Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze, żeby te okna przyszły :roll:
No wiesz ,same nie przyjda , ale zaloze sie , ze macie zamowione z dowozem i montazem , to sie nie martw :D

hehehe :p

no pewnie, że tak

miały być wczoraj

przeżeyję jeden dzień czy dwa

albo i trzy jak trza będzie :roll:

ciekawe czy dekarze dziś działają??

pada u nas śnieg :evil: :evil: :evil: taki, że nic nie widać :-?

U mnie też pada.....

Co słychać na placu boju?? :D :D

Muszę Ci się do czegoś przyznać. Otóż wczoraj pobiegłam do zobaczyłam jak pachnie Guci bo jeszcze tego zapachu nie znałam :oops: :oops: A większość z kobitek na forum o tych perfumach pisze. i co sie okazało? jest to mój zapach. Pochodziłam po sklepach i wróciłam,żeby kupić.Teraz co chwilę ''wącham'' ale juz nos się przyzwyczaił nie czuję zapachu. Ale nutkę frezji wyczułam od razu.Mój ulubiony kwiat.Teraz pewnie pomyślisz,ze papuga jestem :-?

U mnie też pada.....

Co słychać na placu boju?? :D :D

Muszę Ci się do czegoś przyznać. Otóż wczoraj pobiegłam do zobaczyłam jak pachnie Guci bo jeszcze tego zapachu nie znałam :oops: :oops: A większość z kobitek na forum o tych perfumach pisze. i co sie okazało? jest to mój zapach. Pochodziłam po sklepach i wróciłam,żeby kupić.Teraz co chwilę ''wącham'' ale juz nos się przyzwyczaił nie czuję zapachu. Ale nutkę frezji wyczułam od razu.Mój ulubiony kwiat.Teraz pewnie pomyślisz,ze papuga jestem :-?

Na placu boju jest bagno :lol:

Poza tym będa montowac mi okna w piątek 8)

A co do zapachu to Ci powiem pewną krótką historię:

mam w pracy kumpelę, z którą łączy nas podobny gust ubraniowy :wink: i jak jedna coś ma, to zaraz druga kupuje to samo :oops:

I w końcu doszłyśmy do wniosku, że : "za ręce nie chodzimy razem" i możemy dalej kupować jak nam się coś spodoba :wink:

tak samo jest z tym zapachem 8)

To samo ustawienie ale w beżach z brązową podłogą :D Tym razem ściany wyłożone glazurą do góry, tylko skos pomalowany i kominy. Meble ciemne. Nie wiem, czy widać wyraźnie na zdjęciu, ale nad wanną wkleiłam na próbę jasne płytki, takie jak na górnej części ścian. Mam nadzieję, że będą dla Ciebie inspiracją :D

http://images32.fotosik.pl/60/c1d91088655db0f7m.jpghttp://images31.fotosik.pl/60/e812e187dd4c18b7m.jpg

http://images34.fotosik.pl/60/82d6c1ac9a95323fm.jpghttp://images31.fotosik.pl/60/bf9de73beeb18031m.jpg

http://images34.fotosik.pl/60/0297812589f114b7m.jpghttp://images31.fotosik.pl/60/f47b148d4e5641fem.jpg

Braza, wielkie dzięki :D

Pomogłas mi bardzo 8)

Postanowione: na górze brązy, na dole grafit :D

Bardzo się cieszę!!!!

Ja w naszej przyszłej łazience też planuję grafit :D

Miko ja Cię bardzo proszę - Ty mnie nie przezywaj :wink:

na górze (ponieważ jest mniejszy metraż ścian :wink: planujemy Hariona z Tubądzina)

na dole planujemy albo Polcolorit Futura, albo takie które widzieliśmy w castoramie z firmy Stargres Francesca, bardzo podobne do Hariona w sensie wykonania, czyli z takim jakby poblaskiem :roll: no i najważniejsze cena: uwaga: 33 zł za metr :o :o TANIOCHA!!

Te z POlcolorit były bo 44 zł, tez by uszły w sumie :wink:

Spodobały mi się Opoczna Organic - grafit i - tu dwie opcje do wyboru - albo taki zgaszony, przytłumiony róż, albo pomarańcz. U małej na górze prawdopodobnie też Opoczna Magica - turkus i czerwień. Wszystko jeszcze przede mną, zanim zacznę wykańczać pewnie coś nowego w oko wpadnie :wink:

Fajnie że już wiesz jakie chcesz płytki- mnie juz głowa boli jak patrze na te aranżacje i tak jak na poczatku większośc podabała mi się, tak teraz juz chyba nic mi się nie podoba :( , chyba muszę na razie to zostawic

Fajnie że już wiesz jakie chcesz płytki- mnie juz głowa boli jak patrze na te aranżacje i tak jak na poczatku większośc podabała mi się, tak teraz juz chyba nic mi się nie podoba :( , chyba muszę na razie to zostawic

wierzę :roll:

my już postanowiliśmy NIE szukać żadnych innych płytek :roll:

Ciekawe tylko ile JA wytrzymam :roll: :lol:

To chyba najlepsze wyjście :D

Kasia, jak Ty już okienka w pt będziesz miała - to już na bank mnie wyprzedziałaś 8) :lol:

A do tego masz płytki wybrane ...

ołaajjjjjjjjj....na co ja czekam ? :o samo się nie zrobi .... :o :o :o :-?

zapomiałas dodac, że mam wybrane meble do kuchni 8) i prawie cały sprzęt 8) :wink:

No, to bierz się do roboty :D

Kasia, jak Ty już okienka w pt będziesz miała - to już na bank mnie wyprzedziałaś 8) :lol:

zapomiałas dodac, że mam wybrane meble do kuchni 8) i prawie cały sprzęt 8) :wink:

A schody masz? :wink:

A schody masz? :wink:

:p :p :p

a które??

bo schody do domu już mam 8)

a te w środku się zrobi :p :lol: :lol: