efilo 22.04.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 i to jest ten który się wqurwiał jak ktoś się wylewkami i tynkami zachwycał pierdoła dzień dobry zanim je ocenisz to poczekaj dwa tygodnie - dopiero jak wierzchnia warstwa przeschnie to zobaczysz czy gładkie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.04.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 zanim je ocenisz to poczekaj dwa tygodnie - dopiero jak wierzchnia warstwa przeschnie to zobaczysz czy gładkie czy nie widziałas je w moich komentarzach? prawda że cudne wylwunie moje sliczniusie... cium. Ty morderczynio radości Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Szkoda, że wieczory są jeszcze takie zimne, mogłabym siedzieć dłużej na tarasie, a tak zaraz się robi tak wilgotno i zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Kaska co slychac? ciesze sie ze pada bo przynajmniej niezazdroszcze Ci tego technoratanu na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Szkoda, że wieczory są jeszcze takie zimne, mogłabym siedzieć dłużej na tarasie, a tak zaraz się robi tak wilgotno i zimno... he he w jednym momencie o tym samym pomyslalysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Kaska co slychac? ciesze sie ze pada bo przynajmniej niezazdroszcze Ci tego technoratanu na tarasie ależ u mnie nie pada i do niedzieli ma być błękitne pogodne niebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 U mnei dzis wyjatkowo cieply wieczor byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 U mnei dzis wyjatkowo cieply wieczor byl. u mnie do 20.30 było fajnie, ale potem od lasu i łąki zaczęło płynąć takie własnie zimno/wilgotne powietrze. Wiecie, ze Sephora ma do końca tygodnia 20% zniżki na wszystko?? Tylko smsa trzeba pokazać przy kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 wiemy nawet smsa mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 zanim je ocenisz to poczekaj dwa tygodnie - dopiero jak wierzchnia warstwa przeschnie to zobaczysz czy gładkie czy nie widziałas je w moich komentarzach? prawda że cudne wylwunie moje sliczniusie... cium. Ty morderczynio radości Ty cium cium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 dobry wieczórjr ja to dopiero o 20,30 skończyłam tyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dobry wieczór NIENAWIDZĘ KOTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ojszczał mi taki jeden sierściuch czarny moją doniczkę i mój komplet ratanowy No chyba mnie coś kurwa trafi zaraz DPSia, twoja rada nie poskutkowała Normalnie wyć mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.04.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 współczuję i jak weszłam do domu to BEZCZELNIE się przeparadował po MOIM tarasie normalnie mnie coś trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 kocie siki śmierdzą jak nie wiem co... mieliśmy kiedyś kota, ltóry uwielbiał nam sikać na kołdrę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 kocie siki śmierdzą jak nie wiem co... mieliśmy kiedyś kota, ltóry uwielbiał nam sikać na kołdrę... znalazlam w necie odstraszacz. Jak nie pomoże to wiatrówka pójdzie w ruch, Trudno. Ze śrutem w dupsku może nei będą przyłazić do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 to lepiej od razu wiatrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Co to jest, że koty zwykle prześladują tych którzy ich nie cierpia Czyżby były aż tak cwane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Co to jest, że koty zwykle prześladują tych którzy ich nie cierpia Czyżby były aż tak cwane? No czujesz???? Na domiar zlego jest ich tu kilka A przecież kota na smyczy to tak chyba nie bardzo się da Choć byli tacy, co to kota w niewole wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Może ja bym ci moją Herę na jakiś czas wypożyczyła? Ona lubi kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts