kaśka maciej 21.04.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 kasiu miłego 'w zamian' zatem życzę jak pogoda się utrzyma a Ty nadal nas będziesz raczyć takimi opowieściami to nie wytrzymam i w końcu Cię nawiedzę Więc tak: słońce świeci, wiaterek jest przyjemny, ptaki śpiewają jak dzikie Mam dobrą kawę i coś do kawy też sie znajdzie To kiedy będziesz??? PS. W zamian było baaaaaardzo miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 musisz przyznać jednak że 'za miedza' się już wybudowała a Ty nie oooo, to to zamiedza, pieknie, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 znaczy że co jak się jeszcze nie wybudowałam to nie trzeba mnie odwiedzać tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 znaczy że co jak się jeszcze nie wybudowałam to nie trzeba mnie odwiedzać tak ojojoooojjjj, no przyjadę, przyjadę, raz juz byłam nie?? A jakie 3 razy ty u mnie byłaś??????????? RAZ jeden jedyny, ta pięciosekundowa wizyta przez Bożym Narodzeniem sie nei liczy przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 a może dwa to przez żałość mogłam się pomylić i jaka pieciosekundowa co najmniej 3 minuty byłam a czas nie był jak dobrze wiesz sprzyjający długim wizytom a ten Twój raz to wiesz jak po ogień na szybko kawka i frrrrrrrrrrrr już Kasi nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Kasia Ty juz w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 kasiu miłego 'w zamian' zatem życzę jak pogoda się utrzyma a Ty nadal nas będziesz raczyć takimi opowieściami to nie wytrzymam i w końcu Cię nawiedzę Więc tak: słońce świeci, wiaterek jest przyjemny, ptaki śpiewają jak dzikie Mam dobrą kawę i coś do kawy też sie znajdzie To kiedy będziesz??? PS. W zamian było baaaaaardzo miłe Będę będę. Przyjadę z moim tajfunem to po ciszy i ptakach zostanie wspomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Kasia Ty juz w domu? No miałam chwilę przerwy, skończyłam lekcje, zdążyłam dziecka odebrać, zawieźć do babci i wio z powrotem. Ale szczęśliwie skończyłam już i teraz oczekuję na kolejną trawnikową ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.04.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 i co byli?jak wycena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 i co byli? jak wycena?byli, pomierzyli i pojechali Do końca tygodnia sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Co mierzyli? nie wtajemniczona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Co mierzyli? nie wtajemniczona jestem nie jesteś na bieżąco, trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Co mierzyli? nie wtajemniczona jestem nie jesteś na bieżąco, trawnik aaaa no nie jestem ciekawa jestem ile to kosztuje chętnie bym się kimś wyręczyła bo z moim kręgosłupem to odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Co mierzyli? nie wtajemniczona jestem nie jesteś na bieżąco, trawnik aaaa no nie jestem ciekawa jestem ile to kosztuje chętnie bym się kimś wyręczyła bo z moim kręgosłupem to odpada Jakbyś RACZYŁA przeczytać parę postów wyżej to bys wiedziała, bo pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 przeczytałam tylko o wałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 więcej tu nie przyjdę - one będzie tu sobie sie wylegiwać na tarasie a ja co? syf na działce i gdyby nie fakt posiadania tarasu nie miałbym gdzie wypic piwa. Wszystkie się już zapisałyście na zlot na dziko? Ja nie będę na darmo jechał do stolicy świeżo po porodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Znowu leżysz na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja na zlot raczej nie jadę. Kaśka co ja tu widzę. Normalnie terror siejesz. Nie słuzy Ci ten powrót do pracy, oj nie służy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.04.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja na zlot raczej nie jadę właśnie się zorientowałem. Brazy tez na liście nie ma. Ani Kaśki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.04.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 o zacząłem stronę - jak to jest ja stawiam wódke czy wy mi stawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts