braza 27.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja znaczy się cyborgiem nie jestem i to jest bardzo pocieszająca wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ożżżżżżżż, czyli muszę się pogodzić ze swoimi siwkami Zresztą, mając taką biografię i nie być siwym to trzeba być cyborgiem. Pocieszę Cie - w 99% to genetyka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ożżżżżżżż, czyli muszę się pogodzić ze swoimi siwkami Zresztą, mając taką biografię i nie być siwym to trzeba być cyborgiem. Pocieszę Cie - w 99% to genetyka :)hmmmmm, w moim przypadku jest to bardzo trudne do potwierdzenia, niestety Chociaż jak się obejrzę dookoła rodziny to wszyscy siwi, ale to też niestety biografia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Pocieszę Cie - w 99% to genetyka :) To ja poproszę o inną genetykę...tej mojej w omawianym kolorze mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 To całkiem pocieszające, że inni mają te same problemy Czasami jestem ciekawa jakbym wyglądała siwa ale na szczęście ciekawość mi szybko przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ożżżżżżżż, czyli muszę się pogodzić ze swoimi siwkami Zresztą, mając taką biografię i nie być siwym to trzeba być cyborgiem. Pocieszę Cie - w 99% to genetyka :)hmmmmm, w moim przypadku jest to bardzo trudne do potwierdzenia, niestety Chociaż jak się obejrzę dookoła rodziny to wszyscy siwi, ale to też niestety biografia Znam przypadki totalnej siwizny u ludzi, którym nic złego się nie przydarzył. Serio. Ale w Twoim przypadku...kto wie, kto wie... Mnie od takiego stresu wychodzą garściami, ale potem mija.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Znam przypadki totalnej siwizny u ludzi, którym nic złego się nie przydarzył. Serio. Ale w Twoim przypadku...kto wie, kto wie... Mnie od takiego stresu wychodzą garściami, ale potem mija..Też znam. Moja teściowa. Całe życie jej stresem było to, że się Maciuś ubrudził, albo córa 4 dostała z dyktanda. Siwa w wieku 30 lat. Farbuje sie na kasztan Mnie też wyszły garściami, tak że mój fryzjer się przeraził. Chyba z amocnego drinka mąż mi zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A ja specjalnie się nie farbuję po tym jak moja koleżanka z pracy stwierdziła że musi ukryć siwizne. Od tego dnia zarzuciłam farbowanie bo doszłam do wniosku że mam ostatnią szansę zobaczyć jaki to ten mój naturalny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 To całkiem pocieszające, że inni mają te same problemy Czasami jestem ciekawa jakbym wyglądała siwa ale na szczęście ciekawość mi szybko przechodzi No jakbym o sobie czytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 W makro jest teraz barek na kolkach za 242zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 O barkach nic nie wiem, ale mogę się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 W makro jest teraz barek na kolkach za 242zldzięki!! pojade i looknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dzień dobry ooooooo znaczy u mnie teraz siwków niet bom też Marylin jako Kaśka no pogratuluj Kasiula mężowi ja zadyszki dostaję na myśl o bieganiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wiecie co: tego powinni zabronić Mieszkanie we własnym domu to permanentne wakacje, latem zwłaszcza Siedzi się na tarasie pół dnia, sączy kawkę, czyta książki, zaprasza znajomych, a w domu 18kg prasowania czeka na zmiłowanie Nie wiem co będzie jak wieczory będą ciepłe Bedziem w gnieciuchach chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.04.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Blondynki (te farbowane też) i tak mają lepiej bo tych siwych tak bardzo nie widać. Na moich ciemnych każdy siwy bije po oczachWięc dlatego się ufarbowałam na ww Marylin Mongoł Mój "rodzony" kolor włosów jest dość ciemny Siwym mam więcej niż 50% Czy wyobrażesz sobie mnie jako blondynka? mam ten sam problem blond całkowicie wykluczony, zostało tylko farbowanie tak co 4-6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.04.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wiecie co: tego powinni zabronić Mieszkanie we własnym domu to permanentne wakacje, latem zwłaszcza Siedzi się na tarasie pół dnia, sączy kawkę, czyta książki, zaprasza znajomych, a w domu 18kg prasowania czeka na zmiłowanie Nie wiem co będzie jak wieczory będą ciepłe Bedziem w gnieciuchach chodzić Kasiu to wydaj innym polecenia a sama odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 http://www.estabrooksonline.com/images/highres/cytisus_burkwoodii.jpg takiego krzaka sobie kupiłam, cytisus się wabi tu chyba lepiej widać kwiaty http://images.kurowski.pl/foto/cytisus_scoparius_boskoop_ruby.jpg no i budleję davida http://www.drzewa.com.pl/images/Buddleja%20dawidii%20%20budleja%20Dawida.jpg ullerciu, a co ja robię jak myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.04.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Sliczne te twoje krzaczuszki Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.04.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 łojezu toż to już 221 strona kiedy te poprzednie przegapiłam i kiedy nadrobię,pozdrawiam i o zdrowie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 łojezu toż to już 221 strona kiedy te poprzednie przegapiłam i kiedy nadrobię,pozdrawiam i o zdrowie pytamu mnie w porządku a Ty jak się czujesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts