tak i owszem latalismy po miescie za teownikami do montazu szkla w podlodze łeeeeeeeeeeeee a nie mogliście się wziąć do jakieś inkszej cielesnej roboty????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No no Kasienko lansujesz sie na maksa Juz Cie widze na tarasie z kawa albo winkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No no Kasienko lansujesz sie na maksa Juz Cie widze na tarasie z kawa albo winkiem No mówię ci !!! Jeszcze tylko niech tata przykręci te pergole do siatki, co bym nie musiała oglądać sąsiadowego synka i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No to juz zazdraszczam Bede wpadac do ciebie na soczek coby sobie posiedziec na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No to juz zazdraszczam Bede wpadac do ciebie na soczek coby sobie posiedziec na tarasie Dobra dobra, obiecanki macanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Juz sie boj, niech sie tylko przeprowadze bede miala rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Juz sie boj, niech sie tylko przeprowadze bede miala rzut beretem Cooooooooooooooooooooooo Jak to???????????????????????????????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No no Kasienko lansujesz sie na maksa Juz Cie widze na tarasie z kawa albo winkiem No mówię ci !!! Jeszcze tylko niech tata przykręci te pergole do siatki, co bym nie musiała oglądać sąsiadowego synka i będzie git A co masz do synka sąsiadów? przystojny, a nieletni, kusi czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No no Kasienko lansujesz sie na maksa Juz Cie widze na tarasie z kawa albo winkiem No mówię ci !!! Jeszcze tylko niech tata przykręci te pergole do siatki, co bym nie musiała oglądać sąsiadowego synka i będzie git A co masz do synka sąsiadów? przystojny, a nieletni, kusi czy co ?? bardzo nieletni i niegrzeczny Mówię wam, ci ludzie mają z nim krzyż pański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No no Kasienko lansujesz sie na maksa Juz Cie widze na tarasie z kawa albo winkiem No mówię ci !!! Jeszcze tylko niech tata przykręci te pergole do siatki, co bym nie musiała oglądać sąsiadowego synka i będzie git A co masz do synka sąsiadów? przystojny, a nieletni, kusi czy co ?? bardzo nieletni i niegrzeczny Mówię wam, ci ludzie mają z nim krzyż pański jeeeee, tu gdzieś wątek był o dzieciaku przeskakującym przez płot i dzwoniącym do drzwi ... Kasia.... czy to też Twój sasiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 jeeeee, tu gdzieś wątek był o dzieciaku przeskakującym przez płot i dzwoniącym do drzwi ... Kasia.... czy to też Twój sasiad nieeee, ale chciałam coś dodać do tej dyskusji, ale się ugryzłam w język Sęk w tym, że rodzice i dziadkowei to bardzo mili ludzie, uczynni i w ogóle. Jajkami częstują, krzaka dadzą, a co Serio!! Ale ten synek to jest na diabla miejscu!!!!!!! Ucieka im, drażni psy, wulgarnie się odzywa do wszystkich, KOSZMAR, a łebek ma dopiero 5 lat co będzie później????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Jak fajni ludzie mogą stworzyć potwora ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Jak fajni ludzie mogą stworzyć potwora ??Pojęcia nie mam Szkoda mi ich, sa zmęczeni, to widać, rodzice mają 40 i 35 lat, dziadkowie po 80tce. Matka nie pracuje, wieć przedszkole się " nie należy". Myślę że to tez ma wpływ na to dziecko. Cały dzień ze "starcami", zero kontaktu z równieśniekami. Bo moje dzieci to jakoś tak niechętnie chca się z nim bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 opowiesc dandiego mimo ze znam od podszewki rozbawila mnie do lez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Jak fajni ludzie mogą stworzyć potwora ??Pojęcia nie mam Szkoda mi ich, sa zmęczeni, to widać, rodzice mają 40 i 35 lat, dziadkowie po 80tce. Matka nie pracuje, wieć przedszkole się " nie należy". Myślę że to tez ma wpływ na to dziecko. Cały dzień ze "starcami", zero kontaktu z równieśniekami. Bo moje dzieci to jakoś tak niechętnie chca się z nim bawić Jakoś się Twoim dzieciom nie dziwię Ale jak to się przedszkole nie należy , że niby dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Bo pierwszenstwo ma oswiata, rodzice samotnie wychowujacy dzieci, rodziny gdzie oboje rodzice pracujacy, a jak zostanie miejsc, a na ogol nie zostaje, to sie zalapuje reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts