braza 15.04.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Płotem się zachwycam!!!! Jest ładny, gustowny i nie przytłacza, mi sie podoba!!! Teraz zadowolona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 no bo zajebisty jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 no bo zajebisty jezd Święte słowa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 15.04.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 kaśka ty strasznie niecierpliwa jesteś, ale dobrze zmobilizowałaś mnie do komentowania, tylko pamiętaj, że ja tez mam wątek komentarzowy, cholera cholera bo drinkuje sobie, ale może będę dzięki temu bardziej szczery (szczerszy ?) obejrzałem Waszą galerię i nawet notatki sobie zorbiłem to jadziem podoba mi się ogrodzenie - z czego te panele zrobione, bardzo ładne czy rolety to masz takie rzymskie ? ja jestem facet i pewne rzeczy do mnie nie docierają, ale bardzo mi się te Twoje firany podobają - nie zabierają dużo światła, bo jak dla mnie robić okno to ma być światło, a nie pretekst żeby je szmatami zakrywać - można by okna nie robić tylko te firany na murze wieszać i wieszać - ale tu jest sprzeczność kobieca, zrób mi okno a ja ci je zasłonię, nie wiem czy na wenus mają firany ale na marsie to się rolety albo wertikale stosuje, tym nie mniej te czarne falbanki wyglądają si, bardzo si. Podłoga. mam teraz wenge na podłodze i klnę bo mi dzieci jeżdżą chodzikami, wózkami, samochodami, ciężarówkami i innymi łazikami kosmicznymi ryją podłogę i powiedziałem sobie nigdy więcej, ale pewnie, masz inne dzieci niż ja. A Bartolinka co tam robi u Ciebie ? zwiedza ? bo kapci muzealnych nie było widać. Piękne schody - marzę o takich, jeśli pozwolisz to sklonuję, jak nie pozwolisz to też sklonuję więc, spoko. Prysznice mi się podobają, że brodzika nie mają, chcę takie same, bardzo mi się to podoba. Jak masz zrobione odprowadzenie wody ? listwa czy kratka ? No i na koniec visual, best of the best.To są moje kolory. Szukałem tego i w zasadzie w ten sposób trafiłem do Twojego ? no czego ? domu ? bloga ? kto to wie ? tbd. Kolorystyka elewacji to mój hit, czarny, biały i brązowy ( wersja dla kobiet : antracyt , złoty dąb, ecru). Podoba mini się bardzo. Cała chata piękna, zaproś nas jak będziemy w okolicy to wpadniemy z gratulacjami. Pięknie jest, zazdroszczę takiego zaawansowania a właściwe już końca. Ja bujam się tera z synchronizacją robót. Buduj i pisz i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.04.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 no bo zajebisty jezd Święte słowa!!!! czy święte to nie wiem i się przyznaję, zdjęć jeszcze nie obejrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a jo tm juss oghlondnołyk i mnie siem podhoboojomm dobrounoc ..wsytkim ..pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.04.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 kasiu dołączając do ochów i achów zachwycam się tarasem i meblami - też takie właśnie planuję. płotek ekstra - bariera a jednocześnie nie wygląda masywnie. dobrze Wam to wyszło. Co do firanek to się nie wypowiem bo oprócz tego że kolorystycznie mi się podobają to nic więcej nie jestem w stanie z tych 'awatarków' odczytać weź się z nami nie drocz tylko zapodaj coś większego od paznokcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzień dobry postulat na dzień dzisiejszy Kaśka pokaż nową kiecke ale na fotkach większych niż znaczek pocztowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kasia - firanki zupełnie mnie zaskoczyły, ale tak pozytywnie Spodziwałam się czegoś innego, ale to co sobie wymyśliłaś suepr wyszło Bardzo mi się podoba I drzwi wejściowe - extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 i się przyznaję, zdjęć jeszcze nie obejrzałem już pozwiedzałem na firankach się nie znam, ale skoro wszyscy mówią, że ładne to ja sie zgadzam, a taras ...... jeden mebel mi się podoba, ja bym się na nim chyba umiał wyspać jak dla mnie, nie-estety ...........piątka z plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dotarłam... też bym może i co pooglądywała, pochwaliła abo co, ale że gdzie te zdjęcia? mogą być nawet wielkości znaczka, ale że jak zahasłowane i jakieś takie hocki no...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 16.04.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Czuję się wywołana do tablicy Zdjęcia ogladałam - meble na tarasie mnie powaliły - szczególnie komplet kawowy - jak ja już chciałabym byc na tym etapie Donice też cudne - nawet pokazałam mężowi i o dziwo przytaknął jak powiedziałam, że planuje podobne Powiedz tylko co to za drzwka w nich posadziłaś, bo ja w tematach ogrodnictwa to całkiem zielona jeszcze jestem. Firanki - najbardziej podobają mi sie te w stylu rolet rzymskich, a jeśli chodzi o ekrany to jak juz wcześniej ktos napisał - ładne, ale te stare były ładniejsze Płotu jeszcze nie widziałam, ale zaraz podejrzę Wybacz, że tak mało się udzielam, ale ja teraz nieczasowa jestem w pracy natłok zadań, a resztę dnia spędzam na budowie potem to już tylko padam na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Gospodynia chyba powieksza dla nas fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam witam No jak ja lubię czytać takie posty to normalnie nie wiecie Aż chyba z radości powiększe te zdjecia, znacyz wgram je jeszcze raz Ael to chyba nie dziś raczej, ani jutro Nie ma mnie, bo mój taras ma zwięcie Znaczy różne goście się schodzą na testing i tenze wypada znakomicie. Jeśli chodzi o ten pergole co to były wczoraj dokręcone, to wiedziełam podskórnie, że zgrzyt będzie Sąsiadom się nie spodobało No cóż, nie dogodzisz każdemu. Tera odniosę się do: a) Przemoch ogrodzenie to są zywkłe badziewne pergole ino pomalowane na kolor podbitki czyli czereśnia z Duluxa ( anie żaden złoty dąb ) A to zasadnicze ogrodzenie to dechy wmontowane między betonowe słupki. Dechy też czereśnią z Duluxa malnięte Firanki to tylko udają rolety rzymskie, są tak zszyte na stałe. Mam "normalne" rolety na górze i zewnętrze na dole, więc już nie ładowałam kasy w rzymskie, bo sa cholernie drogie. MOja podłoga to lapacho li i jedynie położona na dole w salonie i gabinecie, dzieciom przezornie daliśmy najbardzoej maskujący zwykły dąb. Ale moje dzieci są już w miarę duże i wiedzą, że mamusia jest nerwowa i nie trza niszczyć podłogi A gdzie tam jest Bartolinka?????? Na zdjeciach jestem tylko ja, i chyba gdzieś z daleka moje dziecka Schody są przepiękne i dlategoż pozwalam na kopiowanie W prysznicu mam listwę z Riho, chyba to było najtańsze z tych droższych odpływów liniowych rozwiązanie To też są moje kolory: antarcytowy dach, prawie biała elewacja ( nieeee ecruuu) i okna w kolorze amarena a nie złoty dąb, ale spoko Możesz mi zazdrościć, JA JUŻ MIESZKAM, od września Oczywiście, że zapraszam, jak tylko na Jurę się wybierzecie to musicie i tak do mnie przyjechać Ależ się rozpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kasia w Praktikerze jest fajny barek. Coś w rodzaju szafki. Otwiera się ją i na drzwiach i w głębi ma półki na butelki i akcesoria. Jest spory ale bardzo mi się podoba. Zamykajac drzwi chowasz jego zawartość i wtedy zminia się w szafke z drrewnianych lamelek. Zobacz go sobie. Można fajnie rozstawić na imprezę w kształcie półkola i wtedy to jak prawdziwy bar przy którym można usiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kasia w Praktikerze jest fajny barek. Coś w rodzaju szafki. Otwiera się ją i na drzwiach i w głębi ma półki na butelki i akcesoria. Jest spory ale bardzo mi się podoba. Zamykajac drzwi chowasz jego zawartość i wtedy zminia się w szafke z drrewnianych lamelek. Zobacz go sobie. Można fajnie rozstawić na imprezę w kształcie półkola i wtedy to jak prawdziwy bar przy którym można usiąść A po ile???? Bo to mnie bardzo interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 No i widzisz, tu polegne. Nie zwróciłam uwagi na cenę No ładny był, łelegancki taki... Pewnie z tysiaka kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Był pan od trawnika 7 zł za metr trawy sianej (trzeba mieć juz swoją ziemię), 12zł za mieszankę odchwaszczonej ziemi z ziarnami, 20 zł za trawnik z rolki Myślałam, że za 2 tysie to będę meić trawnik, ale jak widac się przeliczyłam Mam tak około 350m do zasiania trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kasia spieszy Ci się z tym trawnikiem że z rolki chcesz? Poczytaj u Toli lub u nitubagi jak zakładaly trawnik. Na nasiona wydasz 300zł. Wywrtka ziemi ogrodniczej to u mnie koszt ok 400zł. Podlewać trzeba tak samo ten jak i ten. Dbać czy pieegnować... to samo. Będzie tylko szybciej. Dacie radę sami zrobić ten trawnik. Teść Ci pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kasia spieszy Ci się z tym trawnikiem że z rolki chcesz? Poczytaj u Toli lub u nitubagi jak zakładaly trawnik. Na nasiona wydasz 300zł. Wywrtka ziemi ogrodniczej to u mnie koszt ok 400zł. Podlewać trzeba tak samo ten jak i ten. Dbać czy pieegnować... to samo. Będzie tylko szybciej. Dacie radę sami zrobić ten trawnik. Teść Ci pomoze Z rolki nie chcę, myślałam o tej pośredniej wersji, za 12 zł bo u mnie jest problem z ziemią. Dużo jej trzeba, wywrotka to za mało I tata już mi nie pomoże, ma pierdylion innych rzeczy do zrobienia To raz, dwa: idzie maj a to oznacza, że jestem w czarnej dupie, bo nie wyjdę o przyzwoitej porze z roboty MATURY ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts