wu 07.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Markociu ja też chcę wiedzieć cos więcej bo jak Ty do Kasi będziesz miała rzut beretką a Kasia do mnie ma tyle samo to do mnie będą dwa rzuty beretką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Markocia no takie newsy to ja bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 kasia szacun za ten numer z US (ty wiesz, że ten dandi jeden nawymyślał mi od durnot czy jakichś tam!!!! normalnie foch z przytupem!!) markotko pamiętaj, ze skoro masz rzut beretem do kasi, a kasia do wusi, a my z wusią to prawie na jednym placu mieszkamy.. to wiesz... rzuć czasem beretem i w moją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Bo pierwszenstwo ma oswiata, rodzice samotnie wychowujacy dzieci, rodziny gdzie oboje rodzice pracujacy, a jak zostanie miejsc, a na ogol nie zostaje, to sie zalapuje reszta Oświata nie jestem (no chyba,ze fakt wiecznej nauki się liczy ),mam slubnego, nie pracuje zawodowo, a moje mlode do przedszkola bez problemu przyjęli Markociu ja też chcę wiedzieć cos więcej bo jak Ty do Kasi będziesz miała rzut beretką a Kasia do mnie ma tyle samo to do mnie będą dwa rzuty beretką Ja chyba i tak mam do Kasi najbliżej Jak się moja sąsiadka wydziera, to Kasi dzieciaki się budzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Malka widac akurat trafilas na nieprzepelnione przedszkole Albo sie juz pogubilam z umiejscowieniem ciebie na mapie Polski albo twoja sasiadka ma donosny krzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 markotko pamiętaj, ze skoro masz rzut beretem do kasi, a kasia do wusi, a my z wusią to prawie na jednym placu mieszkamy.. to wiesz... rzuć czasem beretem i w moją stronę No szykuje sie silna ekipa na imprezki niedaleko tez Marys i Efilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Malka widac akurat trafilas na nieprzepelnione przedszkole Albo sie juz pogubilam z umiejscowieniem ciebie na mapie Polski albo twoja sasiadka ma donosny krzyk ta pani co Cie budzi w nocy - to tez moja sąsiadka ona się drze, nie krzyczy słychać ją tez w Łebie (takie słuchy chodzą na mieście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Przyszłam sprawdzić, czy jesteście grzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Brazunia my jak zwykle grzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dzień dobry oj bardzo grzecznie zmawiamy się na wielkie picie z okazji bliskiego sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A reszta dalszego sąsiedztwa może się też zjechać miłego i słonecznego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ja dalsze ale się pcham jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Maluszku Efilko przecież teraz to wszędzie blisko jest i to oczywiste ze jak najbardziej i bez pchania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Znaczy się ... po staremu Miłego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Padam na pysk Te zakupy to są jednak męczące Ale jestem zadowolona!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Olej swieta, zdjecia musza byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Olej swieta, zdjecia musza byc bedę będą, ale nie dziś, dopiero jutro mi przywiozą to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ciekawam tego pięknego, zajebiście dużego tarasu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 a ja bez fot nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts