Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

kasiu

miłego 'w zamian' zatem życzę

jak pogoda się utrzyma a Ty nadal nas będziesz raczyć takimi opowieściami to nie wytrzymam i w końcu Cię nawiedzę :p

Więc tak: słońce świeci, wiaterek jest przyjemny, ptaki śpiewają jak dzikie 8) Mam dobrą kawę i coś do kawy też sie znajdzie 8) To kiedy będziesz??? :D

PS. W zamian było baaaaaardzo miłe 8)

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

znaczy że co jak się jeszcze nie wybudowałam to nie trzeba mnie odwiedzać tak :(
ojojoooojjjj, no przyjadę, przyjadę, raz juz byłam nie?? :lol:

A jakie 3 razy ty u mnie byłaś??????????? :o RAZ jeden jedyny, ta pięciosekundowa wizyta przez Bożym Narodzeniem sie nei liczy przecież :p

a może dwa to przez żałość mogłam się pomylić :wink: i jaka pieciosekundowa :evil: co najmniej 3 minuty byłam :lol: a czas nie był jak dobrze wiesz sprzyjający długim wizytom 8)

a ten Twój raz to wiesz jak po ogień na szybko kawka i frrrrrrrrrrrr już Kasi nie było :-?

kasiu

miłego 'w zamian' zatem życzę

jak pogoda się utrzyma a Ty nadal nas będziesz raczyć takimi opowieściami to nie wytrzymam i w końcu Cię nawiedzę :p

Więc tak: słońce świeci, wiaterek jest przyjemny, ptaki śpiewają jak dzikie 8) Mam dobrą kawę i coś do kawy też sie znajdzie 8) To kiedy będziesz??? :D

PS. W zamian było baaaaaardzo miłe 8)

Będę będę. Przyjadę z moim tajfunem to po ciszy i ptakach zostanie wspomnienie :lol:

Co mierzyli? :roll: nie wtajemniczona jestem :wink:
nie jesteś na bieżąco, :evil: :wink: trawnik :roll:

aaaa :roll: no nie jestem :oops:

ciekawa jestem ile to kosztuje :roll: chętnie bym się kimś wyręczyła bo z moim kręgosłupem to odpada :roll:

Jakbyś RACZYŁA przeczytać parę postów wyżej to bys wiedziała, bo pisałam :evil: :wink:

więcej tu nie przyjdę - one będzie tu sobie sie wylegiwać na tarasie a ja co? syf na działce i gdyby nie fakt posiadania tarasu nie miałbym gdzie wypic piwa. Wszystkie się już zapisałyście na zlot na dziko? Ja nie będę na darmo jechał do stolicy świeżo po porodzie.