mayland 05.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dobre wejście Kaśka tłumacz, ze to nie czekoladowy a fioletowy na ścianie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dobre wejście Kaśka tłumacz, ze to nie czekoladowy a fioletowy na ścianie w salonie Ja już zdjęcia w albumie podpisałam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Faceci są daltonistami, prawda? Przynajmniej tak twierdzi moja małż, a faktycznie, jeśli chodzi o granatowy i fioletowy to zawsze mam problem który jest który. Ostatnio pomyliłem jakiś płyn do płukania w markecie Dobre wejście Kaśka tłumacz, ze to nie czekoladowy a fioletowy na ścianie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Faceci są daltonistami, prawda? ..nieprawda ... i nie wymiękają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Faceci są daltonistami, prawda? ..nieprawda ... i nie wymiękają taaaaa, najgorzej to se wmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gwoździk to wyjątek, On se nic nie wmawia ... gdzie się taki uchował, psia krętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gwoździk się wbija to tu to tam. Trudno żeby nie miał wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gwoździk się wbija to tu to tam. Trudno żeby nie miał wprawy Taaaa, umi skubany lawirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gwoździk się wbija to tu to tam. Trudno żeby nie miał wprawy Taaaa, umi skubany lawirować ...przyganiał kocioł garnkowi ...Normalnie wymiękam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kasia ale Ty już się powinnaś przyzwyczaić do zachwytów bo słusznie Ci się należą u Ciebie pięknie elegancko ale jak w domu a nie w muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kasia ale Ty już się powinnaś przyzwyczaić do zachwytów bo słusznie Ci się należą u Ciebie pięknie elegancko ale jak w domu a nie w muzeum Wiesz jak ja Cię lubię??? No dziękuję dziękuję. Ja jestem krytyczna i widzę, że wiele rzeczy mogłam zrobić lepiej I teraz jak daję komuś hasło to czekam, az ktoś wyskoczy: aleś skopała to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gwoździk się wbija to tu to tam. Trudno żeby nie miał wprawy Taaaa, umi skubany lawirować ...przyganiał kocioł garnkowi ...Normalnie wymiękam ... hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zawsze mówię, że nauczycielki to najlepsze kobity som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zawsze mówię, że nauczycielki to najlepsze kobity som. OOO!! to to too!!! Mądrego to i miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kasia ale Ty już się powinnaś przyzwyczaić do zachwytów bo słusznie Ci się należą u Ciebie pięknie elegancko ale jak w domu a nie w muzeum Wiesz jak ja Cię lubię??? No dziękuję dziękuję. Ja jestem krytyczna i widzę, że wiele rzeczy mogłam zrobić lepiej I teraz jak daję komuś hasło to czekam, az ktoś wyskoczy: aleś skopała to i owo Jak tylko pwpadnę to zaraz Ci wszystko wyjaśnię po Bożemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kasia ale Ty już się powinnaś przyzwyczaić do zachwytów bo słusznie Ci się należą u Ciebie pięknie elegancko ale jak w domu a nie w muzeum Wiesz jak ja Cię lubię??? No dziękuję dziękuję. Ja jestem krytyczna i widzę, że wiele rzeczy mogłam zrobić lepiej I teraz jak daję komuś hasło to czekam, az ktoś wyskoczy: aleś skopała to i owo Jak tylko pwpadnę to zaraz Ci wszystko wyjaśnię po Bożemu Noooo kochana, słowo się rzekło. Kiedy będziesz???????? Zniosę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nefer, masz po drodze z Warszawki, mogę sie z Tobą zabrac ? Kasia ale Ty już się powinnaś przyzwyczaić do zachwytów bo słusznie Ci się należą u Ciebie pięknie elegancko ale jak w domu a nie w muzeum Wiesz jak ja Cię lubię??? No dziękuję dziękuję. Ja jestem krytyczna i widzę, że wiele rzeczy mogłam zrobić lepiej I teraz jak daję komuś hasło to czekam, az ktoś wyskoczy: aleś skopała to i owo Jak tylko pwpadnę to zaraz Ci wszystko wyjaśnię po Bożemu Noooo kochana, słowo się rzekło. Kiedy będziesz???????? Zniosę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no właśnie Kasiula że nie wiem odebrałaś firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Noooo kochana, słowo się rzekło. Kiedy będziesz???????? Zniosę wszystko A dziś mi sie coś tam sprzedało i chyba się kopnę na szkolenie jakieś ...na początku czerwca myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zawsze mówię, że nauczycielki to najlepsze kobity som. No tutaj ... jednak ... mimo wszystko .. bym polemizowała... to ja już spadam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts