jamles 04.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jamles, bo one po prostu są ... i gryzonie wiedzą o tym gryzonie też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jamles, bo one po prostu są ... i gryzonie wiedzą o tym gryzonie też są Znaczy się, w kooperację weszły (Tom i Jerry). Musisz je jakoś skłócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Widzę, ze jakieś zrozumienie się dla mnie znalazło Zużyłam już dwa odstraszacze w sprayu, chyba niewiele pomogło Chyba kupię te takie ultradźwięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ja sypałem chyba ten ostatni link od mayland wygląda to i zalatuje starymi fusami z kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ultradźwięki mogą pomóc, ale najpierw wypróbuj tańsze środki. Doberek wszystkim wielbicielom kotów i wielbicielom inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a te ultradźwięki nie są szkodliwe dla ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a te ultradźwięki nie są szkodliwe dla ludzi?hmmm, no i zabiłaś mi ćwieka nie wiem! Kiedy będziesz u mnie????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Wg mnie te odstraszacze w sprayu raczej nie są skuteczne - przetestowałam na moich 3 kotach i nic. Dzikie koty na naszą działkę nie wchodzą bo są psy Ostatnio za to mam od cholery ptaszydeł, które wydziobują trawnik. Wygląda to jakby przeszedł przez działkę tajfun. Wszystko dokładnie powyrywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a te ultradźwięki nie są szkodliwe dla ludzi? tylko dla sąsiadów z kotami i kurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Wg mnie te odstraszacze w sprayu raczej nie są skuteczne - przetestowałam na moich 3 kotach i nic. Dzikie koty na naszą działkę nie wchodzą bo są psy Ostatnio za to mam od cholery ptaszydeł, które wydziobują trawnik. Wygląda to jakby przeszedł przez działkę tajfun. Wszystko dokładnie powyrywane Weź mnie nie strasz mam zakładać trawnik w tym tygodniu, a mój sąsiad ma przecież gołębie, które również lubią spacerować po naszej działce. Ja sie zastrzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Wg mnie te odstraszacze w sprayu raczej nie są skuteczne - przetestowałam na moich 3 kotach i nic. Dzikie koty na naszą działkę nie wchodzą bo są psy Ostatnio za to mam od cholery ptaszydeł, które wydziobują trawnik. Wygląda to jakby przeszedł przez działkę tajfun. Wszystko dokładnie powyrywane Weź mnie nie strasz mam zakładać trawnik w tym tygodniu, a mój sąsiad ma przecież gołębie, które również lubią spacerować po naszej działce. Ja sie zastrzelę gołębi u siebie na działce nie widziałam a niedaleko sąsiad je hoduje i wypuszcza. To raczej są takie gawrony albo kruki i to one robią takie szkody. Czasami raniutko jak wstaję bażanty siedzą na działce, ale one szkód nie robią A poza tym śliczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 po prostu ptaki mają przysmaki w trawie u mnie kosy, szpaki sobie spacerują i dziobią, ale ja nie mam trawnika tylko ugór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 kosy u mnie od zawsze są i one nie robią takich szkód - to są bardzo delikatne i miłe ptaszki Zawsze do nas przylatują takim dużym stadkiem - śliczne są Te duże ptaszyska widziałam w akcji - normalnie wyrywają trawę i jeszcze dziobami ryją w ziemi, żeby dostać się do robali - niby dobrze bo zżerają larwy chrząszczy majowych ale przy okazji strasznie niszczą trawniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 tak źle i tak niedopsze... tu chrząszcze, tu trawnik i weź tu człowieku bądź mądry chyba jednak wolałabym dziury w trawniku niż jakieś larwy pod nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzień dobry eee Kasia kup sobie psa najtaniej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzień dobry eee Kasia kup sobie psa najtaniej wyjdzie chyba żartujesz miałaś kiedyś psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Verunia pewnie że miałam zawsze pies u nas był i u mnie jak tylko sie przeprowadzę też będzie ale policzyć wiatrówkę odstraszacze nowe roślinki w miejsce wypalonych moczem smrodek przeganianie ptaszysków to najkorzystniej wychodzi pies bo sie jeszcze z dzieciakami pobawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No a jedzenie, szczepienia, leczenie, zabawki, smakołyki, smycze, ewentualne szkody , no wątpie czy taniej. Ale radośc z posiadania psa bezcenna. Ale trzeba być być absolutnie przekonanym że się go chce i ma dla niego czas. Kasia coś wspominała, że nie bardzo im pies pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A jak tam sprawa trawnika? Ja swojej trawy jeszcze nie widzę ale słyszę jak rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No a jedzenie, szczepienia, leczenie, zabawki, smakołyki, smycze, ewentualne szkody , no wątpie czy taniej. Ale radośc z posiadania psa bezcenna. Ale trzeba być być absolutnie przekonanym że się go chce i ma dla niego czas. Kasia coś wspominała, że nie bardzo im pies pasuje.Dokładnie tak Miałabym czwarte dziecko, a już z tymi trzema nie wyrabiam. Nie wyobrazam sobie traktowania psa jak zabawki I jak widze, jak coniektórzy beztosko zostawiają psa u rodziców, bo jadą tu, bo jadą tam, bo na wakacje to nie można, bo na ferie to mu za zimno będzie to mnie to tak drażni, że ......... MOja teciowa ma psa, jej córka ma psa, moja siostra ma psa. Jednym słowem, nie miałabym go komu podrzucić Choć taką Nelkę jak ma moja sis to chętnie, chętnie. Nawet mój małżon ją lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts