Anoleiz 16.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 to ja się udzielę... donice bellissimo straszliwie mi siem podobajom chociaż ja planuje niestety coś bardziej eee... rustykalnego może, bo obawiam się że do mojej chaupy nie spasują, ale gdybym miała domek jak Twój to by na pewno wylądowały koło domu... co do ekranów, to widzą mi się bardzo oryginalne ale trudno w sumie ocenić ich urodę ze zdjęć nie wiem, czy to takie wrażenie, czy tak chaotycznie ta ramka jakaś czy nie lepiej by były same te ekrany bez tego czegoś za nimi? za dużo mi się widzi tych płaszczyzn, ale to kurka trza by na żywo stwierdzić taras the best, nie dziwię się, że się wszyscy pchają drzwiami i oknami... no i mebelki fiu fiu generalnie, kawał dobrej roboty aranżacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Zalamalas mnie z tym cennikiem, to ja nie wiem ile bedzie kosztowac to co zaplanowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 eee bosz, dobrze, że ja planuje chwasty a nie trawę z rolki znaczy się chwasty postaram się wyplenić, ale angielski trawnik, to na szczęście nawet nie pasuje na moim polu... bo bym zbankrutowała doszczętnie... a ciekawam za co te 7 zł ? za sianie deptanie i takie tam? i jak z gwarancją na trawnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 16.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 To też są moje kolory: antarcytowy dach, prawie biała elewacja ( nieeee ecruuu) i okna w kolorze amarena a nie złoty dąb, no i jak tu z kobietami o kolorach rozmawiać ? w życiu nie słyszałem o takim kolorze amarena jak byłem mały to miałem kredki, farbki, flamastry, ale nigdy żaden kolor nie nazywał się amarena, były czarny, biały, czerwony, niebieski, zielony, żółty, brązowy, fioletowy i in. ale nigdy amarena. co to za kolor jest ? mnie się w każdym razie ta makarena podoba i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kasia a weź kobieto przywieź ziemi nawet i 3 wywrotki ładnie rozgarnij pograb sobie posiej nasionka puść dziecka coby ładnie udeptały te nasionka uczciwie podlej i przykryj folią a może to włóknina była z drogi nie było widać tak na Villa Verde trawnik robili pewnie podlewali w miedzyczasie ale coś po kole 2 tygodniach jak folię/włókninę zdjęli to był cacy trawniczek równiutki i zieleniutki i tak taniej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.04.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Trawka kosztowala nas 200 zl - 2 wielkie wory (jeszcze tyl domu robilismy) i troche pracy (1 dzien). Nawet jak dojdzie Ci kilka wywrotek ziemi to wyjdzie duzo mniej niz ceny jakie podalas. My tylko posialismy i podlewalismy i trawa sama rosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ja przyznam, że chcę trawę z roli bo przy moich psach trawa wysiana w ogóle praktycznie nie wyrasta. Już to przetestowaliśmy i wyszło takie cuś a nie trawnik. U nas trawa z roli kosztuje dużo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.04.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Czesc Maluszku dawno Cie nie widzialam, czesc Kasienko sa juz duze zdjecia Twojego PIEKNEGO domu? trawe tez mamy zamiar sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzień dobry Kasiula nie pokazałaś nowej kiecki przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 To też są moje kolory: antarcytowy dach, prawie biała elewacja ( nieeee ecruuu) i okna w kolorze amarena a nie złoty dąb, no i jak tu z kobietami o kolorach rozmawiać ? w życiu nie słyszałem o takim kolorze amarena jak byłem mały to miałem kredki, farbki, flamastry, ale nigdy żaden kolor nie nazywał się amarena, były czarny, biały, czerwony, niebieski, zielony, żółty, brązowy, fioletowy i in. ale nigdy amarena. co to za kolor jest ? mnie się w każdym razie ta makarena podoba i niech tak zostanieprzemus, już jestes moim ulubionym forumowiczem Amarena to nic innego jak wiśnia/czereśnia po włosku podobno jest zdecydowanie jasniejsza i chłodniejsza od złotego dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kasia a weź kobieto przywieź ziemi nawet i 3 wywrotki ładnie rozgarnij pograb sobie posiej nasionka puść dziecka coby ładnie udeptały te nasionka uczciwie podlej i przykryj folią a może to włóknina była z drogi nie było widać tak na Villa Verde trawnik robili pewnie podlewali w miedzyczasie ale coś po kole 2 tygodniach jak folię/włókninę zdjęli to był cacy trawniczek równiutki i zieleniutki i tak taniej wyjdzie Wuśka, a czy ty myslisz, że nie myślałam o takim pomysle??????? Z tym, że ja potrzebuję tak minimum 4 wywrotki, 5 byłoby najlepiej ( 5x400zł za wywrotkę ziemi odchwaszczonej, bez kamieni i patyków=2000zł, ale nie wiem czy u nas taką ziemię dostanę za te 400zł), nasiona jakies 300zł/400zł czyli już mam 2400zł. Do tego dochodzi robota Nie wiem ewentualnie kiedy miałabym to robic Tata nie wchodzi w rachubę, maż mój rowniez. Sama to ja se moge ale palcem w bucie pogrzebac Ta trawa za 7 zł to jest sianie. Musisz mieć własną ziemię, gotowe podłoże. Wiec uważam, że to zupełnie bez sensu brac ta opcję pod uwage, bo jak mam już gotową ziemię, to se sama moge to zasiac. ALE JA NIE MAM ZIEMIIIII I najgorsze jest to, że fajnej ziemi po prostu zywczajnie nie można dostać FUCK No i jeszcze trzeba by odchwaścić to co już nam zdążyło urosnąć, jakąś glebogryzarką tą ziemię potraktować Eeeeeeeeee, ide do roboty, tam się wyżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Pryskasz preparatem Mniszek i giną dwuliścienne, trawa zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ta trawa to na Dzień Dziecka już ma urosnąć bo jak są już chwasty to raczej Roundapem potraktować, ale tak za dwa tygodnie, bo jeszcze wszystko z ziemi nie wylazło, po 3-4 tygodniach wygrabić uschnięte, potem glebogryzarka, ta przywieziona ziemia, wyrównać , siać, wałować i podlewać, tak, że sianie to około 1 czerwca, potem z piwem w ręku czekać na zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Cześć Kaśka! Parę dni mnie nie było a u Ciebie tyle nowości! I to jakie nowości...! Firaneczki miodzio - mamy ten sam gust, hehe Przed Świętami odebrałam firanki do mieszkania (zamówiła je chyba z pół roku temu.. ) i nie powiem ale uszyte są niemal identycznie...! A donice przed dom piękne - wejście samo zaprasza do środka! Ja szukam brązowych kwadratowych, najlepiej różnych wysokości... Widziałam ładne w katalogu z Castoramy - muszę je teraz upolować. Lecę poczytać zaległości! Miłego weekendu, paptki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Obawiam się, że jamles ma rację, tu to tylko randap pomoże. To samo powiedział ten facet. Ziemia z pieczarkarni podobno dobra jest. Tyle tylko, żeby była dobrze oczyszczona z grzybni. Ja lubię pieczarki, ale nie az tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kasieńko nic się nie martw: maj szybko zleci, a w czerwcu nim się obejrzysz zaczną się wakacje - będziesz miała mnóstwo czasu na ogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ziemia z pieczarkarni sciaga robactwo. Rundap zabija wszytskie zyjatka z gleby, trzeba wypielic staropolskim zwyczajem jesli masz gline to tzreja ja wymieszac z piachem i czyms zyzniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Roundup? A wiesz, że może się Twój pies zatruć tym? I dzieci Twoje? Ze nie wspomnę o kotach sąsiedzkich. Już lepiej glebogryzarkę pożyczyć i pojechać kilka razy w odstępach kilkudniowych. Albo poświęcić jeden dzień i wydrzec chwaściska ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Matko, to z trawą takie problemy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 heeeeeeeeeeeej nieformalny zlot w czerwcu jest pisać się kobietki kochane na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts