efilo 29.04.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Kasia nie bądź naiwna. Potem będzie Ci się taras kojarzył z prasowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Walczyłam wczoraj z prasowaniem do północy Dziś jedno pranie się uprało, durgie czeka w kolejce Czy u was też sie tak towarzystwo brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.04.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Walczyłam wczoraj z prasowaniem do północy Dziś jedno pranie się uprało, durgie czeka w kolejce Czy u was też sie tak towarzystwo brudzi ja to jeszcze łaty na kola musze naszywać bo spodnie Staszemu tak na 3 dni wystarczą całe, potem to juz tylko łatanie zostaje Pranie praktycznie codziennie sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 U mnie tez pranie non stop i gora prasowania na komodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja to nie wiem co gdzie jest bo wcale w domu mnie nie ma Ciągle robimy na dworze. Aaaaaaaaaaaaa czy ja juz pisałam że taras mam cudny? Zapraszam na drewienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 prosze nie wspominać o praniu non stop mi z łazienki wyłazi.. pralka chodzi non stop ale nie powiem.. spacerki na działeczkę się do tego przyczyniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Padam na pysk jak pomyślę co mnie czeka w maju to mam dość ja się chyba jednak nie nadaję do tego zawodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Padam na pysk jak pomyślę co mnie czeka w maju to mam dość ja się chyba jednak nie nadaję do tego zawodu przekwalifikuj się na ..... ogrodniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Padam na pysk jak pomyślę co mnie czeka w maju to mam dość ja się chyba jednak nie nadaję do tego zawodu Użyje zwrotu, którego osobiście nie znoszę, ale zostałam zmuszona ... A nie mówiłam, rzuć to w cholerę, nie mówiłam?????!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Użyje zwrotu, którego osobiście nie znoszę, ale zostałam zmuszona ... A nie mówiłam, rzuć to w cholerę, nie mówiłam?????!!!!!! Mówiłaś, mówiłaś Ale wiesz, ża ja z naiwności do końca życia chyba nie wyrosnę. Echhhh. Na szczęście jutro tam nie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Naiwność to wróg ludzkości, a każdego wroga się tępi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Uwaga, uwaga: proszę mnie więcej NIE PROSIĆ O HASŁO DO ALBUMU ZE ZDJĘCIAMI. U nas popadało, ktrótko, ale intesywnie, nawet zagrzmiało i błyskało Majowa burza znaczy. Strasznie było sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Uwaga, uwaga: proszę mnie więcej NIE PROSIĆ O HASŁO DO ALBUMU ZE ZDJĘCIAMI. why??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Uwaga, uwaga: proszę mnie więcej NIE PROSIĆ O HASŁO DO ALBUMU ZE ZDJĘCIAMI. why??? Bo dając hasło do albumu WARUNKIEM BYŁ KOMENTARZ. A tu ani widu ani słychu Dwie osoby mi "wiszą" opinię. Nie oczekuję, że każdy będzie się zachwycał i w ogóle och i ach, ale oczekuję opini. Wcale nie musi byc pochlebna A tak zwyczajnie czuję sie podglądana A to nie jest fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jaki rygor Ja płot lamelowy dopiero dzis zobaczyłam Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jaki rygor Ja płot lamelowy dopiero dzis zobaczyłam Fajny O TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY No i zapomniałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam pomalowany garaż, uprzątnięny!!!!!!!!!!!!! Chyba będzie można dwoma autami wjeżdżać Konkurs: na jaki kolor pomalowałam ściany garażu ( Heniowymi rencami rzecz jasna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 na różowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Uwaga, uwaga: proszę mnie więcej NIE PROSIĆ O HASŁO DO ALBUMU ZE ZDJĘCIAMI. why??? Bo dając hasło do albumu WARUNKIEM BYŁ KOMENTARZ. A tu ani widu ani słychu Dwie osoby mi "wiszą" opinię. Nie oczekuję, że każdy będzie się zachwycał i w ogóle och i ach, ale oczekuję opini. Wcale nie musi byc pochlebna A tak zwyczajnie czuję sie podglądana A to nie jest fajne. noo.. sama się prosiłam.. a teraz mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 hmmmm szary? czy antracyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 biały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts