anjamen 01.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kasia gril juz odpalony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Wunia, chętnie, ale nie dam rady Maryś, deski maja 8cm, Ania, jeszcze niee Ale lało w nocy Znowu krótko, ale intesywnie. Teraz świeci słońce, ale piździ jak w kieleckim Chyba posadzę dziś tego cytusisa i budleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 dzień dobry no dobra nie będę nachalna za to jak się fajnie przy takim wietrze grilek będzie jarał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.05.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzień doberek! Dzięki Kasiu za zmierzenie - u mnie będą troszkę szersze, chyba 11cm. Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo planuję je zrobić pod kątem na zakładkę, żeby nie było nic widać od ulicy... Podeślij do mnie troszkę tego deszczu! U nas wczoraj kilka razy zagrzmiało i przeszło bokiem - znowu musiałam wszystko podlewać... Miłego sadzenia i spokojnego weekendu, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Wróciliśmy z "podróży sentymentalnej". Kiedyś, jak jeszcze nie mieliśmy domu, często jeździliśmy utartymi szlakami i podziwialiśmy przepiękne domki. Z utęsknieniem na nie patrzyliśmy. Dziś zrobiliśmy część trasy i zgodnie stwierdziliśmy, że gust nam się zmienił Jakoś przestały nam się podobać, może dlatego, ze nam sie już opatrzyły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dlatego,że Wasz jest dla Was najpiękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Cześć, torbo jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dlatego,że Wasz jest dla Was najpiękniejszy oooooo to to to to to DPSia, stara ruro, cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ależ tu czułości odchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ależ tu czułości odchodzą cze wunia, mordo ty moja Tera lece oglądać Tudorów Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 cześć pysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Czy u Was też tak cholernie wieje No wszystko byłoby pięknie, gdyby nie ten zimny przenikliwy wiatr Mam wiatrówkę Niech tylko który podejdzie KOT ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Czy u Was też tak cholernie wieje No wszystko byłoby pięknie, gdyby nie ten zimny przenikliwy wiatr Mam wiatrówkę Niech tylko który podejdzie KOT ma się rozumieć No to wiatr Ci nie straszny Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 dzień dobry Kasia a jak tam z celnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 dzień dobry Kasia a jak tam z celnością Mąż strzelał i miał same 8 Na pierwszy raz to rewelacja. Niech te skunksy się boją Bezczelnie mi oblał ten jeden sierściuch moją przepiękną doniczkę ZNOWU!!! TĄ SAMĄ Jak dla mnie szczyt chamstwa Dziś był najcieplejszy dzień ever w tym roku Było mi baaaaaaardzo gorąco na tarasie, mąż musiał wyciągnąć parasol Nie wiem jak to tam będzie w gorące lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 dobry wieczór Kasia no pewnie że tą samą bo zapach czuł jedyna rada rękawice domestos i umyć donicę ale ja pytam o Twoją celność bo Twój maż to raczej zapracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A mi się ten pomysł z wiatrówką nie podoba ... szkoda śrutu, kot i tak wróci!!! Przestaw donicę w inne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A mi się ten pomysł z wiatrówką nie podoba ... szkoda śrutu, kot i tak wróci!!! Przestaw donicę w inne miejsce Myślisz, że wróci??? Poza tym ja nie mam gdzie przestawić doniczki Zresztą, to jest moje, a nie jego. I nie interesuje mnie to, że to jest kot i nie rozumie niczego, bo to zwierzę. Nie przyjmuję tego do wiadomości Kotów mówię stanowczne NIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Dziś matura z polskiego, ale nuuuudy, wysiedziałam się za wszystkie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Oj Kasia ... toż to przemiłe futrzaki są, czego Ty się ich czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts