Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień doberek! 8)

Dzięki Kasiu za zmierzenie - u mnie będą troszkę szersze, chyba 11cm. Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo planuję je zrobić pod kątem na zakładkę, żeby nie było nic widać od ulicy...

Podeślij do mnie troszkę tego deszczu! U nas wczoraj kilka razy zagrzmiało i przeszło bokiem - znowu musiałam wszystko podlewać... :roll:

Miłego sadzenia i spokojnego weekendu, papatki

Wróciliśmy z "podróży sentymentalnej". Kiedyś, jak jeszcze nie mieliśmy domu, często jeździliśmy utartymi szlakami i podziwialiśmy przepiękne domki. Z utęsknieniem na nie patrzyliśmy. Dziś zrobiliśmy część trasy i zgodnie stwierdziliśmy, że gust nam się zmienił :roll: Jakoś przestały nam się podobać, może dlatego, ze nam sie już opatrzyły??? :roll:

dzień dobry

Kasia a jak tam z celnością :lol:

Mąż strzelał i miał same 8 :D

Na pierwszy raz to rewelacja. Niech te skunksy się boją :evil: Bezczelnie mi oblał ten jeden sierściuch moją przepiękną doniczkę :evil: :evil: ZNOWU!!!

TĄ SAMĄ :evil: :evil: :evil:

Jak dla mnie szczyt chamstwa :-?

Dziś był najcieplejszy dzień ever w tym roku :roll: Było mi baaaaaaardzo gorąco na tarasie, mąż musiał wyciągnąć parasol :roll: Nie wiem jak to tam będzie w gorące lato :-?

A mi się ten pomysł z wiatrówką nie podoba ... szkoda śrutu, kot i tak wróci!!! Przestaw donicę w inne miejsce :wink:
Myślisz, że wróci??? :roll:

Poza tym ja nie mam gdzie przestawić doniczki :-? Zresztą, to jest moje, a nie jego. I nie interesuje mnie to, że to jest kot i nie rozumie niczego, bo to zwierzę. Nie przyjmuję tego do wiadomości :D :D :D

Kotów mówię stanowczne NIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Dziś matura z polskiego, ale nuuuudy, wysiedziałam się za wszystkie czasy :roll: