Reyzel 27.11.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 No wygląda mi na to, że tak U mnie stanęli na ostatniej połaci z jaskółką - wczoraj niestety pogoda odniosła nam nimi zwycięstwo Ale dzielni byli do tej pory ... Też czekam na okna - wtedy to już PRAWIE zamieszkać będzie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jeszcze, żeby te okna przyszły No wiesz ,same nie przyjda , ale zaloze sie , ze macie zamowione z dowozem i montazem , to sie nie martw hehehe no pewnie, że tak miały być wczoraj przeżeyję jeden dzień czy dwa albo i trzy jak trza będzie ciekawe czy dekarze dziś działają?? pada u nas śnieg taki, że nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.11.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 U mnie też pada..... Co słychać na placu boju?? Muszę Ci się do czegoś przyznać. Otóż wczoraj pobiegłam do zobaczyłam jak pachnie Guci bo jeszcze tego zapachu nie znałam A większość z kobitek na forum o tych perfumach pisze. i co sie okazało? jest to mój zapach. Pochodziłam po sklepach i wróciłam,żeby kupić.Teraz co chwilę ''wącham'' ale juz nos się przyzwyczaił nie czuję zapachu. Ale nutkę frezji wyczułam od razu.Mój ulubiony kwiat.Teraz pewnie pomyślisz,ze papuga jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Kasia Od czwartku ma byc lepsza pogoda to na pewno dokoncza. Dzisiaj to za duze ryzyko bylo , zeby wejsc na dach I tak najwieksza bieda ogarnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 U mnie też pada..... Co słychać na placu boju?? Muszę Ci się do czegoś przyznać. Otóż wczoraj pobiegłam do zobaczyłam jak pachnie Guci bo jeszcze tego zapachu nie znałam A większość z kobitek na forum o tych perfumach pisze. i co sie okazało? jest to mój zapach. Pochodziłam po sklepach i wróciłam,żeby kupić.Teraz co chwilę ''wącham'' ale juz nos się przyzwyczaił nie czuję zapachu. Ale nutkę frezji wyczułam od razu.Mój ulubiony kwiat.Teraz pewnie pomyślisz,ze papuga jestem Na placu boju jest bagno Poza tym będa montowac mi okna w piątek A co do zapachu to Ci powiem pewną krótką historię: mam w pracy kumpelę, z którą łączy nas podobny gust ubraniowy i jak jedna coś ma, to zaraz druga kupuje to samo I w końcu doszłyśmy do wniosku, że : "za ręce nie chodzimy razem" i możemy dalej kupować jak nam się coś spodoba tak samo jest z tym zapachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 To samo ustawienie ale w beżach z brązową podłogą Tym razem ściany wyłożone glazurą do góry, tylko skos pomalowany i kominy. Meble ciemne. Nie wiem, czy widać wyraźnie na zdjęciu, ale nad wanną wkleiłam na próbę jasne płytki, takie jak na górnej części ścian. Mam nadzieję, że będą dla Ciebie inspiracją http://images32.fotosik.pl/60/c1d91088655db0f7m.jpghttp://images31.fotosik.pl/60/e812e187dd4c18b7m.jpg http://images34.fotosik.pl/60/82d6c1ac9a95323fm.jpghttp://images31.fotosik.pl/60/bf9de73beeb18031m.jpg http://images34.fotosik.pl/60/0297812589f114b7m.jpghttp://images31.fotosik.pl/60/f47b148d4e5641fem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Braza, wielkie dzięki Pomogłas mi bardzo Postanowione: na górze brązy, na dole grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.11.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ale łazienki ulala Braza gratulacje doradco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Braza, wielkie dzięki Pomogłas mi bardzo Postanowione: na górze brązy, na dole grafit Bardzo się cieszę!!!! Ja w naszej przyszłej łazience też planuję grafit Miko ja Cię bardzo proszę - Ty mnie nie przezywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Braza, wielkie dzięki Pomogłas mi bardzo Postanowione: na górze brązy, na dole grafit Bardzo się cieszę!!!! Ja w naszej przyszłej łazience też planuję grafit Miko ja Cię bardzo proszę - Ty mnie nie przezywaj na górze (ponieważ jest mniejszy metraż ścian planujemy Hariona z Tubądzina) na dole planujemy albo Polcolorit Futura, albo takie które widzieliśmy w castoramie z firmy Stargres Francesca, bardzo podobne do Hariona w sensie wykonania, czyli z takim jakby poblaskiem no i najważniejsze cena: uwaga: 33 zł za metr TANIOCHA!! Te z POlcolorit były bo 44 zł, tez by uszły w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Spodobały mi się Opoczna Organic - grafit i - tu dwie opcje do wyboru - albo taki zgaszony, przytłumiony róż, albo pomarańcz. U małej na górze prawdopodobnie też Opoczna Magica - turkus i czerwień. Wszystko jeszcze przede mną, zanim zacznę wykańczać pewnie coś nowego w oko wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Fajnie że już wiesz jakie chcesz płytki- mnie juz głowa boli jak patrze na te aranżacje i tak jak na poczatku większośc podabała mi się, tak teraz juz chyba nic mi się nie podoba , chyba muszę na razie to zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Fajnie że już wiesz jakie chcesz płytki- mnie juz głowa boli jak patrze na te aranżacje i tak jak na poczatku większośc podabała mi się, tak teraz juz chyba nic mi się nie podoba , chyba muszę na razie to zostawic wierzę my już postanowiliśmy NIE szukać żadnych innych płytek Ciekawe tylko ile JA wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Fajnie że już wiesz jakie chcesz płytki- mnie juz głowa boli jak patrze na te aranżacje i tak jak na poczatku większośc podabała mi się, tak teraz juz chyba nic mi się nie podoba , chyba muszę na razie to zostawic To chyba najlepsze wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.11.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kasia, jak Ty już okienka w pt będziesz miała - to już na bank mnie wyprzedziałaś A do tego masz płytki wybrane ... ołaajjjjjjjjj....na co ja czekam ? samo się nie zrobi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kasia, jak Ty już okienka w pt będziesz miała - to już na bank mnie wyprzedziałaś A do tego masz płytki wybrane ... ołaajjjjjjjjj....na co ja czekam ? samo się nie zrobi .... zapomiałas dodac, że mam wybrane meble do kuchni i prawie cały sprzęt No, to bierz się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kasia, jak Ty już okienka w pt będziesz miała - to już na bank mnie wyprzedziałaś A do tego masz płytki wybrane ... ołaajjjjjjjjj....na co ja czekam ? samo się nie zrobi .... zapomiałas dodac, że mam wybrane meble do kuchni i prawie cały sprzęt No, to bierz się do roboty A schody masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kasia, jak Ty już okienka w pt będziesz miała - to już na bank mnie wyprzedziałaś A do tego masz płytki wybrane ... ołaajjjjjjjjj....na co ja czekam ? samo się nie zrobi .... zapomiałas dodac, że mam wybrane meble do kuchni i prawie cały sprzęt No, to bierz się do roboty A schody masz? a które?? bo schody do domu już mam a te w środku się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.11.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Cześć Kasia Mam parę dni wolnego tak więc odrabiam forumowe zaległości Pozdrawiam i spadam nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Cześć Kasia Mam parę dni wolnego tak więc odrabiam forumowe zaległości Pozdrawiam i spadam nad morze zazdroszczę ci ja muszę czekać cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts