Irma 13.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Zbieram się z tarasu bo już zimno się robi. Ale za to ptaki dają taki koncert że aż mi żal uch...niektórym to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Dziękuję, dziękuję Aniu i Wuniu Od czego ma się przyjaciół dobry wieczór Kasiula czy to jakaś sugestia że nieszczere my są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Zbieram się z tarasu bo już zimno się robi. Ale za to ptaki dają taki koncert że aż mi żal uch...niektórym to dobrze...Irma, już za niedługo już za chwileczkę Wunia, skądże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 nu masz szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o rozmiar zdjeć to zmieniłam gdzie sie dało a i tak są takie jak były Nie wiem, ale wydaje mi się że trzeba by wgrac je na nowo Co to to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 No no zaskoczylas mnie tymi roznymi dlugosciami paneli w salonie, ale wyszlo fajnie Gabinet duzo lepszy w tej zlamanej bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dzięki Marko Dziś szalony dzień miałam. Pojechaliśmy z moim szanownym małżonkiem zakupić w końcu tą jego upragnioną "siłownię" I tak przy okazji zakupiłam dwie duże donice w Ikea Te wysokie grafitowe, sa przepiękne!! Maylandzia ma takie jasne. Stoją już przed domem, a w nich są te dwie daniki Jutro cyknę jakieś zdjęcia, bo zaraz goście przychodzą na testy nowych mebli tarasowych i nowego grila No to nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.04.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 musze sie do ikei wybrac Kasiu zdjecia koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.04.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 aaaa i po ile te donice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 aaaa i po ile te donice?skarbeńku zdjęcia będą, przecież wiesz, że u mnie słowo droższe od piniendzy Nie mogłam się doczekać na wyprzedaż , kupiłam w normalnej cenie czyli 149zł za sztukę No tanie to one nie są, ale przecież widziałyśmy już droższe, nie?? Poza tym to są naprawdę duże donice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.04.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 nio. tez se kupie te donice a myslisz ze bedzie na nie przecena, bo mi sie nie spieszy jakos bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam poświątecznie! Gratuluję zakupu donic, na pewno będziesz zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.04.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ja tez zamierzam je kupic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witaj Kasiu, postanowiłam się ujawnić bo jak dotąd byłam cichym podczytywaczem - podglądaczem Bardzo podoba mi się kolorystyka Twojego domu na zewnątrz. Czy mogłabyś zdradzić jaką masz dachówkę, kolor okien i kolor podbitki. W dzienniku ostała się tylko jedna fotka a szkoda bo chętnie bym więcej zdjęć obejrzała. Będę wdzięczna za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 dobry wieczór Kasica tylko domku sobie nie uwędź przy okazji grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witaj Kasiu, postanowiłam się ujawnić bo jak dotąd byłam cichym podczytywaczem - podglądaczem Bardzo podoba mi się kolorystyka Twojego domu na zewnątrz. Czy mogłabyś zdradzić jaką masz dachówkę, kolor okien i kolor podbitki. W dzienniku ostała się tylko jedna fotka a szkoda bo chętnie bym więcej zdjęć obejrzała. Będę wdzięczna za informacje Dachówka to Euronit antracyt chyba profil S Nie pamiętam już dokładnie. Okna Oknoplast Kraków kolor amarena czyli wiśnia/czereśnia po włosku Podbitka malowana lakierobejcą też w tym kolorze znaczy czereśnia z Duluxa. I DOPIERO TERAZ SIĘ UJAWNIASZZZZZZZZZZZZzz Wuśka, udało się. Dom stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dziewczęta, melduję posłusznie, że zrobiłam zdjęcia i nawet je wkleiłam Zdjecia wieczorową porą robione, czyli przed chwilą Można podziwiać i wzdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 dzięki, dzięki, dzięki No tak jakoś odwagi brakło ale dziś się ośmieliłam Niestety nie mogę podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 dzięki, dzięki, dzięki No tak jakoś odwagi brakło ale dziś się ośmieliłam Niestety nie mogę podziwiać no jak nie jak tak wysłałam ci hasło na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 no już mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts