Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

braza, dobre :)

ja nienawidzę biegać, bo mi biust za bardzo podskakuje

nie ty jedna :lol:

braza, no wiesz co chciałam powiedzieć :lol: chociaż ja też już siwiusieńka jestem :-?

Wiem, wiem ... ja majątek na farby do włosów już wydałam i końca nie widać :roll: :-?

No kobieto :roll: Ja dlatego się na Marylin Mongoł musiałam zrobić, żeby nie farbowac się co 3 tygodnie :o :lol:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Każda forma aktywności sportowej jest męcząca - a więc niezdrowa :):)
oooooooo i to wlasnie chciałam usłyszeć :lol: :lol:

Nefcia, jak przyjedziemy to normalnie przysznic będzie juz można wziąć w twoich łazienkach :o :D

yyyyyyyyyyy w zasadzie chyba tak, ale jeszcze niezaimpregnowany marmur, więc folia na wannie ... W kabina tez jeszcze do lekkiej popraweczki ...coś małż mówił ..

Każda forma aktywności sportowej jest męcząca - a więc niezdrowa :):)
oooooooo i to wlasnie chciałam usłyszeć :lol: :lol:

Nefcia, jak przyjedziemy to normalnie przysznic będzie juz można wziąć w twoich łazienkach :o :D

yyyyyyyyyyy w zasadzie chyba tak, ale jeszcze niezaimpregnowany marmur, więc folia na wannie ... W kabina tez jeszcze do lekkiej popraweczki ...coś małż mówił ..

zdążycie na bank :D to jeszcze 2 tygodnie

Blondynki

(te farbowane też) i tak mają lepiej bo tych siwych tak bardzo nie widać. Na moich ciemnych każdy siwy bije po oczach

Więc dlatego się ufarbowałam na ww Marylin Mongoł :D Mój "rodzony" kolor włosów jest dość ciemny :roll: Siwym mam więcej niż 50%

Blondynki

(te farbowane też) i tak mają lepiej bo tych siwych tak bardzo nie widać. Na moich ciemnych każdy siwy bije po oczach

Więc dlatego się ufarbowałam na ww Marylin Mongoł :D Mój "rodzony" kolor włosów jest dość ciemny :roll: Siwym mam więcej niż 50%

Czy wyobrażesz sobie mnie jako blondynka?