Nefer 30.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 plus dobre rady :http://dom.gazeta.pl/czterykaty/5,57581,6532262,Zrob_to_sam__Na_dwa_kolka.html?i=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nie krzyczę na WAS!!!Chodzi o to, że ostatnio 2 dziewczyn poprosiły mnie o hasło więc dałam, w zamian chcąc opinię. Nie dostałam jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 i wersja exclusive http://gadzetomania.pl/2008/11/07/gladiator-claw-automatyczny-hak-do-wieszania-rowerow-w-garazu/ doobra- starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No toż pisałam, ze w Obi są. Kupowałam sobie takie na duuuużą, 3 częsciową drabine do wieszania.A po ile pani??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zależy od wielkości. Patrzę na ten zestaw z Allegro, ten wieloczęściowy. Opłaca sie. Bardzo dobra cena. Ja za jeden płaciłam coś ok 11zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zależy od wielkości. Patrzę na ten zestaw z Allegro, ten wieloczęściowy. Opłaca sie. Bardzo dobra cena. Ja za jeden płaciłam coś ok 11zł Kochana, obawiam się, że to jest za sztukę, a nie zestaw czyli drożej niż to twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nefcia, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 dobry wieczór Różowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kaska wg mnie to cena za zestaw czyli 12 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 dobry wieczór Różowa nie boisz się śmierci, oj nie boisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wusia jest kozacka jak ja :) Choć dziś usłyszłam, ze wyglądałm na sztywną i nieprzystępną. Znaczy : zyskuję przy bliższym poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wusia jest kozacka jak ja :) Choć dziś usłyszłam, ze wyglądałm na sztywną i nieprzystępną. Znaczy : zyskuję przy bliższym poznaniu Zdecydowanie W ogóle to chciałam powiedziec, że na fitniesie (jak mawia mój wuj) jest taka babka, no TWÓJ KLON Jak ja zobaczyłam to aż oczy przetarłam Serio, identyczna figura, włosy i nawet głos podobny. Temperament również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nefcia no sorry Ty i sztywna normalnie nie trzeba Cię widzieć żeby wiedzieć że jesteś cieplusia jak kominek w mroźny dzionek a jak się jeszcze Cię usłyszy to już wszelkie wątpliwości odpadają Kasieńko no co kto w RÓŻOWYCH majtach lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kaska wg mnie to cena za zestaw czyli 12 sztukno masz rację, ale niestety aukcja zakończona Napisałam maila do sprzedawcy czy jeszcze mu się coś zostało Wuśka, zazdrośnico jedna. Sama byś chciała takie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 zaraz zazdrośnico stwierdzam fakt tylko a Ty jak w domu siedzisz to może być ten różowy tyłek ruszyła i do mnie przyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 zaraz zazdrośnico stwierdzam fakt tylko a Ty jak w domu siedzisz to może być ten różowy tyłek ruszyła i do mnie przyjechała next week pani dzwoniła, żeby przyjechać po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wusia jest kozacka jak ja :) Choć dziś usłyszłam, ze wyglądałm na sztywną i nieprzystępną. Znaczy : zyskuję przy bliższym poznaniu Zdecydowanie W ogóle to chciałam powiedziec, że na fitniesie (jak mawia mój wuj) jest taka babka, no TWÓJ KLON Jak ja zobaczyłam to aż oczy przetarłam Serio, identyczna figura, włosy i nawet głos podobny. Temperament również mam klona tiruriru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nefcia no sorry Ty i sztywna normalnie nie trzeba Cię widzieć żeby wiedzieć że jesteś cieplusia jak kominek w mroźny dzionek a jak się jeszcze Cię usłyszy to już wszelkie wątpliwości odpadają Kasieńko no co kto w RÓŻOWYCH majtach lata No w końcu sie kopnę do tej Wuśki noooooooo żeby ją pocałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kaśka a na grila w weekend to wskoczyć nie możesz Nefcia przyjeżdżaj kiedy tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cześć Kasieńko! Wpadłam się przywitać i dowiedzieć kiedy fotki garażu będą...?! A jak tam koty - dalej przyłażą...? Kasiu chciałam Cię przy okazji zapytać ile cm mają Twoje deseczki w płocie - planuję podobne i zastanawiam się jak to ugryźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts