kaśka maciej 27.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 braza, dobre ja nienawidzę biegać, bo mi biust za bardzo podskakujenie ty jedna braza, no wiesz co chciałam powiedzieć chociaż ja też już siwiusieńka jestem Wiem, wiem ... ja majątek na farby do włosów już wydałam i końca nie widać No kobieto Ja dlatego się na Marylin Mongoł musiałam zrobić, żeby nie farbowac się co 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Każda forma aktywności sportowej jest męcząca - a więc niezdrowa :)oooooooo i to wlasnie chciałam usłyszeć Nefcia, jak przyjedziemy to normalnie przysznic będzie juz można wziąć w twoich łazienkach yyyyyyyyyyy w zasadzie chyba tak, ale jeszcze niezaimpregnowany marmur, więc folia na wannie ... W kabina tez jeszcze do lekkiej popraweczki ...coś małż mówił .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Powaliłaś mnie tym Mongołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 tej farby na moje siwki coś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A ja nie mam ani jednego siwego włosa, a już chciałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Każda forma aktywności sportowej jest męcząca - a więc niezdrowa :)oooooooo i to wlasnie chciałam usłyszeć Nefcia, jak przyjedziemy to normalnie przysznic będzie juz można wziąć w twoich łazienkach yyyyyyyyyyy w zasadzie chyba tak, ale jeszcze niezaimpregnowany marmur, więc folia na wannie ... W kabina tez jeszcze do lekkiej popraweczki ...coś małż mówił ..zdążycie na bank to jeszcze 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A ja nie mam ani jednego siwego włosa, a już chciałabym Bluźnisz kobieto. Bierz wszystkie moje ...... Albo nie bo jeszcze łysa zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A ja nie mam ani jednego siwego włosa, a już chciałabym Nie chcij, niefajne sa siwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A ja nie mam ani jednego siwego włosa, a już chciałabym Bluźnisz kobieto. Bierz wszystkie moje ...... Albo nie bo jeszcze łysa zostanę Serio- siwe włosy w pewnym wieku są mile widziane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Kurcze ja tez mam sporo siwych i z dnia na dzien coraz wiecej, obawiam sie ze bede sobie mogla jakies pasemka robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A ja nie mam ani jednego siwego włosa, a już chciałabym Bluźnisz kobieto. Bierz wszystkie moje ...... Albo nie bo jeszcze łysa zostanę Serio- siwe włosy w pewnym wieku są mile widziane... W jakim?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 U mnie siwizna rodzinna ale póki co mnie oszczędza. Siostra 3 lata młodsza i ma już bardzo widoczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 U mnie siwizna rodzinna ale póki co mnie oszczędza. Siostra 3 lata młodsza i ma już bardzo widoczną.Nie siedzisz koło mnie następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Blondynki (te farbowane też) i tak mają lepiej bo tych siwych tak bardzo nie widać. Na moich ciemnych każdy siwy bije po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 U blondynek nie widać, nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Blondynki (te farbowane też) i tak mają lepiej bo tych siwych tak bardzo nie widać. Na moich ciemnych każdy siwy bije po oczachWięc dlatego się ufarbowałam na ww Marylin Mongoł Mój "rodzony" kolor włosów jest dość ciemny Siwym mam więcej niż 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 W jakim?????? No wieeeeeeeeeeeeeeszzzzzzzzzzz ...po 20-tce ???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A ja nie mam ani jednego siwego włosa, a już chciałabym Bluźnisz kobieto. Bierz wszystkie moje ...... Albo nie bo jeszcze łysa zostanę Serio- siwe włosy w pewnym wieku są mile widziane... W jakim?????? No własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Blondynki (te farbowane też) i tak mają lepiej bo tych siwych tak bardzo nie widać. Na moich ciemnych każdy siwy bije po oczachWięc dlatego się ufarbowałam na ww Marylin Mongoł Mój "rodzony" kolor włosów jest dość ciemny Siwym mam więcej niż 50% Czy wyobrażesz sobie mnie jako blondynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 W jakim?????? No wieeeeeeeeeeeeeeszzzzzzzzzzz ...po 20-tce ???? :)ożżżżżżżż, czyli muszę się pogodzić ze swoimi siwkami Zresztą, mając taką biografię i nie być siwym to trzeba być cyborgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts