braza 24.04.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Hejeczka, co słychować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Pewnie jak zwykle zwały na tarasie wygrzewa i obwąchuje gdzie tu dziś kot jej naszczał. Ty się Kaśka ciesz, że masz te koty bo by ci ptaki dach obsrały doszczętnie Bo wiesz, grafitowy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Pewnie jak zwykle zwały na tarasie wygrzewa i obwąchuje gdzie tu dziś kot jej naszczał. Ty się Kaśka ciesz, że masz te koty bo by ci ptaki dach obsrały doszczętnie Bo wiesz, grafitowy jest Dokładnie Wylegiwalismy się na tarasie, skąd wiedziałaś Verunia?? Ale fajnieee Padam z nóg Dziś było zakończenie klas maturalnych Biedne te dzieci, chcą już byc tacy dorośli, ale straszne z nich gówniarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Odpoczęłaś? Jutro troche bieganiny Cię czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No przeginasz z tym tarasem normalnie, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Trzymam kciuki za start męża jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Trzymam kciuki za start męża jutro oczywiscie dam znacjak mu poszlo!! Wlasnie wrocilismy z tarasu Wiem wiem wiem, jestem monotematyczna ale co mam powiedziec... Dzis byla inauguracja oswietlenia lampionowego PRZEPIEKNIE!!! Maz zrobil kolacje bylo dobre wino i pyszna herbata Dzieci u tesciow, wiec zaraz zmykam. Musze go chyba jakos psychicznie nastroic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 dobry wieczór ja na pewno psa mieć będę tylko mu jeszcze uczylenie na koty zaszczepię bo mi jakieś wredne kocisko łapy odbiło na moim slicznym chudziaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Czesc Kasiula czemu Ty nas tak szczujesz? ja wsadzalam drzewka, nosilam wode w wiaderku bo mi sie nie chcialo szukac weza, mylam na kolanach podloge w kuchni bo Dejw malował. I co musisz, musisz mi to robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 nowy domek nowy potomek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Czesc Kasiula czemu Ty nas tak szczujesz? ja wsadzalam drzewka, nosilam wode w wiaderku bo mi sie nie chcialo szukac weza, mylam na kolanach podloge w kuchni bo Dejw malował. I co musisz, musisz mi to robic?Ty wiesz ze ja cie love wiec zapraszam cie serdecznie na wizytacje tarasu Wuska, wex tez przyjedz co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Czesc Kasiula czemu Ty nas tak szczujesz? ja wsadzalam drzewka, nosilam wode w wiaderku bo mi sie nie chcialo szukac weza, mylam na kolanach podloge w kuchni bo Dejw malował. I co musisz, musisz mi to robic?Ty wiesz ze ja cie love wiec zapraszam cie serdecznie na wizytacje tarasu Wuska, wex tez przyjedz co??? Wuska to jutro do mnie przyjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Czesc Kasiula czemu Ty nas tak szczujesz? ja wsadzalam drzewka, nosilam wode w wiaderku bo mi sie nie chcialo szukac weza, mylam na kolanach podloge w kuchni bo Dejw malował. I co musisz, musisz mi to robic?Ty wiesz ze ja cie love wiec zapraszam cie serdecznie na wizytacje tarasu Wuska, wex tez przyjedz co??? Wuska to jutro do mnie przyjezdza a mnie to czemu nie zaprosilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kasia a Ty potrzebujesz specjalne zaproszenie, toz ja od ubieglego roku na Ciebie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kasia a Ty potrzebujesz specjalne zaproszenie, toz ja od ubieglego roku na Ciebie czekam ja cie jeszcze odwiedze, zobaczysz, zobaczysz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ty nie gadaj tylko do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kasia a Ty potrzebujesz specjalne zaproszenie, toz ja od ubieglego roku na Ciebie czekam ja cie jeszcze dowiedze, zobaczysz, zobaczysz!!! kiedy? parapetowa w 3 weekend lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kasia a Ty potrzebujesz specjalne zaproszenie, toz ja od ubieglego roku na Ciebie czekam ja cie jeszcze dowiedze, zobaczysz, zobaczysz!!! kiedy? parapetowa w 3 weekend lipcano to chyba wlasnie bede gdzies na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kasia ja poczekam zarazo jedna na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 3 weekend to 18?? Kurde idziemy na wesele siostry meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts