kaśka maciej 15.04.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Wyglada fajnie, kurcze jest cos na schody co by nie bylo sliskie jak sieknie mrozem??Obawiam się, że na to nie ma mądrych Słuchajcie !!!!!!!!!! Mam w końcu ogordzenie od kur Jak sie tylko sąsiedztwo ulotni, zrobię zdjęcie Cieszę się jak dziecko, bo towarzystwo zaczynało mnie drażnić. Nie kur bynajmniej, nie kur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Aha, już nikomu nie dam hasła do zdjęć Najpierw proszą, a potem nie ma zachwytów i peanów na cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.04.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No to ja sie pozachwycam ! Wczesniej jakos nie mialam weny do pisania po tych swietach (4 dni mielismy gosci z noclegiem). Wypoczynki na tarasie cudo, szczegolnie ten kawowy - zakochalam sie w nim! Taras piekny chociaz kostka malo widoczna. W ogole zdjecia sa takie male, ze trzeba wzrok wytezyc zeby dojrzec wszystko dokladnie. Donice z ikei zarabiste (jakie jeszcze byly kolory). Co do okien w salonie - tutaj uwaga bede brutalna. Otoz okna podobaly mi sie w poprzedniej wersji z podpietymi firankami na boki (widac je w oknie tarasowym za zdjeciem wypoczynku kawowego). Te sa ladne, a "stare" byly sliczne ale to dlatego, ze te nowe to nie moje klimaty i na zywo pewnie wygladaja ladniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.04.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kasia ja sie zachwycam zawsze i to glosno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Donice z ikei zarabiste (jakie jeszcze byly kolory) Jeszcze było coś jakby jasny beż/biały. Zobacz u Maylnad, ona je ma. Co do okien w salonie - tutaj uwaga bede brutalna.Jakby wszyscy byli tacy brutalni jak ty to łoooo Ja sama powiem, ze się nie mogę przyzwyczaić do tych ekranów, właśnie w tym tarasowym oknie W razie gdybym się jednak nie przyzwyczaiła ( a już wiem, że jestem do tego zdolna: patrz gabinet ) zamówiłam już jednakowej długości 4 ekrany po 90 cm. Nie będzie tych uskoków, jakoś spokojniej będzie. Choc oczywiście masz rację, na żywo wyglądają o wiele ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kasia ja sie zachwycam zawsze i to glosno ja wiem kochaniutka, wiem Mówię o kachnie i rennik No chyba, że im się nei podoba ale nie mają odwagi tego powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Aha, wkleiłam dowód rzeczowy, że jestem odgrodzona od kur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jak ja kupowałam to były tylko jasne, nie bylo wyboru. Co do płytek antypoślizgowych to muszę stwierdzić, że moje mniej urokliwe ale sie nie slizgaja. Ani po deszczy ani zimą. Pod tym względem są naprawde ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.04.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ja mam tylko mala prosbe Ty wklejaj wieksze te zdjecia, bo mi galy siada od ytego wlepiania w te miniaturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jak ja kupowałam to były tylko jasne, nie bylo wyboru. Co do płytek antypoślizgowych to muszę stwierdzić, że moje mniej urokliwe ale sie nie slizgaja. Ani po deszczy ani zimą. Pod tym względem są naprawde ok Wiesz co, u mnie wejście od północy w przeciągu na dodatek Nie sposób, żeby nie marzło W dodatku wejście jest jeszcze wysunięte, wiec całe jest wystawione na deszcz, śnieg i mróz. No nie ma zmiłuj, musi złapać lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rennik 15.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam Cię Kasiu mają odwagę przynajmniej ja mam tylko dopiero teraz mam chwilę,żeby dokładnie pooglądać pozachwycać się. Twój domek jest śliczny masz świetny gust. Firany- ekrany dla mnie rewelacja mam u siebie podobnie uszyte tylko w innej kolorystyce. Tylko w oknie tarasowym mam 4 długie do ziemi wiem, że dałaś szyć takie będziesz zadowolona. Donice, meble ogrodowe rewelacja. Kasiu i możesz być pewna,że hasła nikomu nie udostępnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam Cię Kasiu mają odwagę przynajmniej ja mam tylko dopiero teraz mam chwilę,żeby dokładnie pooglądać pozachwycać się. Twój domek jest śliczny masz świetny gust. Firany- ekrany dla mnie rewelacja mam u siebie podobnie uszyte tylko w innej kolorystyce. Tylko w oknie tarasowym mam 4 długie do ziemi wiem, że dałaś szyć takie będziesz zadowolona. Donice, meble ogrodowe rewelacja. Kasiu i możesz być pewna,że hasła nikomu nie udostępnie. Noo!!! Tak do mnie trzeba mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ogrodzenie fajne też takie chcę bo mam za blisko trasę wylotowo-autobusową i nie zniesę tych głów tak blisko od okna i tarasu Malowaliście to? Czy taki miało kolor wiśni/czereśni i kupowaliście w sklepie czy od jakiegoś producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ogrodzenie fajne też takie chcę bo mam za blisko trasę wylotowo-autobusową i nie zniesę tych głów tak blisko od okna i tarasu Malowaliście to? Czy taki miało kolor wiśni/czereśni i kupowaliście w sklepie czy od jakiegoś producenta?Miko, kupowaliśmy zwykłe i malowaliśmy sami (w Bricomarche, było najtaniej), nie spotkałam nigdzie w takim kolrze. Oczywiście malowany tym samym co podbitka czyli Czereśnia z Duluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 BYłam święcie przekonana, że wyraziłam wczoraj opinię na temat firanek , bo mnie strasznie zaskoczyły - są niezwykłe :) Inne takie ... Ja jeszcze nie bywam w sklepach z takimi rzeczami, więc moja wiedza jest ograniczona, ale te mi sie PODOBAJĄ OGROMNIE. Są takie... eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kasiu, bardzo chciałam się na temat firanek wypowiedzieć...ale ja na starość ślepnę a te Twoje fotki troszku małe i coś tam widzę - a chciałabym wiecej i dokładniej Proszę wklejaj większe To coś na tarasie to przecudne..ale też nie widzę dokładnie Za to donice przed wejściem są superaśne - widzę, bo mało szczegółów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dobry wieczór Kasia żeby nie było ZACHWYCAM SIĘ Twoim płotkiem bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anet1 15.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witaj Kasiu, mam nadzieję, że się nie mylę, ale chyba masz balustradę przy schodach wew. w postaci drewnianaych słupków i metalowych prętów. Szukam właśnie inspiracji, może mogłabyś wkleic jakieś zdjęcie? O hasło do galerii nie śmiem prosić, bo niewiele udzielam się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A gdzie ta kiecka nowa, bo nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 tez bym kiecke ogladnela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts