kaśka maciej 23.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Może ja bym ci moją Herę na jakiś czas wypożyczyła? Ona lubi kotki Przyjedź!!!!!!!!!!! KONIECZNIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Co to jest, że koty zwykle prześladują tych którzy ich nie cierpia Czyżby były aż tak cwane? OOOOOO to ja już bedę miała przesrane na całej linii - nie dość, że nie cierpię tych sierściuchów to jeszcze jestem na nie piekielnie uczulona. Dobrze, że mój rudzielec też nie cierpi kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Jak jej wspomniałam o twoich kotkach postawiła uszy i wywaliła jęzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 dobry wieczór Kasia no nic tylko proca została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Jak jej wspomniałam o twoich kotkach postawiła uszy i wywaliła jęzor dobry piesek, dobry!!!!!!! wunia, albo wiatrówka kasia, rzeczywiście przesrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 koleżanka miała fajnego boksera ani pół kota nie było w pobliżu wszystkie wymordował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 koleżanka miała fajnego boksera ani pół kota nie było w pobliżu wszystkie wymordował ja chyba jednak kupie psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 zabojca ja lubie kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tak dla ścisłości moja Hera kotów nie morduje, ale zapewniam że przestałyby cię nawiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tak dla ścisłości moja Hera kotów nie morduje, ale zapewniam że przestałyby cię nawiedzaćkurdeeeeeeeee, no weż i przyjedż z nią, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ania kotów nie było ale ptaszki za to były i piękni śpiewały odkąd psa brakło jest pełno kotów i żadnego ptaszka wolę ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tak dla ścisłości moja Hera kotów nie morduje, ale zapewniam że przestałyby cię nawiedzaćkurdeeeeeeeee, no weż i przyjedż z nią, noooo kurde, ale to tak daleeeko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tak dla ścisłości moja Hera kotów nie morduje, ale zapewniam że przestałyby cię nawiedzaćkurdeeeeeeeee, no weż i przyjedż z nią, noooo kurde, ale to tak daleeekomarudaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tak dla ścisłości moja Hera kotów nie morduje, ale zapewniam że przestałyby cię nawiedzaćkurdeeeeeeeee, no weż i przyjedż z nią, noooo kurde, ale to tak daleeekomarudaaaaaaaaaa taaaaaa, i kto to mówi. Najpierw ty jesteś mi winna wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tak dla ścisłości moja Hera kotów nie morduje, ale zapewniam że przestałyby cię nawiedzaćkurdeeeeeeeee, no weż i przyjedż z nią, noooo kurde, ale to tak daleeekomarudaaaaaaaaaa taaaaaa, i kto to mówi. Najpierw ty jesteś mi winna wizytę oooooo coś tyyyyyyyyy , ja się pierwsza przeprowadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tak dla ścisłości moja Hera kotów nie morduje, ale zapewniam że przestałyby cię nawiedzaćkurdeeeeeeeee, no weż i przyjedż z nią, noooo kurde, ale to tak daleeekomarudaaaaaaaaaa taaaaaa, i kto to mówi. Najpierw ty jesteś mi winna wizytę oooooo coś tyyyyyyyyy , ja się pierwsza przeprowadziłam no ale ja cie pierwsza zaprosiłam i obiecałaś że przyjedziesz, obiecałaś. pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no ale ja cie pierwsza zaprosiłam i obiecałaś że przyjedziesz, obiecałaś. pamietamta ta tataaaa, ja się sama zaprosiłam Dobra, ale widzisz, że mam pod górkę, więc mogłabyś zrobić wyjątek i przyjechac, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no ale ja cie pierwsza zaprosiłam i obiecałaś że przyjedziesz, obiecałaś. pamietamta ta tataaaa, ja się sama zaprosiłam Dobra, ale widzisz, że mam pod górkę, więc mogłabyś zrobić wyjątek i przyjechac, co?? no dobra, prześpię się z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no ale ja cie pierwsza zaprosiłam i obiecałaś że przyjedziesz, obiecałaś. pamietamta ta tataaaa, ja się sama zaprosiłam Dobra, ale widzisz, że mam pod górkę, więc mogłabyś zrobić wyjątek i przyjechac, co?? no dobra, prześpię się z tym no, to chciałam usłyszeć. Ja tez spadam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 czesc Kasiu juz w domciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts